Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

parvanoff
Контакти:

Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот parvanoff » 07 май 2013 23:12

doktora25 написа:
parvanoff написа:
W84me написа:Моите познати и приятели са хора, изкарващи си честно парите, с доход много над средния за страната.

Това някак си не се връзва с мнението ти :lol:

Защо да не се връзва? Ако си мислиш, че средната работна заплата е 768 лв, както казва официалната стъкмистика за 2012 много жестоко се лъжеш. Ама много. Нямам познати, с изключение на представители на най-престижните професии + 1-2-ма, работещи в големи американски фирми, взимащи повече от 400-500 лв на ръка, а познайте на колко ги осигуряват. Та нали ако на някой от тях му кажеш тази цифра ще те убие с камъни.

Аз с клошари и некадърници не искам да говоря. С хора, които не се хващат на работа за по-малко от 500 лв, след като аз години наред съм работил за 300. Хора, които иначе си взимат по-големите заплати, а косвено ощетяват държавата, като търпят да ги осигуряват на по-малко. А после се чудят защо са им малки пенсиите... И подобни, и подобни... Тези ги виждам на площадите при всяко предаване на Барекво, а някак си намират пари и да са в почти всеки град... И нали си наясно, че твоето мнение, както и на някои облъчени хора е нищо? За разлика от официалните статистики...
W84me написа:
parvanoff написа:Още не си разбрал, че те питам откъде я взе тази статистика?

Излез от София и ще видиш.

Аз в София съм 5-6 дни в годината, което отново казва колко незапознат си всъщност. Имам роднини из цяла България и знам какво е положението. И освен всичко ти последно какво твърдиш? Че 80 % от всички хора ли не могат да си позволят неща? Или 80% от хората в селата? И всъщност какво не могат да си позволят? За ядене? Сигурно са умрели от глад, според теб и не са живи вече... В нашето село хората взимат 400 лева заплата, която отчитайки фактът, че живеят на село всъщност им стига за много неща. А ти всъщност излизал ли си извън София? :lol:
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 07 май 2013 23:35

parvanoff написа:Аз с клошари и некадърници не искам да говоря. С хора, които не се хващат на работа за по-малко от 500 лв, след като аз години наред съм работил за 300. Хора, които иначе си взимат по-големите заплати, а косвено ощетяват държавата, като търпят да ги осигуряват на по-малко. А после се чудят защо са им малки пенсиите... И подобни, и подобни... Тези ги виждам на площадите при всяко предаване на Барекво, а някак си намират пари и да са в почти всеки град... И нали си наясно, че твоето мнение, както и на някои облъчени хора е нищо? За разлика от официалните статистики...

Точно такова мнение исках да видя. Смятам да спра до тук с комуникацията с теб в темата. Неслучайно подкрепяш ББ, създател на теорията за "лошия човешки материал".
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 07 май 2013 23:40

doktora25 написа:
parvanoff написа:Аз с клошари и некадърници не искам да говоря. С хора, които не се хващат на работа за по-малко от 500 лв, след като аз години наред съм работил за 300. Хора, които иначе си взимат по-големите заплати, а косвено ощетяват държавата, като търпят да ги осигуряват на по-малко. А после се чудят защо са им малки пенсиите... И подобни, и подобни... Тези ги виждам на площадите при всяко предаване на Барекво, а някак си намират пари и да са в почти всеки град... И нали си наясно, че твоето мнение, както и на някои облъчени хора е нищо? За разлика от официалните статистики...

Точно такова мнение исках да видя. Смятам да спра до тук с комуникацията с теб в темата. Неслучайно подкрепяш ББ, създател на теорията за "лошия човешки материал".

Най-висшата човешка добродетел е да можеш да кажеш истината и да не се срамуваш, страхуваш и т.н. Очединдо обаче има хора, които не притежават тази човешка добродетел... А истината е ясно, че е над всичко за всеки честен човек!
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 07 май 2013 23:51

Thsmith написа:
GOLEADOR написа:Thsmith,това не е сериозно.Ако спирането на проекта АЕЦ Белене е лява политика-то избирателите на ДСБ са доста объркани хора.Отделно икономическата политика на ГЕРБ е тази налагана от Меркел в ЕС.Всички мислехме,че ако има ред и се спазва това което иска ЕС от нас ще ни доведе до просперитет,за съжаление това не се оказа вярно.Спазването на правилата на съюза ни доведе до провал.Отделно шефовете на ЕНП показаха ясно коя партия подкрепят в Бг.Ако Костов бе превъзмогнал егото си,сега десните щяха да са много по-силни и сплотени.Но за съжаление той не е такъв човек.За него личните облаги са пои-важни от интересите на България и това вреди на всички.

Когато бяха миналите избори какво беше мнението на Бойко за АЕЦ ? Искаше да го прави, нали? Видя обаче, че комисионните вече са раздадени и няма какво да свият от там и взе едно полезно решение. Нищо повече.

