Черно море-Литекс 08.05.2013

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Черно море-Литекс 08.05.2013

Мнениеот Готвача » 08 май 2013 17:05

Благодаря за хубавите думи и липсата на съмнения в победата на Черно море от феновете на Левски и Берое. ;) Феновете на най долният отбор в групата не могат да ме засегнат с опитите си да дескридитират победата ни.Честно да ви кажа,баш ме боли к.урец какво си мислите.Какъв шпалир видя бе санди?Явно не разбираш от футбол,разбрах вчера че не разбираш и от тенис.Най добре е да замълчиш!А сега няколко думи за играта на Морето.Отборно се представихме на ниво,но някои играчи бяха над другите.Прекрасен футбол от Идалго.Испанеца навлиза във форма,а и днес беше на позиция която разкрива напълно потенциала му.Освободен от ограничения ,играещ по целият фронт на атаката.Направи ми страхотно впечатление с повечето си отигравания и само липсата на късмет му отне възможността да вкара два гола.Другият на високо ниво бе Брус Инканго.Заедно с Райков/и тримата привлечени от Гонзо/бяха голямата заплаха за Литекс през цялото време.Много добро включване и на Живко Атанасов.Беше безгрешен от ляво и най после се видя за какво е привлечен в Черно море.Браво на всички останали за духа който показаха и не спряха да се борят цял мач за важните три точки в борбата за оцеляване в групата.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 май 2013 17:24

Честита победа.Никога не забравяйте фактора "доиграване на първенството" и това което направиха Литекс и Берое за Черно море.Литекс "сами се биха" в мача на Тича а Берое лиши Локо Сф от две точки снощи под Аязмото.Още веднъж-честита победа.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 08 май 2013 17:25

Така трябва да играем във всеки мач. Концентрирано, супер надъхано и като отбор. Днес на терена показахме футбола, който вероятно всички искаме да виждаме. Борба за всяка педя терен ....за щастие и терена беше на ниво заради доброто време! Не оставихме Литекс да дишат и да ни надиграят и това ни донесе успеха! Евала на Гонзо, ако бяхме се прибрали да браним си заминавахме с 3-4 гола разликаа :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 08 май 2013 17:37

Браво,моряци!Много важни 3т.,а другия сезон,очаквам още по силен Черно море.За мен играчите на мача бяха големия ЖОРО ИЛИЕВ,Идалго и Райков.

Потребителски аватар
crazyforest74
Контакти:

Мнениеот crazyforest74 » 08 май 2013 17:46

Честита победа моряци. Вие сте ми къде по симпатичен отбор от Локо София, Враца или Гоце Делчев.
Явно ще продължавате да тровите живота на хартиените грандове от София.
Днес имахте късмета да срещнете един демотивиран Литекс, ако Литекс играеха както срещу нас, щяхте да имате много, много главоболия !

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 08 май 2013 18:01

Може би наистина Литекс нямаха мотивация да играят на своето ниво също и липсата на най-добрият им футболист, но това по никакъв начин не омаловажава победата на Черно море постигната с много добра игра и себераздаване. Това искаме да виждаме. Всички бяха на ниво, специално искам да кажа добри думи за Живко Атанасов наистина най-накрая след първите контроли откакто дойде показа класа. Скоро казах тежки думи за него затова е и специалното отбелязване на неговата игра, иначе всички бяха на високо ниво ако го задържат няма да имаме проблеми с оставането в А група.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 08 май 2013 18:26

втори мач на Тича играем много добре! днес ми направи впечатление, че без Божилов някак си по-бързо върви топката по терена, че Сашо трябва някой да го научи малко на техника и ще стане много по-опасен в нападение, че Росен и Сашко, както са си на старите места, са много по-стабилни (въпреки нищото, сътвоерено от Литекс цял мач) ... и Живко ... да, не го пробиха, което си е чудесно, но спиране и подаване ... не знам, дано си подобри играта, ама да се учи на тренировките :-)
и Китанов ме вбеси с бавенето ... може да битка за оцеляване, но не трябва да се прави чак така!!!
погледнах програмата и оттук нататък не виждам как който и да е от ЛокоСф, БотевВр и ПиринГД ще вземе повече точки от нас до края.
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 08 май 2013 18:32

Clarion написа:втори мач на Тича играем много добре! днес ми направи впечатление, че без Божилов някак си по-бързо върви топката по терена, че Сашо трябва някой да го научи малко на техника и ще стане много по-опасен в нападение, че Росен и Сашко, както са си на старите места, са много по-стабилни (въпреки нищото, сътвоерено от Литекс цял мач) ... и Живко ... да, не го пробиха, което си е чудесно, но спиране и подаване ... не знам, дано си подобри играта, ама да се учи на тренировките :-)
и Китанов ме вбеси с бавенето ... може да битка за оцеляване, но не трябва да се прави чак така!!!
погледнах програмата и оттук нататък не виждам как който и да е от ЛокоСф, БотевВр и ПиринГД ще вземе повече точки от нас до края.

Не подценявай Гигов и Левски.Щом се надупят в следващият кръг на "моралните",ще им помогнат да останат.Тези от Герена без сателити не могат.А и ще "помогнат" на отбора от Гоце Делчев да се върнат в Б група,поради факта че посмяха да се опълчат на недосегаемите.Гигов ще си купи един мач и си мисля че колегите от Бургас ще им вземат парите.Аз си мисля че след тази победа над Литекс,Морето остава в групата.Изпадат сякаш Пирин,според конюктурата в момента.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 08 май 2013 19:55

ГОНЗОООООО 8-)

Офтопик:

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 08 май 2013 20:29

Браво на момчетата!Разбира се - подминавам с ПОДИГРАВКА всякакви намеци,че мача е бил съмнителен :lol: .Бих казал - перфектно изигран мач от страна на Черно Море и Гонзо.Аплаузи.Макар и да не контролирахме топката бяхме ако не по-добрия отбор на терена,то поне този с по-добрите положения.4-5 100% за целия мач,от които 2 греди.Литекс единствено биеха от фаулове,които Таско щедро даваше един след друг пред нашия пеналт.Трябва да признаем,че и късмета ни покри на два пъти в края на мача,когато шутове на Ваюши минаваха на сантиметри от гредите,а Китанов не помръдна даже,но пък както казах изпуснахме да решим мача на контра няколко пъти.Не ми хареса как лежахме цяло второ полувреме,бавехме играта,но и това е част от нея,3-те точки бяха най-важни.Комбинираме все по-добре и нещата се получават както трябва,но още работа има.Нужна е и селекция.

ПС:Литекс е половин отбор без Георги Миланов.Освен това имат някакви междуособици и не е само това,че Стоичков се е скарал с Миланов.Видях как Иса постоянно обиждаше и викаше на Момчил Цветанов,а същото правеше и Стоичков и то за абсолютно безобидни ситуации.Явно са бесни от отпадането си от ЕКТ,но се радвам,че ни помогна в крайна сметка.

Имаше един дето много се надъхваше как ще играем в Б група - КОФТИ ЛИ ТИ Е МОЙ ЧОВЕК?Догодина пак в Ада на Тича :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”