Черно море - Сами срещу всички....

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Черно море - Сами срещу всички....

Мнениеот Iceberg » 09 май 2013 20:44

ogrizko написа:айде гледайте по-реално.... за какво им е на Берое тоя Х ? ако искаха да лягат, щяха просто да паднат ....това, че не са победили нищо не значи - не може всеки мач да се побеждава :shock: важното е, че не легнаха и сега сме с победа напред в сравнение с Локо Сф

Да, не твърдя, че Берое са искали да им лягат, но е факт, че не се и напрегнаха много или поне така, както срещу нас. На нас ни скочиха и ни биха, но това си е нормално, така трябва. Сега може би вече не са така мотивирани, а и сигурно се пазят за финала за купата. Но аз повече ги посочих, провокиран от изказването на локомотивеца, че видиш ли на тях не им трябвала тая точка??! Не една, всяка половинка им е жизнено важна сега дори, защото не се знае как ще се развият нещата. И да твърди, че не им трябвала точката.. смешно ми се видя. Ами да, те са свикнали на едро, направо три да уговарят... Те да се радват, че хванаха Берое в такъв момент, че за нищо не играят и мислят за финала за купата, та им откраднаха точка, иначе щяха да им сложат тройка поне Зааралии.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 09 май 2013 22:07

Iceberg написа:
ogrizko написа:айде гледайте по-реално.... за какво им е на Берое тоя Х ? ако искаха да лягат, щяха просто да паднат ....това, че не са победили нищо не значи - не може всеки мач да се побеждава :shock: важното е, че не легнаха и сега сме с победа напред в сравнение с Локо Сф

Да, не твърдя, че Берое са искали да им лягат, но е факт, че не се и напрегнаха много или поне така, както срещу нас. На нас ни скочиха и ни биха, но това си е нормално, така трябва. Сега може би вече не са така мотивирани, а и сигурно се пазят за финала за купата. Но аз повече ги посочих, провокиран от изказването на локомотивеца, че видиш ли на тях не им трябвала тая точка??! Не една, всяка половинка им е жизнено важна сега дори, защото не се знае как ще се развият нещата. И да твърди, че не им трябвала точката.. смешно ми се видя. Ами да, те са свикнали на едро, направо три да уговарят... Те да се радват, че хванаха Берое в такъв момент, че за нищо не играят и мислят за финала за купата, та им откраднаха точка, иначе щяха да им сложат тройка поне Зааралии.

Не съм много съгласен с теб. Те и срещу нас нямаше за какво да играят, но ни скочиха макар, че мача им на полуфинала беше след 2-3 дни. :evil:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 10 май 2013 08:58

ShooterMan написа:За да се спасят теази от Доко Сф първо трябва да победят Гоцетата!Да,и това е важно да кажем.Купиха си 3 мача нещастниците,но решителния мач ще се играе.Да,Доко мастиите ще са 14 човека,вярно,но все пак ще трябва да победят,а куците им катъри не е ясно как ще стигнат до победата.Да,съдията ще им помогне зверски,но повече от 1 дузпа,от 1 чк няма да се наеме да изкара на Гоцето,а ми се струва недостатъчно това,видях ги какви са НЕЩАСТНИЦИ :arrow:

Лично на мене сте ми симпатичен отбор най-вече заради спортната злоба и хъса, с който обикновено се мятате в мачовете, но заради такива като ShooterMan нещо почвате да ми падате в очите. Наясно съм, че всяко стадо си има мърша, ма то тая мърша много смрадлива бе!
Между другото, ако още веднъж си позволиш да напишеш по този начин името на отбора ми, обещавам ти, че ще обърна света, но ти ще си получиш бананчето.

Потребителски аватар
UniX95
Контакти:

Мнениеот UniX95 » 11 май 2013 08:49

Lyubaka01 написа:Лично на мене сте ми симпатичен отбор най-вече заради спортната злоба и хъса, с който обикновено се мятате в мачовете, но заради такива като ShooterMan нещо почвате да ми падате в очите. Наясно съм, че всяко стадо си има мърша, ма то тая мърша много смрадлива бе!
Между другото, ако още веднъж си позволиш да напишеш по този начин името на отбора ми, обещавам ти, че ще обърна света, но ти ще си получиш бананчето.

Я кажи вие вчера като гризнахте "бананчето" кой мач ще се налага да купите, че май май на изпадане отивате... Ах, колко сладко ще е отмъщението за оня мач с вас, когато А. Генов ви избута до Европа, където естествено... ти си знаеш :mrgreen:
100 години Черно Море !

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 май 2013 09:51

ogrizko написа: Футболистите на Черно море са калени в истински битки и са научени да разчитат на самите себе си. За това няма значение дали съдиите, БФС или арменския поп са срещу тях. За разлика от други, те знаят какво е да воюваш за всяка една точка.
arenavarna

Клишета,клишета...Кои са тези футболисти,дето са "калени в истински битки"?Китанов?Идалго?Комел?Атанасов?Иканго?Или,може би,Емилов?Бергонси?

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 11 май 2013 12:40

UniX95 написа:
Lyubaka01 написа:Лично на мене сте ми симпатичен отбор най-вече заради спортната злоба и хъса, с който обикновено се мятате в мачовете, но заради такива като ShooterMan нещо почвате да ми падате в очите. Наясно съм, че всяко стадо си има мърша, ма то тая мърша много смрадлива бе!

Я кажи вие вчера като гризнахте "бананчето" кой мач ще се налага да купите, че май май на изпадане отивате... Ах, колко сладко ще е отмъщението за оня мач с вас, когато А. Генов ви избута до Европа, където естествено... ти си знаеш :mrgreen:

Ми точно тоя мач вчера показва, че не купуваме мачове(той Кайчо няма пари да се усмихне, вие искате мачове да купува).
За оня мач с Генов хиляда пъти го казвам-генов наистина свири в полза на Локомотив, ама не София. Помисли малко-кой отбор тогава имаше най-голяма полза от X? И защо Генов ако искаше да ни подпира не свири дузпа за игра с ръка на ваш футболист в 20 и някоя минута при резултат 0:0?
А пък за участието ни в Европа тогава-да, аз си знам-4 мача, 3 равни и една победа. И най-много точки за коефициента на България от всичките ни евро-участници тогава. Отстрани ни, без да ни е победил, бъдещият шампион на Полша-отбор с играчи за около 14млн евро и бюджет тогава около 17млн евро(данните са от transfermarkt.de). Вие може би щяхте да ги отстраните? :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
П.С. Да, на изпадане отиваме и няма да е незаслужено-щом ни бие Гоцето в София. Ако все пак се спасим, то ще е резултат или на някакъв див късмет(и глупости, сътворени от конкурентите), или на уредени мачове(щото Гигов няма с какво да купува мачове), което пък лично аз не искам да се случва(въпреки че конкурентите не страдат от такива скрупули).

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 11 май 2013 13:26

Спокойно,няма да изпаднете...Но определено имате нужда от промяна.Много директори,много звезди и накрая едно голямо нищо.Сложете си Стефан Грозданов и Тони Велков и другата година сте в 8цата.Дерзайте!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 май 2013 13:48

ralimavridov написа:Спокойно,няма да изпаднете...Но определено имате нужда от промяна.Много директори,много звезди и накрая едно голямо нищо.Сложете си Стефан Грозданов и Тони Велков и другата година сте в 8цата.Дерзайте!

А ако си върнат и мистър "другият начин" и медали ще вземат.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”