Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот W84me » 09 май 2013 23:06

Въпрос към Гробаджиите! Кои точки от програмата на тази партия ви допадат! Искам да ми изброите мотивите в програмата на ГЕРБ, които смятате за реално осъществими. Впрочем, ако някой намери програма на тази партия няма да е лошо да я качи, защото до момента не съм я видял никъде...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Re: Наръчник за гласуване

Мнениеот plamenst7 » 09 май 2013 23:23

Ако трябва да следвам точките в първия пост, то би трябвало да пусна празна бюлетина. За мен обаче от това няма да има никаква полза. Така или иначе местата в парламента ще бъдат разпределени между 4-5 партии, които и досега са били там. Просто малко ще се по разместят квотите. По всичко личи, че на власт ще бъде или отново ГЕРБ или БСП-ДПС. И в двата случая нищо добро не ни чака. Да гласувам за някоя от по-малките партии също не ми се вижда смислено, при положение че я влезнат в парламента, я не, а и да влезнат ще са безгласни. Лично моите предпочитания са най-вече към ДСБ, но вероятността да ги видя някога на власт едва ли е голяма. Зелените също имат много добри виждания, но дали имат ресурса и възможността да постигнат всичко което са замислили?

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 09 май 2013 23:24

Gesha1986 написа:аз мисля,че всички са крадци и измамници!
кво праим?
ако може някои да ми отговори!

Много хора така мислят, включително и аз. След като всички са крадци и измамници има 2 начина да им го кажем - първо на изборите, и ако не го проумеят, следват нови протести.

Аз лично не се сещам за управление което ще бъде прието от обществото: ГЕРБ? БСП? Коалиция? Тези филми сме ги гледали и за това мисля че обществото няма да позволи да ги гледаме пак. Алтернативата? Няколко години политическа криза докато дойдат читави. За сега, обаче аз не виждам читави - затова пускам празна бюлетина. Иначе ще си имаме още дълги години "демокрация".

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 май 2013 23:25

W84me написа:Въпрос към Гробаджиите! Кои точки от програмата на тази партия ви допадат! Искам да ми изброите мотивите в програмата на ГЕРБ, които смятате за реално осъществими. Впрочем, ако някой намери програма на тази партия няма да е лошо да я качи, защото до момента не съм я видял никъде...

Кой те има тебе за жив,че да се аргументира пред теб ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 09 май 2013 23:31

W84me ,пак ли ти не си разбрал?Всичко което искаш вече сме го дъвкали тука и няма кой пак (отново) да го повтаря заради теб.Просто се върни назад и прочети дебата.Ако те мързи,ето ти линк към програмата на ГЕРБ,дано я прочетеш!
Линк:http://www.gerb.bg/uf/akcenti_programa_GERB.pdf
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 09 май 2013 23:31

plamenst7 написа:Ако трябва да следвам точките в първия пост, то би трябвало да пусна празна бюлетина. За мен обаче от това няма да има никаква полза. Така или иначе местата в парламента ще бъдат разпределени между 4-5 партии, които и досега са били там. Просто малко ще се по разместят квотите. По всичко личи, че на власт ще бъде или отново ГЕРБ или БСП-ДПС. И в двата случая нищо добро не ни чака. Да гласувам за някоя от по-малките партии също не ми се вижда смислено, при положение че я влезнат в парламента, я не, а и да влезнат ще са безгласни. Лично моите предпочитания са най-вече към ДСБ, но вероятността да ги видя някога на власт едва ли е голяма. Зелените също имат много добри виждания, но дали имат ресурса и възможността да постигнат всичко което са замислили?

Ами и аз мисля за ДСБ или Зелените. Ако всички дето си го мислят го направят, вместо да си кажат, че нищо няма да промени, поне ще даде някакъв тласък на тези партии, ще покаже, че има хора на които им пука. Иначе и те може да си кажат, какъв е смисъла да се занимаваме.

Потребителски аватар
Болен Левскар
Контакти:

Мнениеот Болен Левскар » 09 май 2013 23:34

tiamat написа:
plamenst7 написа:Ако трябва да следвам точките в първия пост, то би трябвало да пусна празна бюлетина. За мен обаче от това няма да има никаква полза. Така или иначе местата в парламента ще бъдат разпределени между 4-5 партии, които и досега са били там. Просто малко ще се по разместят квотите. По всичко личи, че на власт ще бъде или отново ГЕРБ или БСП-ДПС. И в двата случая нищо добро не ни чака. Да гласувам за някоя от по-малките партии също не ми се вижда смислено, при положение че я влезнат в парламента, я не, а и да влезнат ще са безгласни. Лично моите предпочитания са най-вече към ДСБ, но вероятността да ги видя някога на власт едва ли е голяма. Зелените също имат много добри виждания, но дали имат ресурса и възможността да постигнат всичко което са замислили?

Ами и аз мисля за ДСБ или Зелените. Ако всички дето си го мислят го направят, вместо да си кажат, че нищо няма да промени, поне ще даде някакъв тласък на тези партии, ще покаже, че има хора на които им пука. Иначе и те може да си кажат, какъв е смисъла да се занимаваме.

Благодаря за първитя мнение по темата :) За мен ДСБ е вариант, но Костов е много спорна личност. Според много хора той ограби България. Все пак ще гледам да попрочета повече за ДСБ но за сега не мисля да гласувам за тях. Зелените също са вариант, но и тяхната идея за развитие е доста мътна дори на самите тях. Тук също ще се чете допълнително.

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 09 май 2013 23:40

Аз ще си дам гласа тук - https://www.facebook.com/events/448024581953245/

Останалото е губене на време.

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 09 май 2013 23:43

Не заслужава никакъв отговор на каквото и да е било,тази с извинение,нисша твар ;) Той е може би един от най-големите провокатори и малоумници в целият форум.Единствената му цел е да очерни ББ и ГЕРБ,обективността и истината за него не струват и 5 ст. !

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 10 май 2013 00:07

Болен Левскар написа:
Red_Pride написа:то е ясно че синкавите ще гласуват за бащицата си Боко.Борат от колко дена ги агитира,че без Южен поток няма нов сектор

Кои са тия синкавите? 200 наркомана начело с Гугутката? Те няма как да решат вота, спокойно. В краен случая, ако Боко дойде пак на власт, народът ще повтори упражнението от Февуари! Така че си гласувай спокойно, за който мислиш че ще те направи по-богат. Не се съобразявай със синкавите, под нивото ти е :)

Това ли ви е демокрацията ? Ако народът избере отново ГЕРБ,щяло да има повторение на събитията от февруари.... Нали протестите не бяха срещу ГЕРБ,а срещу цялостната ситуация в страната от 23 год. против монополите и т.н.
Уважавайте поне малко народа си,иначе не очаквайте нещо да се промени нещо скоро.Ако народът избере ГЕРБ или БСП,това трябва да се приеме,а не да се създават безредици,само защото някой не е доволен от тия резултати.Не навиждам БСП,но ако народът ги избере,никога не бих си позволил това,да изляза и да протестирам срещу това,поради простата причина,че щом си е избрал това народа,това и ще бъде !

ПП:Авторе,да позная ли,че агитираш за ДСБ ?

Върни се в “Архив”