Аз като българин и любител на конспирацията съм на друго мнение по-въпроса!
Защо точно сега ще напуска дъртака а? Според мен човечеца изобщо не е имал такова намерение, но май от горе шефовете са го накарали най-после да се оттегли от поста си!
Но защо? А отговора за мен се казва Моуриньо! Не е тайна за никой, че дълго време Ман.Ю смятаха именно само него за достоен заместник на съра, но като треньор на Реал Мадрид нямаше как да направят нищо по-въпроса! А сега изведнъж след проваленият му сезон в Реал Моуриньо обяви, че 100% напуска! Дори нещо повече обяви, че на Острова има един отбор чиито фенове го обичат, разбирай Челси! Та до сега се смяташе, че Моуриньо на 100% щеше да е новият треньор на Челси и тук идва уловката, защо точно сега Съра се оттегля! А отговора за мене е да се измъкне Моуриньо под носа на Челси, все пак Моуриньо винаги е казвал, че това му е изконната мечта да е треньор именно на Ман.Ю! А ако сега беше изпуснат момента Съра да се оттегли то Специалния щеше 100% да подпише с Челси и да остане треньор там поне няколко сезона! А през това време така и така Съра трябваше да напусне!
Лично за мен това оттегляне е по-скоро принудително с цел Моуриньо да се озове на Олд Трафорд вместо на Станфорд Бридж, от колкото е било по- личното желание на Съра!
Ама нали съм бългаин и все конспирации ми се въртят в главата, кво да прави човек!