Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

parvanoff
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 08 май 2013 01:46

Thsmith написа:
parvanoff написа:
Thsmith написа:
parvanoff написа:Е, тук аз ти го казах простично, но ти отново не разбра. Толкова ли е сложно да разбереш, че позицията на ГЕРБ винаги е била една и не е свързана със самата АЕЦ, а с изгодата за българската държава и народ? Не е сложно да му се не види...
А мотивите на Костов какви са?

Това предполагам, че е от вицовете на къци : 0 Изгодна предполагам е била само когато е имало шанс те да вземат комисионните за АЕЦа вместо БСП. След като не е останало какво да се открадне - вече не е била "изгодна". Истината е, че съответната централа в нито един момент не е била и 1% изгодна и нужна за БГ. Каквато е и позицията на ДСБ от самото начало.

за офтопика ... "Което борисов не е направил" ? Че той едно нещо направил ли е ?

То на всеки е ясно, че ти говориш вицове, защото аз ти давам факти, а ти ми говориш за вицове-въпрос на интелект, както се казва. ;)
За офтопика-очевидно и да четеш не можеш. Което казва всичко...

Ще ти дам само един безплатен съвет. Образовай се като си закупиш един тълковен речник. Там можеш да потърсиш думата "факт" и да научиш нейното значение. :lol:

[offtopic]Както казах-ти не можеш очевадно да четеш, а тръгнал и съвети да дава... :lol: Егати наглостта... :lol:[/offtopic]

W84me написа:400 ЛЕВА НА СЕЛО СТИГАЛИ! С това ме разби! Ще стигат, като хората бачкат и след работа, за да си отглеждат животни и реколта, като цяло. Живея във Варна и за работата, която върша в София ще вземам двойно, че и тройно възнаграждение, а не съм забелязал Варна да е по-евтин град, дори е по-скъп от София.

Добре, че се сети защо на село стигат 400 лв-това е напредък. ;) Аз лично не виждам някакъв проблем в това да си отглеждаш животинки, да имаш градинки-някои хора го правят с удоволствие дори. И са работливи най-важното, и са намерили начин да се справят с трудностите! Селото е от 96 жители по списък. Има фабрика за мебели и за паркет. Има хора, които имат кошери, има и няколко, които отглеждат овце и крави. Хората са предприемчиви и печелят-някои от тях доста повече от 400 лв... Но друго си е да говориш наизуст. Има и други предприемчиви села. Хора, които се занимават със земеделие, животновъдство, селски туризъм, а както казах дори и малки предприятия. Естествено, че на некадърниците за всичко ще им е виновна държавата, те ще искат някой да им даде луди суми, ако може и без да работят много-много, държавата да им създаде бизнес-работещ, с пазари. и те наготово да почнат да печелят без да си мръднат пръста, та повечето дори ги мързи и да прочетат по-дълго мнение от 10 реда и да се замислят над него, но слава Богу има и доста хора, които виждат за какво става дума и то се вижда дори и в тази мини-анкета тук! ;)
NOMER14 написа:Не разбрах само в кое село имало поминък за 400 лева :roll:

[offtopic]Ако ти трябва точното име ще ти го кажем на лично, пък ако искаш можеш да дойдеш на гости и да ти покажем ;)[/offtopic]

W84me написа:
parvanoff написа:Аз с клошари и некадърници не искам да говоря. С хора, които не се хващат на работа за по-малко от 500 лв, след като аз години наред съм работил за 300. Хора, които иначе си взимат по-големите заплати, а косвено ощетяват държавата, като търпят да ги осигуряват на по-малко. А после се чудят защо са им малки пенсиите... И подобни, и подобни... Тези ги виждам на площадите при всяко предаване на Барекво, а някак си намират пари и да са в почти всеки град... И нали си наясно, че твоето мнение, както и на някои облъчени хора е нищо? За разлика от официалните статистики...

Знаеш ли кога ще се хвана на работа за 500 лева със знанията, които имам? Точно на кукуво лято ще стане тоя номер! Оценявам си труда и знанията на много повече от 500 лева и трябва да съм много закъсал, че да го направя. Впрочем болшинството от хората в малките места се експлоатират точно по тази причина, че нямат избор и им се предлагат минимални заплати за 10 часов работен ден!

