джугашвили написа:За пореден път се убеждавам,че такава хубава тема може да бъде направена единствено от истинските другари,радетели и строители на Майка България!
Факт.Затова са другарите.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
джугашвили написа:За пореден път се убеждавам,че такава хубава тема може да бъде направена единствено от истинските другари,радетели и строители на Майка България!
hajitsu написа:[center]Борбата е безмилостно жестока.
Борбата, както казват, е епична.
Аз паднах. Друг ще ме смени и... толкоз.
Какво тук значи някаква си личност?!
Разстрел, и след разстрела – червеи.
Това е толкоз просто и логично.
Но в бурята ще бъдем пак със тебе,
народе мой, защото те обичахме![/center]
Любимото ми стихотворение! Никола Вапцаров е един велик българин, несправедливо убит. За тези, които казват, че е комунист - не е. Направен е такъв от партията 10 години след смъртта му.
Niksh0 написа:Радетели и строители за били тези преди 9ти септември, когато България се е развивла в определени периоди, а през комунизма всичко зацикля на едно място и за това сега се чудим защо изоставаме с 50 години от всички развити западни страни. Не казвам, че ако е нямало комунизъм сега щяхме да сме като тези западни страни, но определено щяхме да сме много по-малко изостанали.![]()
Това за радетелите и строителите го казвам, защото познавам историята на рода и от разказите на на мои пра-деди живели преди и повреме на комунизма.За това просто се спрете с тая комунистическа пропаганда, защото наистина ставате за смях, или поне аз искрено се забавлявам като ви чета глупостите, които пишете. Едва ли има няой нормален млад човек в този форум, който ви се връзва.
Niksh0 написа:джугашвили написа:За пореден път се убеждавам,че такава хубава тема може да бъде направена единствено от истинските другари,радетели и строители на Майка България!
Радетели и строители за били тези преди 9ти септември, когато България се е развивла в определени периоди, а през комунизма всичко зацикля на едно място и за това сега се чудим защо изоставаме с 50 години от всички развити западни страни. Не казвам, че ако е нямало комунизъм сега щяхме да сме като тези западни страни, но определено щяхме да сме много по-малко изостанали.![]()
Това за радетелите и строителите го казвам, защото познавам историята на рода и от разказите на на мои пра-деди живели преди и повреме на комунизма.За това просто се спрете с тая комунистическа пропаганда, защото наистина ставате за смях, или поне аз искрено се забавлявам като ви чета глупостите, които пишете. Едва ли има няой нормален млад човек в този форум, който ви се връзва.
Niksh0 написа:джугашвили написа:За пореден път се убеждавам,че такава хубава тема може да бъде направена единствено от истинските другари,радетели и строители на Майка България!
Радетели и строители за били тези преди 9ти септември, когато България се е развивла в определени периоди, а през комунизма всичко зацикля на едно място и за това сега се чудим защо изоставаме с 50 години от всички развити западни страни. Не казвам, че ако е нямало комунизъм сега щяхме да сме като тези западни страни, но определено щяхме да сме много по-малко изостанали.![]()
джугашвили написа:ЗА КОМУНИЗМА
Да жертваш
живота си
за комунизма
е трудно, но
с гордост
ще го отдадеш!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта