Beck's написа:Ти сам си го каза, от следващи сезон, ТОЧКА
Реално и сега е така. Просто не е обяснено както трябва.
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Beck's написа:Ти сам си го каза, от следващи сезон, ТОЧКА
Tommi написа:Lubaka1892 написа:Tommi написа:Lubaka1892 написа:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Изби рибата , капацитет!
Разясни нещата, като си много компетентен...
Имаш ли представа, че от следващия сезон променят леко правилото за засада, точно заради такива положения?
Рикошет от 20м викаш, а?
Рикошет/Отклоняване съм написал. И също ти написах, че ще променят правилата, точно заради такива оспорвания на думичката рикошет.
А все пак ще си напишеш ли компетентното мнение за ситуацията?
Teo написа:Трагикомедия е всичко около нашия отбор като почнеш от чистачките и стигнеш до шефа на боклука. Тотална чистка лятото и залагане само на български футболисти.
PFK_Levski написа:Udoji90 написа:miti4nia написа:Същата ситуация като при гола на Литекс,има засада,но няма кой да е вдигне.При центрирането в нак. поле Делев е в засада.
Само че центирането не е към него, а след това топката е пратена към него от защитник. Възможно е двете отигравания да се тълкуват като 2 отделни фази от играта, което би означавало, че засада няма. Все пак не съм убеден.
Болен мозък .... паса към делев с глава бе даден от футболист на ЦСКА , а не на Монтана ! Чиста засада , да не говорим ,че Делев си поведе топката с ръка ... това едно на ръка .
futbolqga написа:Делев е в пасивна засада още при центрирането. Играе с топката 2-3 секунди след центрирането. Би ли ми казал по кое незнайно правило тази засада не става активна?! Да ми говориш, че се е ударила в човек от Монтана е просто смешно - Делев е в засада още преди играчът на Монтана изобщо да играе с топката, а след това и Делев играе с нея, следователно засадата е не 100, а 1000% сигурна.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта