БОТЕВ Пловдив - Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Re: БОТЕВ Пловдив - Локомотив Пловдив

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2013 09:30

blue avalanche написа:
Pupper_ написа:"Господинов: За нас тази точка е с цената на победа" - това е! Локомотив играят срещу нас мача на живота си. Точката им дойде като победа в ШЛ! Да са живи и здрави и винаги така да ги е страх от Ботев Пд :)
Ние нашето го свършихме. Пловдив обича Ботев - факт!

Тя и вашата подготовка за този мач беше под мотото "Мачът,който ще осмисли сезона"!То не беше пазене на титуляри,то не беше жертване на третото място...Е?Осмислихте ли си сезона?

Аз ползвам цитати, а ти сладки приказки! Покажи къде има изказване в стил: "Мачът, който ще осмисли сезона!" Или си пишеш колкото да си намираш на приказка? Ние имаме добър сезон, в който играем много добре. Виж за вас не може да се каже същото. Две загуби следващата седмица и всичко ще заприлича на сектор А - руини. Така че мисли за твоя отбор повече, отколкото за останалите!
[offtopic](след 18 ще ви се иска Ботев да бие Лудогорец, тогава да видим какво ще говориш ;) )[/offtopic]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 май 2013 09:34

Pupper_ написа:(след 18 ще ви се иска Ботев да бие Лудогорец, тогава да видим какво ще говориш ;) )

Грешка, на вас ще ви се иска да биете Лудогорец, че да запазите шансове за ЛЕ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 май 2013 09:37

W84me написа:
Pupper_ написа:(след 18 ще ви се иска Ботев да бие Лудогорец, тогава да видим какво ще говориш ;) )

Май само ти не си разбрал, че тая година финишираме 4-ти. Мачът ни в Разград ще определи само кой ще е шампион. Аз викам да не сте вие :mrgreen:
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 09 май 2013 09:38

W84me написа:

Грешка, ние изгубихме шансовете за третото място в събота срещу ЦСКА. Факт, който поражда разнобойни чувства в мен! Като всеки фен желая отбора ми да играе в евротурнири, но съм и здраво стъпил на земята и виждам, че все още не сме готови! Не се надявайте, някой друг да ви свърши работата. Съдии, отбори, медии ... нищо не може да скрие факта - Левски е слаб отбор и не заслужава титлата!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 09 май 2013 09:53

Pupper_ написа:
blue avalanche написа:
Pupper_ написа:"Господинов: За нас тази точка е с цената на победа" - това е! Локомотив играят срещу нас мача на живота си. Точката им дойде като победа в ШЛ! Да са живи и здрави и винаги така да ги е страх от Ботев Пд :)
Ние нашето го свършихме. Пловдив обича Ботев - факт!

Тя и вашата подготовка за този мач беше под мотото "Мачът,който ще осмисли сезона"!То не беше пазене на титуляри,то не беше жертване на третото място...Е?Осмислихте ли си сезона?

Аз ползвам цитати, а ти сладки приказки! Покажи къде има изказване в стил: "Мачът, който ще осмисли сезона!" Или си пишеш колкото да си намираш на приказка? Ние имаме добър сезон, в който играем много добре. Виж за вас не може да се каже същото. Две загуби следващата седмица и всичко ще заприлича на сектор А - руини. Така че мисли за твоя отбор повече, отколкото за останалите!
[offtopic](след 18 ще ви се иска Ботев да бие Лудогорец, тогава да видим какво ще говориш ;) )[/offtopic]

Нормално е за Господинов да каже тези думи.Все пак играят на чужд терен,на книга вашата "селекция" е къде-къде в сравнение с тяхната(то не бяха холандски "перли",то не бяха бразилски "перли",че поляци,че незнамсиквиси)...А вие какво?Провал срещу ЦСКА,провал срещу Локо Пд...
ПП.В Локо-то играха само българи,ако не се лъжа,нали?

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 09 май 2013 10:01

Raoul_Duke написа:
Май само ти не си разбрал, че тая година финишираме 4-ти. Мачът ни в Разград ще определи само кой ще е шампион. Аз викам да не сте вие :mrgreen:

Как точно вашия мач в Разград ще определи шампиона, че нещо не се сещам? :?

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 09 май 2013 10:09

blue avalanche написа:Нормално е за Господинов да каже тези думи.Все пак играят на чужд терен,на книга вашата "селекция" е къде-къде в сравнение с тяхната(то не бяха холандски "перли",то не бяха бразилски "перли",че поляци,че незнамсиквиси)...А вие какво?Провал срещу ЦСКА,провал срещу Локо Пд...
ПП.В Локо-то играха само българи,ако не се лъжа,нали?

Завиждаш ни на перлите ли? Вие след падането на берлинската стена имате все "перли" и футболисти с огромни заплати, но какво се получава - срам в Европа!!! Да не говорим, че преди обирахте и перлите "по закон" от БГ, но си ви думкахме редовно в Пловдив и то без проблеми :mrgreen:
И какво означава на чужд терен при градско дерби - хахаха

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 май 2013 10:12

1.9.1.4 написа:
Raoul_Duke написа:

Бием ги или взимаме точка - вие сте първи, падаме - те са първи. Като 2 и 2... Сложно ли ти е?
Не случайно Батков каза преди седмица-две, че се надява Мъри да направи Левски шампион... по начина, който ти описах.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
1.9.1.4
Контакти:

Мнениеот 1.9.1.4 » 09 май 2013 10:16

Raoul_Duke написа:
1.9.1.4 написа:
Raoul_Duke написа:

Бием ги или взимаме точка - вие сте първи, падаме - те са първи. Като 2 и 2... Сложно ли ти е?
Не случайно Батков каза преди седмица-две, че се надява Мъри да направи Левски шампион... по начина, който ти описах.

На мен не ми е сложно, но очевидно за теб е :) Ако загубим или направим равен с тях, то и да биете и равен да им направите те си остават лидери. Вкарай малко математика преди да пишеш ;) Освен това Левски ще бие Лудогорец в София ;) При това положение вашия мач с тях си е за вас и класиране в ЛЕ. А Батков е пълен кретен и едва ли има нормален човек, който да му слуша интервютата и глупостите които плещи ;)

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 09 май 2013 10:17

Част от смазването на малцинствата по трибуните. Къде сте, мумии :mrgreen:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4PcYZHXf-ss[/youtube]

Изображение[/offtopic]

Върни се в “Ботев”