Колко е тъжно,жал ми е за теб,но ти не си виновен просто са ти промили мозъка доста добре щом вярваш,че цс*ка не са започнали тая порочна практика,та това е отбор,който още със създаването си започва да купува мачове,отбора ти е тумора на българския спорт и не става въпрос само за футбола,а за всички видове спорт.ЦС*КА е отбора,който уби спорта в България,но какво да говория ти си толкова заблуден,нито знаеш историята на отбора,нито историята на моя отбор,а говориш това наистина е много жалко да.Време е някой да изхвърли боклука.Към Европа били тръгнали не ме разсмивай вярно,че сте в Кавказ за вас не знам де какво ли няма да измислите вече.Ние сме в Европа генетично погледнато повече от 1300 години вече,а ти може да тръгнеш и за Хаити ако искаш,а относно билетите да си ме чул някога да се оплаквам,ние не сме прошляци като вас да не можем да напълним стадиона си за мач с европейския клубен шампион (справка 10 000 на мача с Ливърпул![]()
![]()
) колко сте жалки само.Как смееш да пишеш не знам.
ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗХВЪРЛИ БОКЛУКА!!!!
Ето и линк към форума(НЕ ПРАВЯ РЕКЛАМА) Само да се видят и другите му изцепки.. МОЛЯ ВИ ПОМОГНЕТЕ МИ!!! Или кАжете какво да го правя...

НЯМАМ ПРЕДВИД ЗА ТОВА„ ЧЕ МЕ Е УБИЖДАЛ А ЗА ТОВА„ ЧЕ УБЕЖДЕНИЯТА СА МУ ТОТАЛНО АУТ....