Изгониха Кривия от Тича???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Re: Изгониха Кривия от Тича???

Мнениеот mursusaid » 29 сеп 2009 15:34

ludiq1913 написа:Всичко почна откакто не го пуснаха в Левски лятото, после сигурно се е изнервил почна да си прави какво си поиска като се прави на големия шеф, развали атмосферата в отбора, скара се с почти всички в отбора, кой знае може би е целял нещо като да бъде изгонен примерн.Някои шефове на други отбори биха му направили мръсен номер, като го оставят да не играе 1 година футбол докато изтече договора му(като например Христолов с Домакинов преди 2-3 години), но очевидно няма да го направят нашите шефове и ще го пуснат да стане евроидиот.Прави са ако го осовождават заради ''левскарски номера'' не спря да говори какво говедо бил. Направи е доста неща за отбора в положителна насока, спор няма, но такива игачи, които явно показват нежеланието си повече да играят в нашия отбор, не ни трябват пък дори и да се казва Роерто Карлош, а не Кривия.

луд,съгласен съм.Който не иска в Черно море,прав му път.Благодаря за стореното от него и чао.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 29 сеп 2009 15:39

MORSKI написа:
acmilan написа:Като страничен наблюдател смятам,че в скоро време е възможно ТИМ да остави Черно море и да купи Левски.Знам,че ще почнете сега да ме псувате,но това е съвсем нормално,Черно море никога не е бил фактор в българския футбол,изкуствено няма и да стане.В България има седем клуба-софийските,Локо,Ботев и Берое,всичко друго е пълнеж.Жалко,че в Стара Загора така и не дойде собственик с пари и най-вече с желание да ги дава,но сега вече почваме феновете да спонсорираме отбора колкото можем,то е ясно,че няма да е много,но все пак е нещо.

Пълни глупсоти говориш!!!
Той футбола от Варна идва ти за фактор в Стара Загора ми говориш!
90 години история имаме!!!
Точно вие дето имате 1 титла и то по тоя смешен начин д ами кажеш, че не сме били фактор!!!
Айде моля те...
Ние сме имали маочве и с Аякс, Нотингам в най-добрите им години и сме ги биели ...
От отбора ни са излезли едни от големите имена за родния футбол...
Мисли преди да кажеш някоя ГЕНИАЛНА ГЛУПОСТ!!!
Точно така отборите в България са 6, а не 7!!!
Цска.Левски(като паразити,ама с име),Черно Море,Ботев(заедно с нас най-силния извънстоличен отбор),Локо Пловдвив, Славия(преди)!!!

МОРСКИ,забравих да ти кажа,че е смешно да се сравнявате с Ботев,които колкото и да не ги харесвам,са голям отбор,с големи футболисти,победи в Евротурнирите,втори,трети места в шампионата...Питай всеки нормален човек кои са били най-добрите извънстолични отбори едно време,отговорът ще е Берое,Ботев и Локо ПД.
Последна промяна от acmilan на 29 сеп 2009 16:06, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 29 сеп 2009 15:57

Миланчо , темата е за Кривия , айде ако обичаш да не намесваш еврогранда Берое , да знам имали сте страшни успехи лошо няма сега обаче не ми се мерят пишки тъй че със здраве !
Сега по темата :
Няма индикации , че Тим ни напуска /което не е и чак толкова радостно/ заплатите на звиздити около баш звиздата дето ни напусна са орязани!
Много добра стъпка на ръководството изгонвайки звиздата сега останалите катили ще си помислят дали ще се разхождат , а и Велиизар е обещал и подмладяване така , че аз съм доволен !
И една лоша новина опелото по кончината на отбора се отлага :lol:

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 сеп 2009 16:25

acmilan написа:MORSKI,Берое е побеждавал Ювентус,остранявал е Атлетик Билбао,Аустрия Виена,Хонвед,Фенербахче в евротурнирите,има 4 Балкански купи,което е абсолютен рекорд и ти ще ми казваш,че вашият отбор,който игра за първи път в Европа през 2006-та година( :mrgreen: :lol: :mrgreen: ) е фактор,а Берое не?Вие сте играли само контроли с големи европейски отбори,а ние сме ги били в турнирите,мой човек.Черно море не е бил никога фактор,беше за един-два сезона и вече едва ли ще бъде.Казваш кой е излязъл от Варна,а от Стара Загора да ти казвам ли кой е излязъл?Петър Жеков,Стойчо Младенов,Георги Димитров-Джеки,които ги броят за червени легенди в типичния си военен стил,а всъщност са станали това,което са в Стара Загора!Да не говорим за такъв уникален голмасйтор като Петков Петков,който е ставал шампион на Австрия дори!Да,били сме шампиони,били сме и трети,печелили сме купи на Балканите,мачкали сме в Европа,а вие какво?Играли сте контрола с Нотингам,браво :lol: А и вашият отбор,който сме смята за наследник на Тича и Владислав е единственият,който в един сезон е и първи и втори в шампионата през 40 и някоя си година :mrgreen: Изброявайки факторите в първенството си изпуснал Локо София,който е 4 пъти шампион,има 3 купи на България,побеждавал е Динамо Киев,Монако,Ференцварош,дал е на България такива легенди като Никола Котков и Начко Михайлов,а си сложил клуб,който е виждал отбори от Европа само в контроли?Е,смешно е,колега ;)

