Берое по модел на Байерн и Борусия Дортмунд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KategorieC
Контакти:

Re: Берое по модел на Байерн и Борусия Дортмунд

Мнениеот KategorieC » 07 май 2013 20:08

На думи е розово и приятно, лошото е, че нямаме нищо общо нито С Борусия Дортмунд, нито с Байерн Мюнхен, за съжаление! Ключ!
Iustitia non novit patrem nec matrem, solam veritatem spectat!

Потребителски аватар
Седем
Контакти:

Мнениеот Седем » 07 май 2013 20:15

KategorieC написа:На думи е розово и приятно, лошото е, че нямаме нищо общо нито С Борусия Дортмунд, нито с Байерн Мюнхен, за съжаление! Ключ!

Всъщност имате, но автора на темата малко се е объркал. Байерн и Борусия копират стила на Берое и затова стигнаха до финал в ШЛ!!! Обаче има още бая вурстове да изядат докато достигнат до нивото на заралийската машина. :mrgreen:
"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен."
Алберт Айнщайн

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 май 2013 22:25

Майтапите са си майтапи, авторът е пресолил манджата, но: Като фенове на Левски е редно да имаме респект към съперника, който е стигнал финал за КБ! И който преди няколко години я спечели! Берое със сигурност не са Дортмунд или Мюнхен, но пък играха срещу Лц, за разлика от други, и им взеха 2 точки, а реално можеха и да бият! И ако ние вземем, че станем шампион с 1 точка разлика, тогава???
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 08 май 2013 01:40

Автора се попрестара със сравненията! Но иначе наистина има нещо немско в играта на Берое( все пак треньора е немски въпитаник). Прави силно впечатление тактическата дисциплина на играчите му! В това отношение друг такъв отбор в българския шампионат няма! Дано вървят все така в правилната посока! И да развият детската школа!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 08 май 2013 02:47

balgarin написа:
Viktor4o_Rs написа:
balgarin написа:
mtaraduda написа:Дори споменаването на Берое в 1 изречение с Байерн и Борусия си е живо кощунство.

Що бре, те да не са от друга планета? Това, че футбола ни е затънал е проблем на цяла България! Едно време един Марек Дупница ги е опраскал. Берое е бил Ювентус, Атлетик Билбао. Ботев Пд е играел като равен с равен с Байерн и Барселона мисля че бяха. Е тогава кощунство ли е било :?: Първо се замисли и тогава се присмивай на сънародници :idea:

Нужно ли е да се обяснява защо едно време е било така, мисля че не :roll: Освен това нищо общо няма, дори и на 0.0001 %, между стиловете на Байерн и Дортмунд и стила, който налага Хубчев. Първите играят красив, привлекателен, атрактивен футбол, наслада за окото, който смазва противниците им с много голове. Хубчев залага на прагматичен, дефанзивен футбол, на контраатаки и максимална ефективност напред, като обикновено се постигат минимални победи и мрежата ви остава суха ;) Така че ако търсите някакви немски аналогии, то това е Гърция на Ото Рехагел - за това съм напълно съгласен, че Берое го копира почти до съвършенство. 8-)

Не знам какво е имал в предвид автора на тази толкова ненужна тема, може би изхожда от там, че в Берое играчите са дисциплинирани и всеки се старае да изпълнява тактическите указания на старши треньора.
Викторчо, виждам, че още те държи. Пак започваш да се заяждаш безсмислено, после ще викаш, че други започнали. И с 10-0 да ви бяхме били все тая, пак просто щяхме да сме стигнали до финала. Нямаше директно да ни дадат купата.

Никъде в написаното от мен не виждам да се заяждам, би ли посочил къде и с какво ?
Изображение

sandi74

Мнениеот sandi74 » 08 май 2013 16:23

KategorieC написа:На думи е розово и приятно, лошото е, че нямаме нищо общо нито С Борусия Дортмунд, нито с Байерн Мюнхен, за съжаление! Ключ!

Факт.

Върни се в “Берое”