Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Re: Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги

Мнениеот smoothc » 08 май 2013 22:15

Откъс от една предновогодишна дискусия:
от t0bl3ro_bg на 30 Дек 2012 18:11
Трябва ни някой мениджър, който без да се страхува да въдворява ред в отбора, когато нещо не е наред. Както сър Алекс прави. Гуардиола не мисля, че ще може овладее съблекалнята. Дейвид Мойс искам аз за следващ мениджър. Ако сър Алекс го научи да им вика малко ще постигне поне 2/3 от неговите успехи

от old_traff на 30 Дек 2012 19:02
t0bl3ro_bg написа:
Трябва ни някой мениджър, който без да се страхува да въдворява ред в отбора, когато нещо не е наред. Както сър Алекс прави. Гуардиола не мисля, че ще може овладее съблекалнята. Дейвид Мойс искам аз за следващ мениджър. Ако сър Алекс го научи да им вика малко ще постигне поне 2/3 от неговите успехи

И аз искам Мойс, но имам чувството, че треньор ще ни е Майк Филън или Оле Гунар Солскяр. Може би Гуардиола ще откаже на Сити и Челси заради близоста със Сър Алекс и може и той, но едва ли.

от smoothc на 30 Дек 2012 20:57

Избирането на наследника на сър Алекс,ще бъде паметен момент не само в историята на Манчестър Юнайтед,но и във футбола като цяло!
Но,лично за мен знаците,че следващият мениджър на Юнайтед вероятно ще бъде Пеп Гуардиола,са наистина доста красноречиви-като се започне от философията му за играта,преминавайки през възхищението на сър Алекс към него,взаимното уважение и победите,които Гуардиола постигна в Рим и Лондон,достигайки и до срещите,които проведоха двамата в Ню Йорк!

от fr3ak_boy на 30 Дек 2012 22:15
smoothc написа:
Избирането на наследника на сър Алекс,ще бъде паметен момент не само в историята на Манчестър Юнайтед,но и във футбола като цяло!
Но,лично за мен знаците,че следващият мениджър на Юнайтед вероятно ще бъде Пеп Гуардиола,са наистина доста красноречиви-като се започне от философията му за играта,преминавайки през възхищението на сър Алекс към него,взаимното уважение и победите,които Гуардиола постигна в Рим и Лондон,достигайки и до срещите,които проведоха двамата в Ню Йорк!

Ще поживеем, ще видим. За мен има много ясни знаци, че ще е Мойс, ама...

от Kristianc на 30 Дек 2012 22:41
САФ няма да се откаже скоро, така че тези писаници са безсмислени.

от ЦСКА СОФИЯ 1948 на 31 Дек 2012 07:59
Откъде накъде Мойс ще става мениджър на Юнайтед?Какво е постигнал в Англия или в Европа?Да той е чудесен мотиватор и умее да надъха отбора си до краен предел...само,че за бъдеш миниджър на Юнайтед се искат и футболни познания каквито според мен определено Мойс няма.Или поне не са такива каквито да отговорят на името и амбициите на Манчестър Юнайтед.

от Eric_Cantona на 31 Дек 2012 08:05
Според мен трябва отбора да бъде поет от играч на Юнайтед който е имал допир до уменията на САФ и според този човек е Сър Райън Гигс

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 08 май 2013 22:18

Ние, които сме привърженици на други отбори, може да го разберем по-добре. Юнайтед губи нещо, което никой не може да им даде повече, а то не се купува и с пари.

Евала!

Аз искам Солскяер да го замести :twisted:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 08 май 2013 22:22

Според мен ще е Мойс. Ако случайно е все пак ЖМ, то комбинацията с прибирането и на КР ми се струва абсурдна. Твърде много зависи Реал от него и игрово и финансово (маркетинг), че да го пуснат за под 65млн, които просто няма как да платим.
По-скоро не бих се изненадал от привличането на Шаби Алонсо. Баскът отказа удължаване на договора си, разбира се с португалеца и играе точно на позицията за която имаме най-голяма нужда от попълнения. А треньор като ЖМ, при когото стабилната отбрана е основоположен камък в изграждането на 1 отбор, няма как да не го забележи.

Аз също споделям опасенията и раздвоението от оставането на Фърги в клуба - дисциплината ще е ОК, но пък авторитета на новия...?
Също би ми било много интересно относно трансферната политика - Фърги си привлече Заха, но пък вече друг ще е решаващия поглед. САФ си харесва и държи с години разни ''странни'' играчи - какво би станало ако новия има други виждания и тръгне да разчиства Андо, ТВ, Евра, Уелбек и т.н. - напрежение вътре в клубът?
""Ин юр Ливерпул слъмс.
Ю лук ин дъ дъстбин фор самтинг то иит ,
ю файнд а дедрат енд ю тинк итс ъ трийт.
Ин юр Ливерпул слъмс "Изображение "

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 май 2013 22:23

vasilnv написа:
Ние, които сме привърженици на други отбори, може да го разберем по-добре. Юнайтед губи нещо, което никой не може да им даде повече, а то не се купува и с пари.

Евала!

+1878
И искам Оле Гунар,но събитията са вече на финалната права...
Чест и почитания към Дейвид Мойс...шотландската връзка в клуба продължава,дано успоредно с това продължи и традицията на посвещение в рицарско звание и дай Боже някой ден, и той да получи титлата "сър"!
Сър Мат Бъзби,сър Алекс,сър Дейвид :)
Последна промяна от smoothc на 08 май 2013 22:26, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 08 май 2013 22:26

vasilnv написа:

Евала!

Солскяер да го замести Изображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.

На линия
Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 08 май 2013 22:30

Защо така бе Лорде, нещо не харесваш играчът, донесъл ни 2-рата ШЛ?
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Мнениеот hatemu » 08 май 2013 22:31

Сега ще ви видим що за отбор сте без шотландеца.крайно време беше да се разкара.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 08 май 2013 22:32

Задължително е,новият ни мениджър да получи пълна свобода,относно трансферната политика и стратегията за игровия план и облик на отбора.
Иначе,би изгелждало абсурдно ....къде е промяната!?
Новият ни мениджър трябва да бъде независим,да внесе свой собствен елемент/визия за играта на Юнайтед и съответно тактическите принципи,така както той ги вижда и разбира.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 08 май 2013 22:33

hatemu написа:Сега ще ви видим що за отбор сте без шотландеца.крайно време беше да се разкара.

Изображениеhatemu-ДЖУДЖЕТО ХАЯСКО,ти 23-годишний безтитленикоИзображениеИзображение,да мълчиш,и кога в топ-4Изображение
""Ин юр Ливерпул слъмс.

Потребителски аватар
LordSirAlexFerguson
Контакти:

Мнениеот LordSirAlexFerguson » 08 май 2013 22:35

vasilnv написа:Защо така бе Лорде, нещо не харесваш играчът, донесъл ни 2-рата ШЛ?

Стига глупости това детенце,ти сериозно ли,трябва човек с опит и лидерски качества,роден победител с хъс и още много други неща. ;)
""Ин юр Ливерпул слъмс.

Върни се в “Архив”