Ботев Враца - Левски

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Ботев Враца - Левски

Мнениеот ralka_levskarka » 09 май 2013 18:55

Sisi 1914 написа:
alexveselinov написа:Гаджев и Пинто пропускат мача заради натрупани жълти картони.

Това е лошо!
:cry:

Ако за този мач го имаме за лошо, значи не знам за каква титла си говорим тогава :) Гаджев го нямаше месец, справихме се, значи има кой да го замести, за Пинто също. Старокин, а и Ели също може да играе на тази позиция. Според мен е по- добре Мюлдер да не играе този мач, ако играе той също може да мине отляво (мисля, че имаше няколко мача на тази позиция), а отдясно Прохазка.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 09 май 2013 19:20

Старокин хич да не влиза, че пак ще направи някоя глупост!
:evil:
Левски завинаги в моето сърце![

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 09 май 2013 19:34

Ели на левия бек, Прохазка на десния, а в средата на защитата Димов и Везалов! В мача с Берое също не трябва да играе Мюлдер, за да излезне срещу Лудогорец и да ги опънем в пълен състав!
Изображение

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 09 май 2013 19:35

RIR написа:
tevez написа:Очаква се Мишо Иванов утре да е титуляр. Това каза сега Стефан Стоянов директно от тренировката на Левски.

Защо? И Пламен ли виси с картони? Да загрее преди Берое?

Както и да е, дано да не си усложним мача сами.

пламенчо илиев изравни успешно срещу миньор, време му е за почивка.

седемнамалко
Контакти:

Мнениеот седемнамалко » 09 май 2013 19:46

и според мен мюлдер не трябва да играе в следващите два мача, прохазка се справя не-лошо, най-малкото не си оставя зоната свободна всеки път като мюлдер, а и подаде за първия гол срещу миньор ;)

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 май 2013 20:23

Групата на "Левски":
Пламен Илиев, Михаил Иванов, Дъстли Мулдер, Ромен Ели, Димитър Везалов, Орлин Старокин, Пламен Димов, Йордан Милиев, Даниел Димов, Станислав Ангелов, Антонио Вутов, Христо Йовов, Роман Прохазка, Стефан Велев, Рене Михелич, Жоао Силва, Базил Де Карвальо, Гари Родригес, Илиян Йорданов, Пламен Тонев Илиев.

Sisi 1914
Контакти:

Мнениеот Sisi 1914 » 09 май 2013 20:30

седемнамалко написа:и според мен мюлдер не трябва да играе в следващите два мача, прохазка се справя не-лошо, най-малкото не си оставя зоната свободна всеки път като мюлдер, а и подаде за първия гол срещу миньор ;)

И аз съм за Прохазка!
8-)
Левски завинаги в моето сърце![

BOSS
Контакти:

Мнениеот BOSS » 09 май 2013 22:43

Sisi 1914 написа:
alexveselinov написа:Гаджев и Пинто пропускат мача заради натрупани жълти картони.

Това е лошо!

Наистина ли се притеснявате кой ще играе срещу Ботев ? :) :) :)
И юнуши младша възраст да пуснете във Враца , пак ще биете . Не го мислете тоя мач , всичко е под контрол . ;)

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 10 май 2013 00:04

BOSS написа:
Sisi 1914 написа:

Това е лошо!

Наистина ли се притеснявате кой ще играе срещу Ботев ? :) :) :)
И юнуши младша възраст да пуснете във Враца , пак ще биете . Не го мислете тоя мач , всичко е под контрол . ;)

Е какъв кеф ти прави постоянно да сипеш помии? Ти по този начин не разбираш ли ,че се излагаш ? Окей , в 100 коментара си написал ,че Левски е поощряван от всички .... е като го напишеш в още 100 коментара това - какво? Нещо ще промениш ли ? Абе ....човек излез някъде , свърши някаква работа , стига вися в тоя форум с цел да сереш ! Ако няма кой друг да ти обръща внимание , разбери ,че тук не е място за избиване на комплекси ! То не е нормално да си фен на ЦСКА , а да имаш повече мнения във форума на Левски ..... усещам между другото ,че едва ли нещо щи влезне в главата , така че спасявай се сам , нямам намерение да те вкарвам в правия път .

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Мнениеот Levski4Ever » 10 май 2013 00:07

PFK_Levski написа:Е какъв кеф ти прави постоянно да сипеш помии? Ти по този начин не разбираш ли ,че се излагаш ? Окей , в 100 коментара си написал ,че Левски е поощряван от всички .... е като го напишеш в още 100 коментара това - какво? Нещо ще промениш ли ? Абе ....човек излез някъде , свърши някаква работа , стига вися в тоя форум с цел да сереш ! Ако няма кой друг да ти обръща внимание , разбери ,че тук не е място за избиване на комплекси ! То не е нормално да си фен на ЦСКА , а да имаш повече мнения във форума на Левски ..... усещам между другото ,че едва ли нещо щи влезне в главата , така че спасявай се сам , нямам намерение да те вкарвам в правия път .

Една лъжа, повторена сто пъти, става истина. Те всичките действат по този начин. Не им се получава за жалост. Не и пред здравомислещите фенове.
Изображение

Върни се в “Архив”