redman написа:Почти съм убеден че пловдивското дерби завърши равен само да може Боко да разчита и на двете агитки.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
redman написа:Почти съм убеден че пловдивското дерби завърши равен само да може Боко да разчита и на двете агитки.
ivaka написа:Хайде да си го кажем честно...
Всичко, което се пише е извадено от контекста - от кой точно израз или изрази си личи агитацията ЗА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА?
Бойко бил левскар, а знаете ли Цветанов какъв цесекар е, а?
В момента само си чешем езиците, само това и нищо друго!
Teo написа:Пълен смях, това граничи с безумието! Направо ви насочиха към кой да си дадете гласа, към партията майка.
СИН_ИМПЕРАТОР написа:Председателят на Народното събрание Цецка Цачева получи членска карта №1 на ЦСКА. Документът е за новия парламентарен фенклуб. Карта №2 е за вътрешния министър Цветан Цветанов. Фенклубът беше открит от изпълнителния директор на ЦСКА Венцислав Живков и шефът на агитката Димитър Ангелов-Дучето, който подари на всички нови членове шалчета. Депутатите, симпатизиращи на тима, ще имат карти за ложата на ст. “Българска армия”.
Пичове, аз не съм чувал за парламентарен фенклуб на ЛЕВСКИ, докато Дучето във всеки парламент ходеше да раздава членски карти на депутати.Това ясно показва кой винаги се стреми да се заиграва със всяка власт.
Teo написа:ivaka написа:Хайде да си го кажем честно...
Всичко, което се пише е извадено от контекста - от кой точно израз или изрази си личи агитацията ЗА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА?
Бойко бил левскар, а знаете ли Цветанов какъв цесекар е, а?
В момента само си чешем езиците, само това и нищо друго!
Цветанов е толкова цесекар, колкото дядо ми от Левски
Потребители, разглеждащи този форум: ananas, csimoen2, Highlander, jusi, Sstefanov и 36 госта