Седеммте златни правила на етиката

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Re: Седеммте златни правила на етиката

Мнениеот Foreigner » 07 май 2013 12:57

Никой ли не се сети, че тази книжка е написана за селяните-партизани, бивши комунисти, псевдо-комунисти и млади социалисти?
Възпитаните, образовани хора знаят как да се държат на обществени места и сред нормални хора.
...

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 07 май 2013 13:24

За сега по възпитание и пипе се конкурирате с костенурката ми Петър. Да видим до къде ще я докарате с наглостта си.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
Genius.
Контакти:

Мнениеот Genius. » 07 май 2013 13:30

shumkar_44 написа:За сега по възпитание и пипе се конкурирате с костенурката ми Петър. Да видим до къде ще я докарате с наглостта си.

:lol:
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 07 май 2013 13:34

shumkar_44 написа:За сега по възпитание и пипе се конкурирате с костенурката ми Петър. Да видим до къде ще я докарате с наглостта си.

Когато трябва да вземеш решение питаш нея, нали? Все пак някой трябва да мисли... :)
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Потребителски аватар
fen na stanley roise
Контакти:

Мнениеот fen na stanley roise » 07 май 2013 14:46

За съжаление младата смяна не попива нищо от някогашните ценности.
Други бяха времената:

А днес връх Сталин с радост наблюдава
как в труд свободен смел народ расте
и в новата димитровска държава
усмихва се щастливото дете.
...
Връх Сталин над Балканите ще свети.
От свойта наблюдателница знак
ще дава той на мирни самолети,
надзърнал с поглед в бъдещето пак

* за не просветените - връх Сталин днес се нарича Мусала (в превод - "пътят към Аллах" :cry: ) Май по тоя път е поела цялата ни държава...
Целият вътре сух!

Потребителски аватар
Караджов

Мнениеот Караджов » 07 май 2013 15:29

fen na stanley roise написа:За съжаление младата смяна не попива нищо от някогашните ценности.
Други бяха времената:

А днес връх Сталин с радост наблюдава
как в труд свободен смел народ расте
и в новата димитровска държава
усмихва се щастливото дете.
...
Връх Сталин над Балканите ще свети.
От свойта наблюдателница знак
ще дава той на мирни самолети,
надзърнал с поглед в бъдещето пак

* за не просветените - връх Сталин днес се нарича Мусала (в превод - "пътят към Аллах" :cry: ) Май по тоя път е поела цялата ни държава...
Много хубаво стихотворение колега!!! Да ви допълня с още едно: От картинки и портрети
мило се усмихва Ленин,
името му златно свети
по игрища и пързалки.

Волно всеки ден играем
и макар и още малки
името на Ленин знаем!

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 07 май 2013 15:31

fen na stanley roise написа:

* Мусала(х) значи връх на Аллах , а не пътят към Аллах ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 07 май 2013 16:16

Другарю, разочаровате ме, че не поместихте няколко акуратни пасажа за отношението към представителките на нежния пол.
Една девойка вече я черпя с лакомства, ашуре и ошав, тренираме спортно ходене заедно. Всичко върви по мед и масло за момента, но мисля, че е редно да преминем към следващата фаза. Дайте някакви насоки от вашата позиция на човек с опит как да премина на следващата фаза и да я хвана за ръката.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
shumkar_44
Контакти:

Мнениеот shumkar_44 » 07 май 2013 17:45

fr3ak_boy написа:Другарю, разочаровате ме, че не поместихте няколко акуратни пасажа за отношението към представителките на нежния пол.
Една девойка вече я черпя с лакомства, ашуре и ошав, тренираме спортно ходене заедно. Всичко върви по мед и масло за момента, но мисля, че е редно да преминем към следващата фаза. Дайте някакви насоки от вашата позиция на човек с опит как да премина на следващата фаза и да я хвана за ръката.

Ах, зная вече за вашите любовни трепети, младеж. Наръчникът с наименование "Интимен кът: ухажване и съвкупление при человека" ще се забави още малко, тъй-като е нещо, което съставям по настоящем, за разлика от другите наръчници. През това време ви моля да не предприемате нищо спрямо девойката, която сте избрал като обект на процедурата по съвкупление, за да не сгрешите фатално, поради крехката си възраст.
Толстолоб, на теб съм роб.

Потребителски аватар
hajitsu

Мнениеот hajitsu » 07 май 2013 18:02

shumkar_44 написа:
fr3ak_boy написа:Другарю, разочаровате ме, че не поместихте няколко акуратни пасажа за отношението към представителките на нежния пол.

Ах, зная вече за вашите любовни трепети, младеж. Наръчникът с наименование "Интимен кът: ухажване и съвкупление при человека" ще се забави още малко, тъй-като е нещо, което съставям по настоящем, за разлика от другите наръчници. През това време ви моля да не предприемате нищо спрямо девойката, която сте избрал като обект на процедурата по съвкупление, за да не сгрешите фатално, поради крехката си възраст.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

В кой век живееш? Днешните деца от 10-годишна възраст си играят с грешните топки (ако ме разбираш), ти ми говориш фантасмагории...
[center]

Код: Избери всички

01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
[/center]

Върни се в “Свободна зона”