Новите екипи на отборите за сезон 2013/2014
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Новите екипи на отборите за сезон 2013/2014
[center]
[/center]

Бах на Интер резервната.......все едно са отпечатали грайфер на гума. Сегашната е в пъти по-добра.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

rhaegar написа:Бах на Интер резервната.......все едно са отпечатали грайфер на гума. Сегашната е в пъти по-добра.
Сегашната е червена...по-добре голи, отколкото с червен екип

- santiliana
още един компонент от футболния маркетинг, по който сме на светлинни години от нормалните европейски отбори. Кога ще видим и ние няколко месеца преди новото първенство, новата екипировка на любимите ни български отбори. Впрочем, ние дори не знаем с коя марка ще бъдем...Това са на пръв поглед дребнички детайли, но именно от такива дребнотии се постига и голямото. Това да бъдем част от "белия" футболен свят...
апропо, някой от моите сини братя знае ли Левски с коя спортна екипировка ще бъдете от есента?
апропо, някой от моите сини братя знае ли Левски с коя спортна екипировка ще бъдете от есента?
До фена на Челси не знам може и да са с Адидас Арсенал, това не е май официален екип
П.П. Аз се изненадах от факта, че Реал ще играят с Fly Emirates
P.P. ее durex на Интер домакинският е як бре

П.П. Аз се изненадах от факта, че Реал ще играят с Fly Emirates

P.P. ее durex на Интер домакинският е як бре

ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

На Ювентус жълтия е просто
......мамма мия
.Красота.

durex написа:rhaegar написа:Бах на Интер резервната.......все едно са отпечатали грайфер на гума. Сегашната е в пъти по-добра.
Сегашната е червена...по-добре голи, отколкото с червен екипА и това не са официалните.
Ааа....объркал съм се значи. Нямахте ли една с диагонална лента?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Дженоа

Уулвърхямптън

Коринтианс

Уулвърхямптън

Коринтианс

За пореден път Челси са с изключително красиви екипи. Този на Интер също ми харесва. Относно Реал си признавам, че по хубав екип от този със златните ленти трудно ще ми допадне. Като цяло всичко опира до вкус. Сигурен съм, че дори от на Ливърпул резервния екип ще има доста закупени бройки 

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]