Черно море - Сами срещу всички....
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Сами срещу всички....
Не така де.Снощи ви ударихме едно рамо като не подарихме 3 точки на Локо Сф.Дали ще останете в А група зависи единствено от вас.Успех.
Ало, Черно Море. Тоя вашия пич как се спъна в топката, и това ли е директива? Идалго, много техничен ама топката как го спъна.
. Иначе браво заслужавате да победите Литекс.

shotgun blues написа:То беше ясно ,че ГЕРБ ще спечели......аз за тва и не гласувах ,вместо да си изкарам един страхотен спортен ден с Формула,мачове,финала на Тренто,финал Евролига,ще се занимавам с тези,все тая
"Човешки" материал!?
Спокойно бе,не сте сирачета.Чичо Гриша ви направи хубав подарък.
Аз мисля, че за този резултат са виновни сините, и трябва да понесат цялата тежест на закона!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
направо се изумявам колко вярна е статията
истинските мачове каляват ....днес точно това ни помогна да спечелим срещу Литекс! оттук ще вървим само нагоре 

ogrizko написа:направо се изумявам колко вярна е статиятаистинските мачове каляват ....днес точно това ни помогна да спечелим срещу Литекс! оттук ще вървим само нагоре
Ма ти наистина ли си вярваш?!?!
Lyubaka01 написа:ogrizko написа:направо се изумявам колко вярна е статиятаистинските мачове каляват ....днес точно това ни помогна да спечелим срещу Литекс! оттук ще вървим само нагоре
има ли причина да не си вярвам?! дори срещу вас трябваше да бием, но не влезна гредата...

sin4ec написа:Аз мисля, че за този резултат са виновни сините, и трябва да понесат цялата тежест на закона!

ogrizko написа:Lyubaka01 написа:ogrizko написа:направо се изумявам колко вярна е статиятаистинските мачове каляват ....днес точно това ни помогна да спечелим срещу Литекс! оттук ще вървим само нагоре
има ли причина да не си вярвам?! дори срещу вас трябваше да бием, но не влезна гредата...играем, а каквото стане ...но и съдиите доста точки ни вземаха първите кръгове
Има причина-да! Срещу нас както можеше да биете, така можеше и да паднете-мачът си беше ОК. Но днешният ви мач-не! Литекс си ви легнаха. Но само ти и няколко себеподобни ще го отречете. Както и да е- с този мач общо взето се спасихте. А ние при така стеклите се обстоятелства има голяма вероятност да изпаднем. Обаче палачинката се върти. Независимо дали ние ще сме в А-група или не е много възможно другия сезон пак да сте в борбата за оцеляване. И тогава ще ви видим как ще ревете от "каляващите истински мачове", играни от конкурентите.