Незнам дали ще ме подкрепите, но имам една молба до Дарина и хората които поддържат форума!!
Молбата ми е следната, Моля ВИ трийте постовете написани НЕ НА БЪЛГАРСКИ, МОЛЯ ВИ!!!
Тук всички фенове се обиждате с какви ли не епитети и псувни по майките и ОБИЖДАТЕ НА ТУРЦИ И ДРУГИ ЕТНОСИ, но всъщност повечето от вас НЕ ЦЕНИТЕ РОДНИЯ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, стига с тез английски йероглифи, сайта е български всички сме българи, НЕКА ПИШЕМ НА КИРИЛИЦА, защо във примерно Франция или друга държава без Англия всички пишат на собственият си език и го ценят само ние Не.
ААА ИМАМ И ПРИЗИВ към 2 трима където пишат, не казвам че и аз в бързината на писането правя правописни грешки, но тези двамата са уникати- ОТИДЕТЕ НА УРОЦИ ПО БЪЛГАРСКИ.
НЕЗНАМ ДАЛИ ЩЕ МИ ПОДКРЕПИТЕ, НО ПИШЕТЕ НА БЪЛГАРСКИ.
СТИГА СТИГА СТИГА
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- INZAGHI_99
- Контакти:
СТИГА СТИГА СТИГА
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Re: СТИГА СТИГА СТИГА
Твърдо зад теб съм брато !!!
И аз съм за!!! Ама Даринчето не ни харесва. ТЯ и шефа на сайта "Гонг" АЛЕКСАНДРОВ явно копират разни Балонести и Спиртални сайтове, където да се плюва и да се псува е въпрос на парички /на каквато и да е цена/ без значение за какво става дума. Важното е да има повече постове и повече баламурници да драскат по клавиатурите... Ама аз и на тях мога да им... майките!!! Цензурират ни не за псувни и простотии, а защото засягаме шефа!
Пфууу, боклуци "демократизирани"!!!
Пфууу, боклуци "демократизирани"!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
Инзаги, ти също си много неграмотно копеле, въпреки кирилицата. И не ми се оправдавай, че грешиш от бързане, защото първо, никой не те гони, второ - винаги можеш да си провериш написаното за грешки, преди да натиснеш бутончето "ИЗПРАТИ" и, трето (най-важното) - от хиляда километра ти личи, че си неграмотник.
Иначе за писането на маймуница бях пуснал тема преди време и всички дебили и кретени се изредиха да пишат нарочно на маймуница, щото си мислеха, че така могат да ме издразнят. Последното е невъзможно, поради факта, че когато еволюционно низши биологични единици като тях започнат да ме ядосват, значи е настъпил апокалипсисът.
И хич не се надявайте някой от т. нар. модератори тук да вземе мерки срещу писането на латиница! Това е единствения форум, където правилото за задължително писане на български липсва, защото нивото на 90% от пишещите тук е изключително ниско и подобно правило е излишно.
Иначе за писането на маймуница бях пуснал тема преди време и всички дебили и кретени се изредиха да пишат нарочно на маймуница, щото си мислеха, че така могат да ме издразнят. Последното е невъзможно, поради факта, че когато еволюционно низши биологични единици като тях започнат да ме ядосват, значи е настъпил апокалипсисът.
И хич не се надявайте някой от т. нар. модератори тук да вземе мерки срещу писането на латиница! Това е единствения форум, където правилото за задължително писане на български липсва, защото нивото на 90% от пишещите тук е изключително ниско и подобно правило е излишно.
Когато си прост, то е завинаги!
Бате през ..... ми е как ще пишат,важното е да се прочете,аз поне нямам проблеми за сега 

Прав е колегата и аз от бързане допускам грешки,а никой не ме гони.Правописа не е ли визитната картичка на всеки от нас?Никой не е длъжен да вижда и чете простотии и селянии.Интелигентни са всички и не виждам проблем да изразим уважението си към тези,които ще четат нашите мнения с правилен правопис.
-
- Контакти:
Много пъти съм призовавал пишещите братя в този форум да използват кирилицата,но уви....Проблемът е много по-голям, отколкото съм си мислел....
- INZAGHI_99
- Контакти:
gong написа:Инзаги, ти също си много неграмотно копеле, въпреки кирилицата. И не ми се оправдавай, че грешиш от бързане, защото първо, никой не те гони, второ - винаги можеш да си провериш написаното за грешки, преди да натиснеш бутончето "ИЗПРАТИ" и, трето (най-важното) - от хиляда километра ти личи, че си неграмотник.
ХААХХА, приемам си критиката че пиша с грешки и те наистина са от бързината понеже не гледам клавиатурата и наистина никои не ме гони и след това мога да си го проверя за грешки, но НЕГРАМОТНИК ахаххахахахахахахаха, това е форум не е контролно по Български, и явно ти си този НЕГРАМОТНИК, КОЙТО не е разбрал целта на този пост. Като напрегнеш малкото си сиво вещество ще разбереш, какво съм имал в предвид
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Разбрах какво си имал предвид - да кажеш на всички, че си тъп.
Когато си прост, то е завинаги!
- INZAGHI_99
- Контакти:
gong написа:Разбрах какво си имал предвид - да кажеш на всички, че си тъп.
О САНКТА СИМПЛИЦИТА- СА КАЗАЛИ ХОРАТА ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБ.
БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Върни се в “Футбол - България”