Ще има ли Бургаско дерби от 2013-2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Ще има ли Бургаско дерби от 2013-2014
Представяте ле се дерби с 1000 зрители по трибуните? 
[center]
[/center]
[/center]Re: Ще има ли Бургаско дерби от 2013-2014
petkan написа:Представяте ле се дерби с 1000 зрители по трибуните?
Ще се съберат повече. Нефтохимик сега ще наберат скорост като Ботев и ще бъдат много народ. Ще дойдат и много бургазлии, които не са стъпвали на стадион от много време, а ние ще сме си същите 20 човека
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
petkan написа:Искам си Акаунта написа:petkan написа:Това, което се очакваше, се случи - дерби ще има! Нафтата са сигурният нов член на А група. Днес са били с 3:1 в Шумен и това им е достатъчно. Не го виждам още в никой сайт, но вероятно по-късно ще се появи и тази информация.
Дано догодина бургаското дерби не е опашкарско, ама надали......
Изпреварил си ме гледамЧестито на "зелените" съграждани ... и дано намерят финанси .
Под секрет да ти кажа - намерили саИ то не малко.
Ние да му мислим
Кво да го мислим ? Центрофугата в Бургас ще пръкне нещо, което никой нивга не си е представял.
Аз обаче не съм оптимист нито за Нафта, нито за Черноморец. В този си вид и материална обезпеченост ( база ) тези
отбори не могат да съществуват.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
Bourgas написа:petkan написа:Представяте ле се дерби с 1000 зрители по трибуните?
Ще се съберат повече. Нефтохимик сега ще наберат скорост като Ботев и ще бъдат много народ. Ще дойдат и много бургазлии, които не са стъпвали на стадион от много време, а ние ще сме си същите 20 човека
При първия платен билет и леко разочарование, интересът на масовия бургазлия ще свърши, така, както е започнал. Бързо и от раз.
Многократно гледан филм.
- Blucerchiati
- Контакти:
300 000 лева финасиране не е решение на проблема
- Искам си Акаунта
petkan написа:Искам си Акаунта написа:petkan написа:Това, което се очакваше, се случи - дерби ще има! Нафтата са сигурният нов член на А група. Днес са били с 3:1 в Шумен и това им е достатъчно. Не го виждам още в никой сайт, но вероятно по-късно ще се появи и тази информация.
Дано догодина бургаското дерби не е опашкарско, ама надали......
Изпреварил си ме гледамЧестито на "зелените" съграждани ... и дано намерят финанси .
Под секрет да ти кажа - намерили саИ то не малко.
Ние да му мислим
Не на мисли нас ... нали си имаме Ел Президенте от Подвис
- Искам си Акаунта
Blucerchiati написа:300 000 лева финасиране не е решение на проблема
Не е ... ама поне наема за стадиона им е много по-малък от този на Черноморец
Blucerchiati написа:300 000 лева финасиране не е решение на проблема
Не са само толкова, едната фирма дава милион и половина, другата още мъничко
За нас обаче светлинка няма
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
Bourgas написа:Blucerchiati написа:300 000 лева финасиране не е решение на проблема
И това не са пари. Където има една приказка - " Богат сред бедни, беден сред богати"
Та от тези милион и половина Митьо Събев ще лапне поне половината за наем. Надали наема на Нафтата в А група ще бъде, като
миналогодишния. От цялата инвазия на профи -отборите от Бургас в А група най-много ще спечели...гореспоменатия.
[offtopic]А мястото отредено за стадион на Нефтохимик на Слънчевия хълм в Манхатан все още е актуално. Ако има разумни управленци в Нефтохимик тези пари, за които става въпрос може да отидат на точното място...Иначе ( парите) са обречени да попаднат в познатия ни бездънен джоб. Черноморец също трябва да се отърве от "наема", който плаща и, с който се заборчнява всеки ден и час...Абе с една дума трябва да се случи чудо за да имат двата отбора оная идентичност, която имаха преди Порточанов да докара Митьо Събев в Бургас. Аз лично нямам нито идеята, нито въображението, нито фантазията, нито алтернативата, как, кое, защо и от къде би се пръкнало това чудо.
- Искам си Акаунта
ntodorov написа:Bourgas написа:Blucerchiati написа:300 000 лева финасиране не е решение на проблема
И това не са пари. Където има една приказка - " Богат сред бедни, беден сред богати"
Та от тези милион и половина Митьо Събев ще лапне поне половината за наем. Надали наема на Нафтата в А група ще бъде, като
миналогодишния. От цялата инвазия на профи -отборите от Бургас в А група най-много ще спечели...гореспоменатия.
[offtopic]А мястото отредено за стадион на Нефтохимик на Слънчевия хълм в Манхатан все още е актуално. Ако има разумни управленци в Нефтохимик тези пари, за които става въпрос може да отидат на точното място...Иначе ( парите) са обречени да попаднат в познатия ни бездънен джоб. Черноморец също трябва да се отърве от "наема", който плаща и, с който се заборчнява всеки ден и час...Абе с една дума трябва да се случи чудо за да имат двата отбора оная идентичност, която имаха преди Порточанов да докара Митьо Събев в Бургас. Аз лично нямам нито идеята, нито въображението, нито фантазията, нито алтернативата, как, кое, защо и от къде би се пръкнало това чудо.[/offtopic]
Мен ми се въртят няколко възможности в главата ама не мога да ги подредя логически - Калашников , Драгунов , кавказци , афганци ...