Локомотив - Пирин, ст. Българска армия 10.05 петък 18:00 ч
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist, Sofia 1929
-
- Контакти:
Re: Локомотив - Пирин, ст. Българска армия 10.05 петък 18:00 ч
гледам че щяло да се избира между ч.море и пирин,ами ч.море имат лесна програма,след литекс играят с локо пд,в перник и приемат ботев вр,последния кръг ако браца не бият в варна а пирин си вземе мача с локо пд,пирин се спасява а враца пътуват,има вариянт и локо да изпаднат,ако не бият в черноморец,паднат в ловеч и от цска
Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда
-
- Контакти:
obi4am_pirin написа:Ако днес Черно море не си вземе мача с Литекс...този мач ще определи дали гоцетата ще останат в А група!Като отбори с едни собственици мисля че е ясно измежду варненци и гоцетата кого ще изберат да остане в групата!
а ти кой искаш от двата да остане

Левски,Милан,Аякс и Ц.Звезда
rere написа:След като Монтана , Етър ,а и Миньор(7 точки за 4 мача изглежда твърде много) вече изпаднаха остава да видим кой ще е жертвата на отбора който ако не беше купувал щеше също да е изпаднал .Борбата между Локомотив ,Черно море и Пирин ще е жестока (За Ботев е ясно ,че някой отгоре държи да останат),които и да изпадне няма да е честно .САМО ЛОКО!!!
Не знам но си мисля, че Локото и Пирин ще ги прецакат

Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
angelos1982 написа:obi4am_pirin написа:Ако днес Черно море не си вземе мача с Литекс...този мач ще определи дали гоцетата ще останат в А група!Като отбори с едни собственици мисля че е ясно измежду варненци и гоцетата кого ще изберат да остане в групата!
а ти кой искаш от двата да остане
Той-не знам, ама аз лично много предпочитам ЧМ пред гоцето в А-група. Важни са обаче цифричките накрая, а не кой кого предпочита...
Син до гроб_ написа:Успех на Локомотив София. Имат място в А група за сметка на онова недоразумение наречено Черно море- най-гадният и брутален футбол,който някога съм наблюдавал,ако може да се нарече футбол изобщо.
Поне имат фенове, а не като Локо СФ и Славия по 100 човека на мач + гостите

Очаквам Х, Пирин сам се би в Бургас, така че Х може да врътнат без проблеми на кокала
Това е последния,ама наистина последния шанс за спасение.Трябва убедителна победа и на там...каквото стане.Докаде я докарах ме.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов
-
- Контакти:
Deluxx написа:Син до гроб_ написа:Успех на Локомотив София. Имат място в А група за сметка на онова недоразумение наречено Черно море- най-гадният и брутален футбол,който някога съм наблюдавал,ако може да се нарече футбол изобщо.
Поне имат фенове, а не като Локо СФ и Славия по 100 човека на мач + гостите![]()
Очаквам Х, Пирин сам се би в Бургас, така че Х може да врътнат без проблеми на кокала
Дрисльо, Вие с Ботев(Пд) колко бяхте ? Нещастник !
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
Favaca, не обръщай внимание.Искам да попитам 13-я вкласирането не играеше ли бараж с 3-я в Б група? За мача в петък 2:1 (трудно)
САМО ЛОКО!
САМО ЛОКО!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Deluxx написа:Син до гроб_ написа:Успех на Локомотив София. Имат място в А група за сметка на онова недоразумение наречено Черно море- най-гадният и брутален футбол,който някога съм наблюдавал,ако може да се нарече футбол изобщо.
Поне имат фенове, а не като Локо СФ и Славия по 100 човека на мач + гостите![]()
Ти ли ми говориш за фенове бе , винаги сме били повече от вас на мачовете по между ни ,или и ти си от някое шибано селце и четеш простотии в нета и вестниците като повечето чорбарчета.
От Враца май беше дечкото. ни отдавна ние за него сме 100 значи те хоят по мачовете по 147 

ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА