Сектор Б

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Re: НКП на Левски отново със "странна"декларация.

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 09 май 2013 16:08

milen.hristov написа:
LordSirAlexFerguson написа:
milen.hristov написа:
doktora25 написа:Нямам думи! Позор! Продажници!
По време на тройната коалиция Левски играеше в ШЛ и радваше с играта си, а ГЕРБ ни докара само Иво Тонев, "другите начини", гътнаха ни стадиона и една голяма НУЛА във всички отношения.

Е така е,,друго си е министъра да ти човек без трудов стаж, и да не с е събличал по шорти дори по физическо

ИзображениеЗначи викаш да се гласува за циганина Костоффф,който разруши 3000 работещи завода,и разуши България,за десетилетия напредИзображение

Прав си трябва за тези които създадоха ДС (а сега мрънкат, че били подслушвани). същите тези които ходят в началото на кампаните си да палят свещи в църквите, техните бащи и дядовци гонеха вярващите и взривявали църкви, същите национализиращи земи които не са техни, и обиращи мандри

''ДСБ-БДФ, почти сигурно ще прескочат бариерата от 1% '''ИзображениеИзображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 май 2013 16:10

джони написа:
bilyaletdinov написа:Кой мислещ левскар ще се повлияе за кого да гласува от подобно декларация. Българите за съжаление в мнозинството си сме глупави хора и отново ще дадем гласа за хора, които за 4 години показаха, че са способни единствено да говорят лъжи и празни обещания..Халал да са ни ;)

ако не гласувате за Герб- ББ,Сталийски(новия ви собственик и също така продуцент на "Пред банята") и Иво Тонев ще ги наврът в кучи гъз,няма да има Газпром ,както и стадион,прекалено много сте се обвързали с политика и няма излизане

Недей да мислиш Газпром. БСП, Атака и други партии подкрепят Южен поток откакто се помнят.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 09 май 2013 16:10

джони написа:ако не гласувате за Герб- ББ,Сталийски(новия ви собственик и също така продуцент на "Пред банята") и Иво Тонев ще ги наврът в кучи гъз,няма да има Газпром ,както и стадион,прекалено много сте се обвързали с политика и няма излизане

Да се измитат всичките. Левски ще го има и без тия мутри, както го има Ботев. Предпочитам да има бъдеще за мен и моите близки в България, а това означава да не гласувам за кликата на Боко и Ушатника...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 09 май 2013 16:11

peliforewer написа:Националният клуб на привържениците на "Левски" подкани всички фенове на клуба да дадат своя глас на 12 май в предстоящите парламентари избори, разпространявайки интересно съобщение.

Феновете приканват всички левскари да помислят кое е най-важно за тях и децата им, а след това да минат през избирателните урни в цялата страна. Съобщението завършва с надслов: "Гласувайте за една разумна България!". Случайно или не, първите букви на всяка от думите на изречението образуват инициалите на политическата партия ГЕРБ.

Призивът на НКП на "Левски":

Левскари, на 12.05.2013 г. избираме ново правителство, всеки един е длъжен да даде своя вот. В деня на размисъл и дните преди това помислете кое е най-важно за вас, кое ви е радвало, кое ви е разочаровало, какво сте получили, какво ще остане за децата ви...

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ЕДНА РАЗУМНА БЪЛГАРИЯ! Нормално ли е фенклуб да агитира така явно за дадена партия.Тука се получава и обратен ефект,аз бях почти решил да гласувам за тази партия,но сега щом хората на Гугутката я препоръчват ще се замисля.Наистина ли Дучето и Гугутката си въобразяват,че могат да бъдат фактор сред феновете за това за кого да гласуват или гледат да заработят по някой лев от определени партии.

Абе хора...престанете да виждате директиви и заговори на всякъде!!!!"... Случайно или не, първите букви на всяка от думите на изречението образуват инициалите на политическата партия ГЕРБ..." сериозен ли си или се майтапиш...
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

На линия
Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 май 2013 16:13

Аз съм левскар, но никога няма да гласувам за тия продажници!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2013 16:16

RIR написа:Всяка декларация на фенклуб, особено на голям такъв, като този на Левски, която намеква да се гласува за определена партия, независимо коя е, може да се определи само като СРАМ!!!

