Много слаб мач за нашия отбор, в който само победата е нещо позитивно, но можеше и нея да изпуснем. Срещу отбор като "Моната" мжое и с такава игра да се печели, но не ми се мисли какво би се случило, ако играем така след 2 кръга в Ст. Загора или пък с "Локо" Сф в последния мач.
Нека феновете на другите отбори да бъдат така добри да не гледат спорните решения само в едната посока. За 1-вия гол наистина не съм убеден какво казват правилата в такива случаи, затова категорично мнение няма да давам - може и да е засада. В такъв случай обаче искам всички, които реват, да коментират засадата на Анисе точно преди гола на "Монтана", както и това, че през първото полувреме играчите на домакините направиха 4-5 нарушения за жълт картон, а получиха един-единствен.
26ти кръг Монтана - ЦСКА 7ми май 15:30
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Udoji90
- Контакти:
Re: 26ти кръг Монтана - ЦСКА София 7ми май 15:30
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
onegavon написа:Искам да попитам синити привърженици на фейърплея.Как завършиха Левски -Монтана на Герена?А как ли ще завърши Ботев -Левски?Може би със същия резултат?
Взехме си 1 точка, която сега ни изкачва на първо място.

Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
- rebelheartous
- Контакти:
Tommi написа:onegavon написа:Искам да попитам синити привърженици на фейърплея.Как завършиха Левски -Монтана на Герена?А как ли ще завърши Ботев -Левски?Може би със същия резултат?
Взехме си 1 точка, която сега ни изкачва на първо място.Но това не е съвсем по темата.
ЕДИНСТВЕНИТЕ, които не взеха 3 от Монтана.
onegavon написа:Искам да попитам сините привърженици на фейърплея.Как завършиха Левски -Монтана на Герена?А как ли ще завърши Ботев -Левски?Може би със същия резултат?
Много ти се иска знам и това и е успокоението ви ама ако вземе и станем шампиони тогав сигурно ще има и смъртни случай при вас спукани жлъчки, язви я на някой сърчицето ще гръмне айде със здраве и директивата е в ход

- rebelheartous
- Контакти:
AN71 написа:onegavon написа:Искам да попитам сините привърженици на фейърплея.Как завършиха Левски -Монтана на Герена?А как ли ще завърши Ботев -Левски?Може би със същия резултат?
Много ти се иска знам и това и е успокоението ви ама ако вземе и станем шампиони тогав сигурно ще има и смъртни случай при вас спукани жлъчки, язви я на някой сърчицето ще гръмне айде със здраве и директивата е в ход![]()
![]()
Няма как да станете, щото вие сте ВЕЧНО ВТОРИТЕ.

Udoji90 написа:Нека феновете на другите отбори да бъдат така добри да не гледат спорните решения само в едната посока.
Ма и нахални. А вие гледате ли грешките в ущърб на Левски? Май не, щото не не ви изнася. А седнал сега нашия да се обяснява как трябвало да се гледат спорните решения и в двете посоки. Бива наглост, ама вашата преминава всякакви граници! Както и да е, честита ви победа. Добавихте важни три точки в борбата за третото място

AN71 написа:Много ти се иска знам и това и е успокоението ви ама ако вземе и станем шампиони тогав сигурно ще има и смъртни случай при вас спукани жлъчки, язви я на някой сърчицето ще гръмне айде със здраве и директивата е в ход![]()
![]()
То остава и да не станете шампиони, за какво бяха всички тесли и балтии по другите отбори, Батков и Тонев си знаят работата. Аз още миналата година знаех как ще протече цялото п-во, топлата вода отдавна съм я открил. Айде след вчерашната порция уреден футбол, във Враца ще спечелите Оскар.
тези които трябва да бъдат изгонени заради некадърност
Василев, Присо, Станко
тези които трябва да бъдат изгонени заради продажност
Платини, КСтоянов, Черни, Банделовски
техническото ръководство
Радуканов-много си повярва, има много да учи още
г-н Венци - самата му физономия го издава, че трябва да си тръгне
Емил Костадинов- нали ще става треньор- браво, но не в ЦСКА
Георги Илиев - лъжец, до края на април щеше да бъде готов сектор А, помощните игрища щяха да са готови, няма ни една
Титан - мутри които управляват по мутренски
Василев, Присо, Станко
тези които трябва да бъдат изгонени заради продажност
Платини, КСтоянов, Черни, Банделовски
техническото ръководство
Радуканов-много си повярва, има много да учи още
г-н Венци - самата му физономия го издава, че трябва да си тръгне
Емил Костадинов- нали ще става треньор- браво, но не в ЦСКА
Георги Илиев - лъжец, до края на април щеше да бъде готов сектор А, помощните игрища щяха да са готови, няма ни една
Титан - мутри които управляват по мутренски
Последна промяна от terrorist на 07 май 2013 17:46, променено общо 1 път.
Teo написа:AN71 написа:Много ти се иска знам и това и е успокоението ви ама ако вземе и станем шампиони тогав сигурно ще има и смъртни случай при вас спукани жлъчки, язви я на някой сърчицето ще гръмне айде със здраве и директивата е в ход![]()
![]()
То остава и да не станете шампиони, за какво бяха всички тесли и балтии по другите отбори, Батков и Тонев си знаят работата. Аз още миналата година знаех как ще протече цялото п-во, топлата вода отдавна съм я открил. Айде след вчерашната порция уреден футбол, във Враца ще спечелите Оскар.
Звездите ти го говорят викаш, а

- dreben23
- Контакти:
terata написа:Udoji90 написа:Нека феновете на другите отбори да бъдат така добри да не гледат спорните решения само в едната посока.
Ма и нахални. А вие гледате ли грешките в ущърб на Левски? Май не, щото не не ви изнася. А седнал сега нашия да се обяснява как трябвало да се гледат спорните решения и в двете посоки. Бива наглост, ама вашата преминава всякакви граници! Както и да е, честита ви победа. Добавихте важни три точки в борбата за третото място
Грешки в ущърб вика....

Хубав мач стана днес, на мен ми допадна играта и на двата отбора. Малко ялово, но интересно. Марсиньо и Попов най-слаби днес.

Честита победа! Вече сме в такъв етап, че точките са най-важни, играта лятото да я оправят.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)