Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Официално:Манчестър Юнайтед потвърди пенсионирането на Фърги
Сега се сетих за едно друго име което ще ви хареса
Хари Реднап 
Мнозина биха си помислили, че като привърженик на пряк съперник в борбата за титлата, чувствам облекчение. Но не е точно така. Искаше ми се още веднъж да видя Фъргюсън срещу Моуриньо от "правилните" страни на резервните скамейки. Сега вече всичко е възможно. Пожелавам успех на Юнайтед. Все пак имам много приятели сред техните фенове. А това е по-важно от каквото и да било деление. 
"John Terry is the captain of all team captains, he was born with the captain's armband on his arm." - Carlo Ancelotti.
Неизбежното дойде..... рано или късно най-великият щеше да предприеме тази трудна стъпка!!!
- we are the champions
- Контакти:
Иначе относно Съра колкото и да го не навиждам е огромен човек ! не всеки го може това което той направи за Юнайтед да купиш играчи като Скоулс,Гигс,Кантона... когато още не са бяха доказали си е направо чудесно Съра винаги е имал шесто чуство за младите играчи !
РЕСПЕКТ!
РЕСПЕКТ!
- GGMU_forever
MuFc1878 написа:Неизбежното дойде..... рано или късно най-великият щеше да предприеме тази трудна стъпка!!!
Поне е избрал правилния момент. Да остави идеалния състав на наследника.
Офтопик:
Сигурно вече и памперсите са почнали да не издържат по 90минути
Шегичка де, да не се засегне някой фен на МЮ.
Колкото и да не го харесвам като треньор, факт е, че успехите, които постигна в МЮ никой друг няма/ше да ги постигне там. Друг е въпросът, че(лично мнение) последните няколко години почна да изпушва и да върши глупости и (пак лично мнение) малко позакъсня с това решение... По въпроса за наследник-не мисля, че ще е англичанин.
Колкото и да не го харесвам като треньор, факт е, че успехите, които постигна в МЮ никой друг няма/ше да ги постигне там. Друг е въпросът, че(лично мнение) последните няколко години почна да изпушва и да върши глупости и (пак лично мнение) малко позакъсня с това решение... По въпроса за наследник-не мисля, че ще е англичанин.
Мойс, Кийн... или някой друг от онзи състав.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
съвсем ясно е че, който трябва да знае това го знае от поне няколко месеца и че заместника му отдавна е договорен, просто чакаме информация
- ZinedineZidane
- Контакти:
Ами, време беше. Ако не друго, догодина ще е много интересно. Който и да дойде, със сигурност ще има нужда от време за адаптация.
А и така напускат големите (колкото и да ми е противен, много е голям), с титла в ръка!
За наследника ми се струва, че е ясно. Самият момент на обявяване, предвид ситуацията в Мадрид, за мен е показателен.
А и така напускат големите (колкото и да ми е противен, много е голям), с титла в ръка!
За наследника ми се струва, че е ясно. Самият момент на обявяване, предвид ситуацията в Мадрид, за мен е показателен.
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ВЕЛИКАН ! ЛЕГЕНДА ! ИКОНА !
Думи, които описват Сър Алекс Фъргюсън. Нищо по-малко. Една ера в футболната история се оттегля, когато е на върха. Поклон !
П.С. Този, който го наследи ще бъде под най-голямото напрежение в живота си. От шефовете на Юнайтед зависи на къде ще потегли клуба - към трудните моменти след една такава ера или към продължението и с назначението на един друг колос в модерния футбол - Жозе Моуриньо. Много важен момент за клуба като цяло.
П.С.2 Ако е Роберто Мартинез ще се на*ера от смях

Думи, които описват Сър Алекс Фъргюсън. Нищо по-малко. Една ера в футболната история се оттегля, когато е на върха. Поклон !
П.С. Този, който го наследи ще бъде под най-голямото напрежение в живота си. От шефовете на Юнайтед зависи на къде ще потегли клуба - към трудните моменти след една такава ера или към продължението и с назначението на един друг колос в модерния футбол - Жозе Моуриньо. Много важен момент за клуба като цяло.
П.С.2 Ако е Роберто Мартинез ще се на*ера от смях
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!