Кой ви интересува повече?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Кой ви интересува повече?
Кой ви е по интересен за гледане - Националният отбор или Любимия клубен отбор? На мен лично ми е по интересно да си следя Челси Олдам и Левски ( не казвам че срещу жабарите няма да викам за наш'те).
- plovdiv_chernobql
- Контакти:
Re: Кой ви интересува повече?
Много по-вълнуващо за мен лично е да гледам любимият клубен отбор,емоцията,тръпката,изживяването е по-голямо!
Син съм на земя прекрасна
Син съм на юнашко племе
Син съм на юнашко племе
-
- Контакти:
plovdiv_chernobql написа:Много по-вълнуващо за мен лично е да гледам любимият клубен отбор,емоцията,тръпката,изживяването е по-голямо!
Е,АМА РАЗБИРА СЕ ЧЕ ЩЕ ГЛЕДАШ ЛЮБИМИЯ СИ ОТБОР.ЗА ЩАСТИЕ ВСЕ ОЩЕ В БЪЛГАРИЯ НЕ СЕ ИЗЛЪЧВА ТУРСКА ТЕЛЕВИЗИЯ И ТРУДНО ГЛЕДАШ ТУРЧОЛЯТА СИ.
- vinagi~s~vas
- Контакти:
За пореден път се доказва колко невъзпитани са феновете на ботяф,най-големите хулигани в България-те от нормално и човешко държание не разбират-та нали са животни!Всички папагали в клеткатааааа!!!!! 

Аз мога да кажа че еднакво ме интересува както националния отбор така и Левски, но не мисля че сега трябва да задаваш този въпрос! Утре съм на мача и дано направим добър резултат!
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
СинТерор написа:Аз мога да кажа че еднакво ме интересува както националния отбор така и Левски, но не мисля че сега трябва да задаваш този въпрос! Утре съм на мача и дано направим добър резултат!
БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
Съгласен!!!
Презирайки всеобщото израждане
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
и всекидневно борейки се за насъщния,
до следващото си прераждане
ви гарантирам - аз ще бъда същият!!!
- L_P_F_C 1936
- Контакти:
УСПЕХ НА БЪЛГАРИЯ УТРЕ, НО ЗА МЕН МНОГО ПО-ВЪЛНУВАЩО Е ДА СИ ГЛЕДАМ МОЯ ЛОКОМОТИВ

L_P_F_C 1936 написа:УСПЕХ НА БЪЛГАРИЯ УТРЕ, НО ЗА МЕН МНОГО ПО-ВЪЛНУВАЩО Е ДА СИ ГЛЕДАМ МОЯ ЛОКОМОТИВ![]()
![]()
Мисля че сега клубните пристрастия трябва да останат на страни и да говорим само за БЪЛГАРИЯ!!!
- INZAGHI_99
- Контакти:
малко анти българско, но ми е по тръпка ЛЕВСКИ, МИЛАН И не ме нареждайте ПЛС. ИТАЛИЯ

БОГ ПРОЩАВА ЛЕВСКИ НЕ!!!
Върни се в “Футбол - България”