Въпрос на избор. Аз лично почнах на малка заплата и въпреки всички трудности и сменени множество работи, включително продаване на вестници, носене по цял ден на чували с прах за пране, хидроизолация на покриви и т.н., накрая въпреки трудните времена намерих работа, която ме устройва и взимам доста повече от сумата, която спомена в същия град, който спомена ;) Въпрос на борба, трудолюбие и упоритост! ;)
Последна промяна от parvanoff на 08 май 2013 02:15, променено общо 4 пъти.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 май 2013 02:05

Thsmith,за какви червени говориш като става дума за лидерството в дясното пространство?Ясно се видя,че Костов няма да позволи на никой да стане обединител на десните сили.Сега имаше възможност да се вдъхне кураж у синия избирател , че старото дясно може да се сплоти около Стоянов,но Костов мобилизира цялата си мощ и отстреля президента.При това остави КС под влиянието на БСП и бъди сигурен,че ако те загубят изборите,ще намерят начин да осребрят това свое предимство в този орган.Но Костов това въобще не го интересува,нали е спрял президента ПС и сега може да е спокоен,че няма кой да поведе старите десни напред.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 08 май 2013 08:14

Тези идиоти от ГЕРБ съвсем са пропаднали
щом започнаха да хвърлят чаши!
СБОГОМ ГЕРБ!!!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 май 2013 09:22

styopa написа:А само информативно.. ако не ти е проблем нали... безработен ли си или?
Честно казано не ми се връща да чета старите неща и преглеждам какъв ви е спора.

Не съм безработен, имам работа.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 май 2013 11:29

[center][youtube]https://www.youtube.com/watch?v=NUVW6MAMVDg[/youtube] :!:
Не вярвам на крадливи политици, Създания с продадена душа. Не вярвам и на луди фанатици, Не вярвам на предизборни слова. Дали е избор да сменя страната, И избор ли е да се примиря? Дали да хвана правата лопата, Или пак безучастен да стоя? Но се реших и ще остана, България е моята страна! Достойнството и свободата, За тях аз ще живея и умра! Страхът, като изгуби своята власт, Усети ли човек, че е свободен, Свободните ще вдигнат своят глас, И този глас ще бъде Глас Народен![/center]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 май 2013 14:27

GOLEADOR написа:Thsmith,за какви червени говориш като става дума за лидерството в дясното пространство?Ясно се видя,че Костов няма да позволи на никой да стане обединител на десните сили.Сега имаше възможност да се вдъхне кураж у синия избирател , че старото дясно може да се сплоти около Стоянов,но Костов мобилизира цялата си мощ и отстреля президента.При това остави КС под влиянието на БСП и бъди сигурен,че ако те загубят изборите,ще намерят начин да осребрят това свое предимство в този орган.Но Костов това въобще не го интересува,нали е спрял президента ПС и сега може да е спокоен,че няма кой да поведе старите десни напред.
Дясното - това сме ние. Единствената дясна консервативна партия. Който споделя политическите ни възгледи може да заповяда. Който не - може спокойно да подкрепя многото леви партии или "центристите". Всеки има право на избор.
Подлоги на Герб или която и да е друга партия - ДСБ няма да подкрепи никога. Независимо как се казват.

Смятам, че това го пиша за 3 ти път... Надявам се да не се налага да го повтарям след поредното перифразиране на същия ти въпрос в нов пост.

parvanoff написа:[offtopic]Както казах-ти не можеш очевадно да четеш, а тръгнал и съвети да дава... :lol: Егати наглостта... :lol:[/offtopic]

Съвета ми беше безплатен и безкрайно добронамерен. Никой естествено не те кара да се вслушваш в него. Можеш да копаеш и без да разбираш значението на думите които използваш. Главата си е твоя... какво ще правиш с нея също е твой избор. Освен да използвам фразата на Сарко "кас туа" и да ти пожелая приятен ден... друго не ми остава :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 май 2013 14:33

Според мен ГЕРБ ще претърпи тотален крах на предстоящите избори, а на следващите такива може да последва съдбата на НДСВ.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 май 2013 14:38

Да заповяда ,да заповяда,колко да заповяда?Колкото хубавото Наде и Мартинчо ли?Трябва да се каже ясно,че ако интересите на България не съвпаднат с тези на Костов,командира ще отстреля България както го стори със СДС,Стоянов,Надето,Мартинчо и там който се сетиш лидер в дясното пространство!

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 08 май 2013 14:42

Според мен БСП пак (отново) ще загуби изборите от ГЕРБ и Станишев като истински мъж ще си подаде оставката като лидер на БСП.Дано не го изгонят и от ПЕС,защото ми се ще и там да постигне същите успехи и така ПЕС да минат в миманса на Европа!

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 08 май 2013 16:36

Веднага след като приключи изборния ден без да е преброена нито една бюлетина и вече се знаят процентите на всяка партия.
А ние си мислим , че гласуваме , а тя баницата си е разпределена предварително , после загубилите се правят на луди и почват да говорят за манипулации и глупости , сякаш не са били на ясно , че така е трябвало да стане.

Върни се в “Архив”