Но за НКП на Левски това не е изненада, за съжаление. За още по-голямо съжаление, имам информация, че ръководители на други фракции футболни фенове също агитират да се гласува за определена партия (която си е платила по някакъв начин, а не толкова поради лични убеждения). Всички сте чували, че Ваташка участваше активно в срещите с протестиращите и т.н.

Но, това, което ме интересува в частност е че тези, които подемат на стадиона да се пее: "И преди, и сега, Левски значи Свобода" плюят тотално на това скандиране.

Гуги, не се излагай повече човек, то и без това си пионка, ходи си. :x Почвам вече да се убеждавам, че и идването на Боримиров малко преди изборите е свързано донякъде с тях, както си мислех преди. Знаете какви връзки има и той.

Мразя да ми ползват отбора за подобни неща. :evil:

Само като пример, преди време когато Бойко още беше кандидат за кмет, във вестник ''Левски'' беше платено на цял страница (може и да бъркам, да не била цялата), реклама за него. Тогава един възрастен левскар беше побеснял как в този вестник ще се прави реклама на телохранителя на Живков.
Все пак мисля, няма нищо лошо да агитираш за някого, ОБАЧЕ излизаш и казваш рекламирам този защото той си плати еди колко си, както се знае в съответните медии колко струва рекламата при тях

Потребителски аватар
Raid
Контакти:

Мнениеот Raid » 09 май 2013 16:18

W84me написа:Аз съм левскар, но никога няма да гласувам за тия продажници!

+1914
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 09 май 2013 16:19

W84me написа:Аз съм левскар, но никога няма да гласувам за тия продажници!

+1 Мисля, че огромна част от левскарите, ще гласуваме без да се влияем от каквито и да е декларации.
Вече почти никой не вярва на предизборните им глупости (на водещите партии) и очаквам това да се потвърди в събота!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 09 май 2013 16:23

Adramelech написа:Какво ли не прави човек за пари. НКП агитира да се гласува за ГЕРБ (индиректно), а само преди няколко месеца същите тези от НКП-то ядоха бой, защото освиркваха ББ. Ходи ги разбери :roll: Самото гласуване (поне според мен), трябва да стане задължително. Така ако не друго, то поне ще се обезсмисли изборният туризъм и гласовете на тези с естествения тен няма да са от такова значение.

Що се отнася до свързването на футблоните предпочитания, с партийните такива - вие сте БОЛНИ мозъци. Никой не може да ме накара да гласувам за някого,защото видиш ли еди кой казал така.

Ти, аз не, повечето тук от форума също- не, за други не съм сигурен. Но онзи фен клуб на булеварда, е като комуна, и ще го направят и още няколко едва навършили 18-19 заблудени мислещи се колко е модерно да си лош и т.н. ще го направят защото нямат съответният капацитет, собствено мнение и са овци

СИН_ИМПЕРАТОР

Мнениеот СИН_ИМПЕРАТОР » 09 май 2013 16:23

Гугутка, ах ти продажна мършо, докога ще вредиш на клуба и ще срамиш Левскарската общност ,измекяр! И за Бългрия, и за ЛЕВСКИ е по-добре хунтата на мутрата да бъде изметена! При Станишев ЛЕВСКИ всяка година беше шампион и играеше 1/4 финал в УЕФА и в групите на ШЛ! Да не говорим пък в социален и икономически план каква колосална разлика има между двете правителства...и само да ви кажа, че тези бандити от ГРОБ ако вземат втори мандат,планират да посегнат на жилищата на хората,защото това е трън в очите на мазните брюкселски чиновници-защо 90 процента от българите имали собствени жилища! Планира се драстично увеличение на данъците и таксите на жилищата,планира се задължително саниране на панелите,което буквално ще разкости финансово и без това изнемогващите хора :evil:
Последна промяна от СИН_ИМПЕРАТОР на 09 май 2013 16:24, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”