БОТЕВ Пловдив - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: БОТЕВ Пловдив - Локомотив Пловдив

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2013 10:32

blue avalanche написа:Нормално е за Господинов да каже тези думи.Все пак играят на чужд терен,на книга вашата "селекция" е къде-къде в сравнение с тяхната(то не бяха холандски "перли",то не бяха бразилски "перли",че поляци,че незнамсиквиси)...А вие какво?Провал срещу ЦСКА,провал срещу Локо Пд...
ПП.В Локо-то играха само българи,ако не се лъжа,нали?

Нелогично е, точно ти да говориш за чужденци в отбора! Ако не е Родригес, щяхте да се борите с ЦСКА за среброто! Селекцията ни е същата като в Лудогорец, ЦСКА, Левски, Литекс, не виждам голяма разлика в съотношението българи-чужденци. Поправи ме ако греша :)
Относно така наречения от теб "провал" в последните два мача: На Армията равния беше логичен резултат. Слаб мач и за двата отбора, но ЦСКА си вкараха единственото свястно положение, а ние не. Вчера ... само крайно настроени фенове, ще оспорят факта, че Ботев надигра Локомотив и липсата на късмет ни лиши от победа! Има и такива мачове, какво има да се мисли по въпроса! Тези две срещи се решават и благодарение на шанс. Виж за мачовете с Берое няма оправдание. Особенно този есента. Там трябва да се търси вина в отбора, не в срещи в който мачкат 90 мин и топката отказва да се озове в мрежата.
ПП: Не играха само българи, но това не е миродавно за изхода от срещата! Футболистите са на заплата и играят за нея, независимо дали за родени в България или Холандия, нали?

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 09 май 2013 10:39

Виждам, че в този форум стават невероятни неща! Направото напишете, че и на белот сте ни били :lol:
Честита мОрална победа с 8 на 0! 8-)
ПС може ли някой да ми обесни защо си обиждате публиката с вашето най-обединяващо скандиране "цигани.. цигани" ?
Изображение
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2013 10:42

wannabe написа:Виждам, че в този форум стават невероятни неща! Направото напишете, че и на белот сте ни били :lol:
Честита мОрална победа с 8 на 0! 8-)

Знам, знам, това 0:0, ви е като финал в ШЛ! :)
Винаги така е било, така е и така ще бъде - Локомотив се радват на открадната точица от Ботев!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 май 2013 10:57

Ботевистите говорят сякаш са направили нещо уникално, нещо невиждано... Аз видях много празни места, никаква хореография и само 2000 активни привъженици, другите бяха на театър...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 09 май 2013 11:11

W84me написа:Ботевистите говорят сякаш са направили нещо уникално, нещо невиждано... Аз видях много празни места, никаква хореография и само 2000 активни привъженици, другите бяха на театър...

И даже не пяха през целия мач, ами мъллчаха да не казвам като кво... :oops:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 май 2013 11:13

wannabe написа:
W84me написа:Ботевистите говорят сякаш са направили нещо уникално, нещо невиждано... Аз видях много празни места, никаква хореография и само 2000 активни привъженици, другите бяха на театър...

И даже не пяха през целия мач, ами мъллчаха да не казвам като кво...

... като черно-бели без тонколони и ходжа???
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2013 11:17

Явно си гледал мача по ... радиото :):):)

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 09 май 2013 11:22

Pupper_ написа:

Явно си гледал мача по ... радиото :):):)

Не вие си живеете в собствен свят... живи и здрави - до следващото оправдание :oops:
Без :lol: празни :lol: места и без :lol: цигани :lol: по трибуните:
Изображение
88 години СЛАВА

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2013 11:25

wannabe написа: Не вие си живеете в собствен свят... живи и здрави - до следващото оправдание

Аз няма за какво да се оправдавам! Пловдив обича Ботев! Доказателства =>
http://www.sportal.bg/galery.php?galery=6661&category=1#11

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 май 2013 11:26

wannabe написа:...

Браво, намери 4-5 мангала измежду 15 хиляди. Сега остава да намериш и 4-5 бели сред беските орди :lol: :lol:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”