И какво като сте играели?????
Това омаловажава ли нашите мачове, не?
Нали?
Ти сещаш ли се как през комунизима се е играело с Аякс и Нотингам?
Освен, ако не си ЦСКА или Левски...Или си мислиш, че тея отбори(Аякс, Нотингам,Вердер и други..) играят дори с Крива Паланка Сестримо или с Мучурище Чернозем???
Това, че сме играели конторли с тях в най-добрите им години и ГИ ПОБЕЖДАВАМЕ само по себе си говори!!!
ЧЕ "Юрий Гагарин " се е пръскал по шевовете на всеки мач!!!Черно Море винаги е бил фактор искаш или не...Ако не вярваш питай дяодвците си и баща си... Айде спри да говориш глупсоти!!! Черно Море е мачкал Левски и ЦСКА и е произвеждал футболсити като Божил Колев, Стефан Богомилов, Стефан Янев, Илиян Илиев(по настоящем ваш треньор каква ирония) и още много!! На всичкото отгоре вие сте само един отбор в града си, а ние все пак сме два...

АЗ НЕ ОМАЛОВАЖАВАМ ВАШИТЕ УСПЕХИ- ТАКА ЧЕ И ТИ НЕ ОМАЛОВАЖАВАЙ НАШИТЕ...
и НЕ СЕ ИЗКАЗВАЙ НЕПОДГТВЕН, ЧЕ СТАВАШ НЕЛЕП!!!
Да не говоря, че за пореден път казвам откъде идва футболната игра!!Именно от Варна!!!
Варна е люпилнята на българския футбол и , ако не е бил комунизма през 1944- сега Черно Море щеше да има поне 10 титили!!!
Запзонай се с историята и на другите клубове и тогава говори глупсоти!!!
Със здраве!!!

JINAT

Мнениеот JINAT » 29 сеп 2009 16:35

Реших и аз да си кажа мнението.Според мен ТИМ подписха договор за реклама на България Еър,но защо да дават пари на говедата-няма смисъл.Дават им Кривия и си правят реклама 5 години.По чиста схема от тази здраве му кажи.

Потребителски аватар
needaweed
Контакти:

Мнениеот needaweed » 29 сеп 2009 16:35

MORSKI написа:... ако не е бил комунизма през 1944- сега Черно Море щеше да има поне 10 титили!!!
Запзонай се с историята и на другите клубове и тогава говори глупсоти!!!
Със здраве!!!

Самоще допълня - и не само ЧМ, а и доста други отбори щяха да имат повече от 1 титла... :)
Винаги, навсякъде !

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 29 сеп 2009 16:55

Не че се заяждам, ама сайта на УЕФА е красноречив и не говори нищо за вашите успехи :o :shock:

eccc 0 0 0 0 0 0
ecwc 0 0 0 0 0 0
ucup 4 2 0 2 4 4
scup 0 0 0 0 0 0
uic 0 0 0 0 0 0
eusa 0 0 0 0 0 0
Total 4 2 0 2 4 4

http://www.uefa.com/footballeurope/club ... estic.html

Къде са евромачовете???
Не се заяждам,а те питам наистрина сериозно, защото на ЦСКА,Левски, Ботев, Локомотив ги има ;)
Ама вие с тези 4 мача д ами говориш, че сте фактор и да се подиграваш на моя отбор????

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 29 сеп 2009 17:29

Най-ме кефят тийнейджъри, дето изтъкват стари лаври отпреди 40 години. И то едни лаври....

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 29 сеп 2009 17:37

На Кривия му пожелавам да допринесе за "добрата" обстановка в съблекалнята и на бъдещия му отбор.Но все пак му дължим едно благодаря.Успех няма как да му пожелая с друг отбор.
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
Моряк
Контакти:

Мнениеот Моряк » 29 сеп 2009 17:54

АЙДЕ МАСТИКААААААА
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”