След това изречение тип - пенсионер,конспиратор пред блоковата беседка,всякакви дискусии с теб,изглеждат безсмислени ;)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 май 2013 00:31

400 ЛЕВА НА СЕЛО СТИГАЛИ! С това ме разби! Ще стигат, като хората бачкат и след работа, за да си отглеждат животни и реколта, като цяло. Живея във Варна и за работата, която върша в София ще вземам двойно, че и тройно възнаграждение, а не съм забелязал Варна да е по-евтин град, дори е по-скъп от София.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 08 май 2013 00:33

Между другото днес Станишев с поредните глупости.

Трябва да се сложи край на арогантността и на театъра всеки ден. Ние ще бъдем гарант за следващото програмно правителство”, добави лидерът на социалистите. Той отбеляза, че БСП е единствената партия, която има амбициозна, но реалистична програма за заетост.

Нали същия театър партията му го направи.Малко нагличко е да говори за театри.Такава компроматна кампания до сега не се сещам някой да е правил.
Амбициозна програма... включваща само някакви общи неща.Обещаваме ... нови инвеститори.В какви проекти.. каква област..кога ..как.. Румен Овчаров ли ще ги прави с договори за бъдещи вземания не е интересно.
От този човек не знам.. аз вече очаквам и да каже обещавам на народа сиренето да стане по 50 стотинки ,а салама безплатен.
Как може.БСП са стара партия.Как не може да направят някакви смислени неща.Имат със сигурност много кадърни хора.Да не говорим,че все пак добър или лош Станишев е лидер в момента на ПЕС.Да измислят някакви нови проекти.Би трябвало да има влиянието да може да докара наистина чужди инвеститори.. при положение,че се направят някакви проекти.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 май 2013 00:35

Знаеш ли кога ще се хвана на работа за 500 лева със знанията, които имам? Точно на кукуво лято ще стане тоя номер! Оценявам си труда и знанията на много повече от 500 лева и трябва да съм много закъсал, че да го направя. Впрочем болшинството от хората в малките места се експлоатират точно по тази причина, че нямат избор и им се предлагат минимални заплати за 10 часов работен ден!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 08 май 2013 00:39

W84me написа:Живея във Варна и за работата, която върша в София ще вземам двойно, че и тройно възнаграждение, а не съм забелязал Варна да е по-евтин град, дори е по-скъп от София.

Е то нали знаеш,че при нас няма вариант да ни стигат парите.Ако живееше в София.. щеше да пишеш.. ама в Прага е по-платено.Ако беше в Прага... ама в Париж е по-платено.
Ние винаги сме си в лафа.. "на комшията жената винаги да е по-красива".

W84me написа:Знаеш ли кога ще се хвана на работа за 500 лева със знанията, които имам? Точно на кукуво лято ще стане тоя номер! Оценявам си труда и знанията на много повече от 500 лева и трябва да съм много закъсал, че да го направя.

А само информативно.. ако не ти е проблем нали... безработен ли си или?
Честно казано не ми се връща да чета старите неща и преглеждам какъв ви е спора.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 08 май 2013 00:47

Не разбрах само в кое село имало поминък за 400 лева :roll:

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 08 май 2013 01:08

GOLEADOR: Тук не важи приказката "Кой не скача е червен". И да в никакъв случай не би било особено полезно от такъв човек. Именно заради такива "демократи" не мина закона за лустрацията който беше приет от правителството на Костов.
parvanoff написа:
Thsmith написа:
parvanoff написа:Е, тук аз ти го казах простично, но ти отново не разбра. Толкова ли е сложно да разбереш, че позицията на ГЕРБ винаги е била една и не е свързана със самата АЕЦ, а с изгодата за българската държава и народ? Не е сложно да му се не види...
А мотивите на Костов какви са?

Това предполагам, че е от вицовете на къци : 0 Изгодна предполагам е била само когато е имало шанс те да вземат комисионните за АЕЦа вместо БСП. След като не е останало какво да се открадне - вече не е била "изгодна". Истината е, че съответната централа в нито един момент не е била и 1% изгодна и нужна за БГ. Каквато е и позицията на ДСБ от самото начало.

за офтопика ... "Което борисов не е направил" ? Че той едно нещо направил ли е ?

То на всеки е ясно, че ти говориш вицове, защото аз ти давам факти, а ти ми говориш за вицове-въпрос на интелект, както се казва. ;)
За офтопика-очевидно и да четеш не можеш. Което казва всичко...

Ще ти дам само един безплатен съвет. Образовай се като си закупиш един тълковен речник. Там можеш да потърсиш думата "факт" и да научиш нейното значение. :lol:

dunavfc написа:
След това изречение тип - пенсионер,конспиратор пред блоковата беседка,всякакви дискусии с теб,изглеждат безсмислени ;)

Аз не държа на обратното. Пределно ясно ми е, че всички които посещават темата (и действат активно в нея) имат ясна политическа пристрастност или иначе казано знаят за кого ще гласуват на 12. Каквото и да бъде написано - мнението им ще остане същото и нищо няма да се промени. Някои ако вярва, че ще успее да прокара мнението си след другите и ще промени нагласата им за вота се заблуждава жестоко.
Тук просто споделяме мнението си.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Върни се в “Архив”