Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Левски следи капитана на Пирин

Мнениеот Old_death » 29 сеп 2009 17:28

от stg333 на 29 Сеп 2009 17:17

Old_death, нима намекваш це ЦСКА е платило за някой от тия футболисти дори за 1 от тях ? хехе ама за чичо Пенчо няма пари той не заслужава

Аз не намеквам нищо,но ако ти бе прочел внимателно сайта дето ви пратих,нямаше да питаш!Там пише,че ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ,ВЗЕТИ ОТ ПИРИН Е ПЛАТЕНО!!!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Re: "Кривия тренира следобед с Левски"

Мнениеот ЧерноМореВарна » 29 сеп 2009 17:34

Добър, добър, но годинките не прощават..

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 29 сеп 2009 17:36

Old_death написа:

Old_death, нима намекваш це ЦСКА е платило за някой от тия футболисти дори за 1 от тях ? хехе ама за чичо Пенчо няма пари той не заслужава

Аз не намеквам нищо,но ако ти бе прочел внимателно сайта дето ви пратих,нямаше да питаш!Там пише,че ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ,ВЗЕТИ ОТ ПИРИН Е ПЛАТЕНО!!!

Дори да е платено, на Вас струва ли Ви се нормално на всеки полусезон да се привлича по един отбор? И на кого на мястото ще играе Галчев? В центъра имате Янчев, Янев, Петров Мороз, Тимонов, Манчев.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 сеп 2009 17:47

Дори да е платено, на Вас струва ли Ви се нормално на всеки полусезон да се привлича по един отбор? И на кого на мястото ще играе Галчев? В центъра имате Янчев, Янев, Петров Мороз, Тимонов, Манчев.

Не ми задавай въпроси,на които могат да ти отговорят само в спортнотехническия щаб на ЦСКА!Ясно е,че зимата ще се продават футболисти.И без това казаха че е имало интерес към 5 наши играчи.Нищо чудно нашите да не мислят от сега за зимната селекция!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 29 сеп 2009 18:09

Old_death написа:

не ти знам сайтовете от Пирин се споразумяха с ЦСКА за разсрочено плащане на Пиетробон, а Делев си е под наем, за който пак има споразумение за плащане по коледа

Lochsof
Контакти:

Re: Как шепа лумпени от сектор "Б" объркаха отбора!

Мнениеот Lochsof » 29 сеп 2009 18:20

Лично на мен ми се наложи, да отсъствам от работа, за да отида до Ловеч и да се бръкна за път и хотел, кои ли са виновни за това?
Археолози: Ракията е българско изобретение ! Батков: "Гонзо е нашият Димитър Пенев"

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 29 сеп 2009 18:27

Ние цяла година следим футболисти и отвори ли трансферния прозорец и нищо не правим :shock:
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 сеп 2009 18:34

.
Последна промяна от PFC Litex на 03 окт 2009 22:56, променено общо 1 път.
Изображение

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 29 сеп 2009 18:43

PFC Litex на 29 Сеп 2009 18:34

sin_gobg написа:
Ако вземем Галчев ще бъде добре. Много ми хареса как играе в мачовете от настоящето първенство. Дано го вземем.
Днес четох, че и името на Литекс се спряга за бъдещ негов клуб и ако има доза истина сме леко с едни гърди напред пред Левски за привличането му

И ти ли Бруте!!! :) :) :)

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 29 сеп 2009 18:54

.
Последна промяна от PFC Litex на 03 окт 2009 22:55, променено общо 1 път.
Изображение

Върни се в “Архив”