26ти кръг Монтана - ЦСКА 7ми май 15:30

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Re: 26ти кръг Монтана - ЦСКА София 7ми май 15:30

Мнениеот POPCORN » 07 май 2013 16:47

PFK_Levski написа:
POPCORN написа:Какъв е тоя коментатор бе?Това коментатор ли е?Първо не коментира,че очевадна грешка , никаква засада и 3 на 0, той си мълчи като пукел.След това Апостол Попов си вкарва автогол тоя ми говори,че някой си от Монтана вкарал гола.Пълна скръб!Съдиите толкова си могат няма ги коментирам !

Те и първото не коментираха ,че има засада при гола на Делев , но .................

при кой гол на Делев има засада бе тъп?Ти гледаш ли мача или само говориш и дразниш хората!?При първият гол няма никаква засада, защото човек от Монтана подава топката на Делев!Само такива засади свирят на вас.Едно време на ЦСКА - Левски кога легендата подаде към незнам кой беше и отмениха гола!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
we are the champions
Контакти:

Мнениеот we are the champions » 07 май 2013 16:48

PFK_Levski написа:
POPCORN написа:Какъв е тоя коментатор бе?Това коментатор ли е?Първо не коментира,че очевадна грешка , никаква засада и 3 на 0, той си мълчи като пукел.След това Апостол Попов си вкарва автогол тоя ми говори,че някой си от Монтана вкарал гола.Пълна скръб!Съдиите толкова си могат няма ги коментирам !

Те и първото не коментираха ,че има засада при гола на Делев , но .................

Явно ти не си чул казаха ,че засада има ;)

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 май 2013 16:50

POPCORN написа:
PFK_Levski написа:

при кой гол на Делев има засада бе тъп?Ти гледаш ли мача или само говориш и дразниш хората!?При първият гол няма никаква засада, защото човек от Монтана подава топката на Делев!Само такива засади свирят на вас.Едно време на ЦСКА - Левски кога легендата подаде към незнам кой беше и отмениха гола!

ЛЕгендата не подаде тогава, а направо си я заши, след мача Кременлиев каза " ако знаех , че Бисер е в засада, нямаше да му центрирам " :lol:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 май 2013 16:50

Подуянци да ми говорят за засади, вие нормални ли сте бе :shock: :lol:
Последна промяна от Teo на 07 май 2013 16:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 07 май 2013 16:50

Иво Тонев: "С тази игра Левски няма как да стане шампион!.....Но ще стане! 100% ви го казвам!......Има и други начини...". :roll:
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 07 май 2013 16:50

PFK_Levski написа:
POPCORN написа:
PFK_Levski написа:

А Делев с какво си поведе топката бе ? С КУР ЛИ ? ЕЙ !

еми това засада ли е като си поведеш топката с ръка бе акъл?Нали първо ми говориш,че има засада ,сега ми говориш,че има нарушение?Ти знаеш ли какво приказваш или?Засада при първия гол няма...освен да измислим нови правила заради тебе а?
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 07 май 2013 16:52

Попкорн, не се излагай, момче...
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Beck's
Контакти:

Мнениеот Beck's » 07 май 2013 16:52

Няма Присо, няма фланг !

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 07 май 2013 16:52

Няма какво да се заблуждаваме, с тази игра и футболисти като Чочев просто няма кой да ви спре. Мачкате наред и заслужено ще триумвирате с третото място. Да ви е честито !!!
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 май 2013 16:53

Red Warrior написа:Иво Тонев: "С тази игра Левски няма как да стане шампион!.....Но ще стане! 100% ви го казвам!......Има и други начини...". :roll:

Батков грухти и допълва: ''Всички трябва да помагат на Левски да стане шампион'' :lol:

Върни се в “ЦСКА”