Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Re: НКП на Левски отново със "странна"декларация.

Мнениеот 1.9.1.4 » 09 май 2013 16:46

redman написа:Почти съм убеден че пловдивското дерби завърши равен само да може Боко да разчита и на двете агитки.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
baltimore

Мнениеот baltimore » 09 май 2013 16:52

Гугутката няма ли да влиза в затвора, вместо да пише за кой да се гласува?

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 09 май 2013 16:54

Председателят на Народното събрание Цецка Цачева получи членска карта №1 на ЦСКА. Документът е за новия парламентарен фенклуб. Карта №2 е за вътрешния министър Цветан Цветанов. Фенклубът беше открит от изпълнителния директор на ЦСКА Венцислав Живков и шефът на агитката Димитър Ангелов-Дучето, който подари на всички нови членове шалчета. Депутатите, симпатизиращи на тима, ще имат карти за ложата на ст. “Българска армия”.

Пичове, аз не съм чувал за парламентарен фенклуб на ЛЕВСКИ, докато Дучето във всеки парламент ходеше да раздава членски карти на депутати.Това ясно показва кой винаги се стреми да се заиграва със всяка власт. ;)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 май 2013 16:55

Пълен смях, това граничи с безумието! Направо ви насочиха към кой да си дадете гласа, към партията майка. :lol:

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 09 май 2013 16:56

Хайде да си го кажем честно...
Всичко, което се пише е извадено от контекста - от кой точно израз или изрази си личи агитацията ЗА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА?
Бойко бил левскар, а знаете ли Цветанов какъв цесекар е, а?
В момента само си чешем езиците, само това и нищо друго!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 09 май 2013 16:57

ivaka написа:Хайде да си го кажем честно...
Всичко, което се пише е извадено от контекста - от кой точно израз или изрази си личи агитацията ЗА ТОЧНО ОПРЕДЕЛЕНА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА?

Цветанов е толкова цесекар, колкото дядо ми от Левски :lol:

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 09 май 2013 16:57

Teo написа:Пълен смях, това граничи с безумието! Направо ви насочиха към кой да си дадете гласа, към партията майка. :lol:

Тео, Тео отдавна стана за смях момче, спри се вече. :mrgreen: Я кажи партията майка колко титли ни уреди за тия 4 години?

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 09 май 2013 16:59

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Председателят на Народното събрание Цецка Цачева получи членска карта №1 на ЦСКА. Документът е за новия парламентарен фенклуб. Карта №2 е за вътрешния министър Цветан Цветанов. Фенклубът беше открит от изпълнителния директор на ЦСКА Венцислав Живков и шефът на агитката Димитър Ангелов-Дучето, който подари на всички нови членове шалчета. Депутатите, симпатизиращи на тима, ще имат карти за ложата на ст. “Българска армия”.

Пичове, аз не съм чувал за парламентарен фенклуб на ЛЕВСКИ, докато Дучето във всеки парламент ходеше да раздава членски карти на депутати.Това ясно показва кой винаги се стреми да се заиграва със всяка власт. ;)

Това е точно в потвърждение на моето мнение...от декларацията въобще не следва, че се агитира за точно определна политическа сила - казва се ГЛАСУВАЙТЕ, а за кого си решавате сами.
Няма начин фен-клуба на един отбор да ми каже за кого да гласувам - НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ!
СЪГЛАСЕН СЪМ, ОБАЧЕ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА!

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 09 май 2013 16:59

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов разкри, че футболните му пристрастия, за разлика от премиера Бойко Борисов, са насочени към ЦСКА. В спортно-коментарното студио „Пред банята“ по TV7 той направи и своята прогноза за следващия шампион на България, като изрази желание това да бъдат „армейците“. :mrgreen:

ivaka
Контакти:

Мнениеот ivaka » 09 май 2013 17:00

Teo написа:
ivaka написа:Хайде да си го кажем честно...

Цветанов е толкова цесекар, колкото дядо ми от Левски :lol:

Значи просто не си запознат с подробностите, а дядо ти, в такъв случай може и да е бил от Левски, но ти явно си прекъснал семейната традиция!

Върни се в “Левски”