Модератори: Модератор ЦСКА, TodorT, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
mitko_r написа:Oskron написа:И разбира се статията е анонимна ...
Не е анонимна. Това е съвместна публикация на Г.А. и астроложката Алена
mirodes написа:То е ясно ,че тази година титлата се гони с всички средства-мачовете на Левски с Берое на Герена,с Черноморец в Бургас,с Локомотив в Пловдив бяха със сигурност уговорени.В други имаше здрави съдийски подпирания-с Литекс и Локомотив София.Ясно е че всичко ще се реши в директния двубой с Лудогорец на Герена.
Емигрант 45 на 09 Май 2013 19:40
За съжаление умствения капацитет на МИШОЦИТЕ стига до там,за да използват старата римска максима:"РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ",в българския вариянт "РАЗДЕЛЯЙ И МАНИПУЛИРАЙ".Призовавам всички ЛЕВСКАРИ да оставят такива "партенки"без коментар,а четрибуквените мога да си пишат на воля-тяхното ниво на развитие е ясно за всички
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
Изпълнителният директор на Локомотив (София) Георги Марков не пожела да изостря полемиката с президента на Славия Венци Стефанов след комичната загуба, която „белите" допуснаха от Ботев (Bp) в София. Бившият национал коментира, че не го интересува какво прави Славия и какво се е случвало преди години, когато е бил футболист.
„Венци и неговият отбор могат да си правят, каквото поискат. Не може да се сърдим на никого. Ще кажа обаче само едно, че Ботев (Враца) ще изпадне, който и да му помага. И Господ, и папата не могат да ги спасят. И да не говорят кой бил бърз, кой бавен. Това са глупости това да не е трактор с бързи и бавни скорости. Янко Сандански бил играл на непривичен пост и т.н. И аз вече играя на непривичен пост, защото не съм на терена, но... Ботев били бързи, глупости, знаем каква е истината, но пак ви казвам. Те ще изпаднат който и да им помага", обяви Марков пред „Меридиан Мач".
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта