Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ЦСКА СОФИЯ 1948
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот ЦСКА СОФИЯ 1948 » 09 май 2013 18:44

Искам си Акаунта написа:
ЦСКА СОФИЯ 1948 написа:http://www.manutd.com/en/News-And-Features/Football-News/2013/May/manchester-united-appoints-new-manager-david-moyes.aspx

Успех на Мойс!!!

п.с:Също така и на Фелайни и Бейнс :)

Перфектния вариант за Глейзърови ... Фелайни и Бейнс - в пакет струват поне 40 млн паунда ;)
Иначе успех на Мойс - симпатизирам на треньори работещи с ограничен финансов ресурс . Единствения му минус е , че не успя да превърне Евертън в турнирен боец , предвид факта че нямаше ресурса да го класира в топ 4 .

За да превърнеш един отбор в "турнирен боец" трябва да имаш доста дълга резервна скамейка и равностойни играчи.Евертън е един от най-предвидимите отбори откъм тактика в хода на мача...просто защото няма нужните футболисти за да променят облика на отбора в нужния момент.

п.с:А иначе....когато зад теб е САФ не знам за какво има да се притесняваш.Сигурен съм,че и публиката ще го приеме.Най-трудното обаче е да го приемат футболистите...там ще му е основния "проблем".
Изображение

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 май 2013 18:51

Чест и почитания към Дейвид Мойс!
Сър Алекс:
Дейвид е човек с голям морал и работна етика. От доста време насам се възхищавам на неговата работа и през 1998 година го исках за мой асистент. Тогава, той беше млад и на старта на своята кариера, но оттогава свърши доста сериозна работа в Евертън. Ние нямаме никакво съмнение, че той има нужните качества да застане начело на нашия клуб"

:)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 май 2013 18:58

Приятелю ... точно основното ядро е от застаряващи футболисти

Нека не изпадаме в излишни полемики....
Сър Алекс:
„За мен бе важно да оставя възможно най-силната организация в Манчестър Юнайтед за моя наследник и сега смятам, че съм постигнал точно това“, добави специалистът.

„Качеството на сегашния състав, който спечели 20-ата титла и балансът на възрастта в него, поставя основите за предстоящи успехи в бъдеще.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 май 2013 19:09

Дейвид Мойс:
"За мен е голяма чест да бъда новият мениджър на Манчестър Юнайтед. Много съм доволен, че сър Алекс ме препоръча за поста. Изпитвам огромен респект към всичко, което е постигнал за клуба", сподели самият Дейвид Мойс.

"Зная колко трудно ще бъде да насладя най-добрия мениджър изобщо, но възможността да ръководя Манчестър Юнайтед не е нещо, което идва много често и аз очаквам с нетърпение да заема поста от новия сезон."

"Имах чудесна работа в Евертън. До края на сезона ще направя всичко възможно Евертън да се класира колкото се може по-напред в таблицата."

"Феновете на този отбор имат основен принос да се наслаждавам на престоя си на Гудисън Парк и искам да им благодаря от цялото си сърце за подкрепата, която даваха на мен и футболистите ми."

"Евертън ще остане в сърцето ми до края на моя живот", завърши емоционалния си коментар новият мениджър на Манчестър Юнайтед Дейвид Мойс.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 09 май 2013 19:11

Сър Боби Чарлтън:
„Винаги съм казвал, че следващият мениджър на тима, трябва да бъде достоен човек. В Дейвид Мойс видяхме човек, който разбира добре работата си. Той се обвърза с нас за наистина дълъг период и ще гради отбор за бъдещето, така както е сега. Ще се търси стабилност на успехите“, започна Чарлтън.

„Дайвид има наистина силен характер и разпознава силата на младите играчи. Ние мислим, че Мойс ще може да се разгърне. Очарован съм от това, че той прие предложението ни“, завърши Чарлтън.

Потребителски аватар
Kristianc
Контакти:

Мнениеот Kristianc » 09 май 2013 19:15

Genius. написа:Юнайтед не може да си позволи Роналдо-ФАКТ!

Ако Роналдо се върне ще нацапаш гащите - ФАКТ :lol:

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 09 май 2013 19:18

Kristianc написа:
Genius. написа:Юнайтед не може да си позволи Роналдо-ФАКТ!

Ако Роналдо се върне ще нацапаш гащите - ФАКТ :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Офтопик:

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 09 май 2013 19:26

Мойс идва тук с отлични познания. Скоро той ще седне и ще обсъди селекцията на отбора, като ще посочи кои играчи иска да привлечем през лятото“, завърши Глейзър.

Сега може да очакваме не само 1 или 2 нови футболисти. Очаквам да са повече. Също така и да си тръгнат поне 3-4 футболисти.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 09 май 2013 19:27

tevez написа:
Мойс идва тук с отлични познания. Скоро той ще седне и ще обсъди селекцията на отбора, като ще посочи кои играчи иска да привлечем през лятото“, завърши Глейзър.

Сега може да очакваме не само 1 или 2 нови футболисти. Очаквам да са повече. Също така и да си тръгнат поне 3-4 футболисти.

Дано Рууни остане, въпреки че в момента това е малко вероятно според повечето. :( :?
Офтопик:

Върни се в “Манчестър Ю”