26ти кръг Монтана - ЦСКА 7ми май 15:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: 26ти кръг Монтана - ЦСКА София 7ми май 15:30
Пак ни бутнаха към победата, срещу Черно море ако не ни свирнат 3 дузпи не виждам как ще вземем нещо.
- bilyaletdinov
- Контакти:
onegavon написа:Искам да попитам сините привърженици на фейърплея.Как завършиха Левски -Монтана на Герена?А как ли ще завърши Ботев -Левски?Може би със същия резултат?
А, дербито как завърши

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
- Udoji90
- Контакти:
terata написа:Udoji90 написа:Нека феновете на другите отбори да бъдат така добри да не гледат спорните решения само в едната посока.
Ма и нахални. А вие гледате ли грешките в ущърб на Левски? Май не, щото не не ви изнася. А седнал сега нашия да се обяснява как трябвало да се гледат спорните решения и в двете посоки. Бива наглост, ама вашата преминава всякакви граници! Както и да е, честита ви победа. Добавихте важни три точки в борбата за третото място
Наглият индивид в случая си ти, и то безкрайно нагъл!

Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Udoji90 написа:terata написа:Udoji90 написа:Нека феновете на другите отбори да бъдат така добри да не гледат спорните решения само в едната посока.
Ма и нахални. А вие гледате ли грешките в ущърб на Левски? Май не, щото не не ви изнася. А седнал сега нашия да се обяснява как трябвало да се гледат спорните решения и в двете посоки. Бива наглост, ама вашата преминава всякакви граници! Както и да е, честита ви победа. Добавихте важни три точки в борбата за третото място
Наглият индивид в случая си ти, и то безкрайно нагъл!Айде за домашно да ми разгледаш коментарите и да ми кажеш дали съм гледал само грешките в полза на "Левски" или и тези срещу вас. Когато мина дербито, казах, че не трябва да има дузпа срещу Анисе, казах и че е трябвало да има дузпа за фаул на Бандата срещу Родригес. Казах също така, че беше дадена измислена засада на Силва първото полувреме, както и че изгонването на Михелич срещу "Локо" Сф е пресилено. Като не знаеш какво съм казал, недей да говориш наизуст по мой адрес! Аман от комплексари!
За едно си прав - аман от комплексари. И ако разгледаш след всеки мач на Левски в темите какво е, ще разбереш от чий отбор са комплексарите. А дали ти си коментирал или някой друг не ме интересува, трудно е човек да запомни всички олигофрени изхождащи се в подфорум Левски. Не са един или двама.
rebelheartous написа:futbolqga написа:Делев е в пасивна засада още при центрирането. Играе с топката 2-3 секунди след центрирането. Би ли ми казал по кое незнайно правило тази засада не става активна?! Да ми говориш, че се е ударила в човек от Монтана е просто смешно - Делев е в засада още преди играчът на Монтана изобщо да играе с топката, а след това и Делев играе с нея, следователно засадата е не 100, а 1000% сигурна.
Нищо живееш с правилата от 90-те, me thinks.
Поясни поне какво имаш предвид. Аз през 90-те не помня много много да се налагаше понятието пасивна засада - тогава засадата си беше засада и точка.
Цитирам ти "модерната теория" (law 11)
A player in an offside position is only penalized if, at the moment the ball is played or touched by a teammate, he is involved in the active play by interfering with the play, interfering with an opponent or gaining an advantage by being in that position.
Надявам се, че говориш английски. Ако е така, то не мисля, че може да имаш съмнение в това, че засадата е сигурна.
- bilyaletdinov
- Контакти:
Udoji90 написа:Наглият индивид в случая си ти, и то безкрайно нагъл!Айде за домашно да ми разгледаш коментарите и да ми кажеш дали съм гледал само грешките в полза на "Левски" или и тези срещу вас. Когато мина дербито, казах, че не трябва да има дузпа срещу Анисе, казах и че е трябвало да има дузпа за фаул на Бандата срещу Родригес. Казах също така, че беше дадена измислена засада на Силва първото полувреме, както и че изгонването на Михелич срещу "Локо" Сф е пресилено. Като не знаеш какво съм казал, недей да говориш наизуст по мой адрес! Аман от комплексари!
Ще се намеся, дето не ми е работата ама айде..Ти си един от по-умерените червени фенове, само че доста от вашите фенове плямпат глупости в нашия форум. То не са една и две грешки в наш ущърб. Във всеки мач, в който съдията е бъркал в наша полза може да се намери 2-3 ситуации, в които греши в наш ущърб и всичко се вижда ясно и точно... Нека някой наглец, да твърди обратното...
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
- Udoji90
- Контакти:
terata написа:Udoji90 написа:terata написа:Udoji90 написа:Нека феновете на другите отбори да бъдат така добри да не гледат спорните решения само в едната посока.
Наглият индивид в случая си ти, и то безкрайно нагъл!Айде за домашно да ми разгледаш коментарите и да ми кажеш дали съм гледал само грешките в полза на "Левски" или и тези срещу вас. Когато мина дербито, казах, че не трябва да има дузпа срещу Анисе, казах и че е трябвало да има дузпа за фаул на Бандата срещу Родригес. Казах също така, че беше дадена измислена засада на Силва първото полувреме, както и че изгонването на Михелич срещу "Локо" Сф е пресилено. Като не знаеш какво съм казал, недей да говориш наизуст по мой адрес! Аман от комплексари!
За едно си прав - аман от комплексари. И ако разгледаш след всеки мач на Левски в темите какво е, ще разбереш от чий отбор са комплексарите. А дали ти си коментирал или някой друг не ме интересува, трудно е човек да запомни всички олигофрени изхождащи се в подфорум Левски. Не са един или двама.
[offtopic]ААА, ама мен изобщо не ме интересува, че не можеш да запомниш кой какво е казал! Като не си сигурен даден човек какво и дали е казал/написал, няма да адресираш критиката си срещу него! Винаги съм се опитвал да бъда обективен и като се появи някакъв такъв индивид, дето започва да ми говори как, видиш ли, съм бил нагъл заради нещо, което всъщност изобщо не съм казал, много яко ми прекипява. И само да те светна, че аз във вашия подфорум не съм написал дори 1 заядливо мнение, така че трудно може да ме сбъркаш с някой друг - като има "олигофрени", както ги наричаш, ходи да се разправяш с тях, а не ме занимавай с глупости! Не знам в кой отбор са най-големите комплексари, но в момента ти се изживяваш точно като такъв.[/offtopic]
Последна промяна от Udoji90 на 07 май 2013 18:32, променено общо 4 пъти.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Янис Зику написа:Пак ни бутнаха към победата, срещу Черно море ако не ни свирнат 3 дузпи не виждам как ще вземем нещо.
Факт.
Честита победа.
Така нагло не са ви бутали от гола на Сакалиев с ръка в Дупница! Няма страшно, Мура изпадна...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема