XXVI кръг - СЛАВИЯ-"Ботев" (Вр)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: XXVI кръг - СЛАВИЯ-"Ботев" (Вр)
20 лева за селяци и без пари за нормални!
какво става с този мач? тотално изваден навсякъде и смазана 2ка, скандално ще е да стане така, Славия трябва да ги смаже по принцип

Спасяване на Никиту, спасяване на отборчето на Гигов....
Славия не трябва ли да играе за своята чест?
Славия не трябва ли да играе за своята чест?
Локомотив за нас е всичко!!!
- we are the champions
- Контакти:
Има слухове ,че Славистите излизат с юношите за това коеф е такъв
а до колко е така не знам на който му се рискува да пробва.

На български мач в бф толкова изтъргувани не е имало тази година! и то на какви коефициенти. Това е прекалено, май наистина бат венци е продал, 200 000 евро и нагоре и има още време

- Viktor4o_Rs
- Контакти:
B-1912 написа:На български мач в бф толкова изтъргувани не е имало тази година! и то на какви коефициенти. Това е прекалено, май наистина бат венци е продал, 200 000 евро и нагоре и има още време
Ако обаче не стане така, ще се извиниш ли пак тук във форума ? Съставът ни е напълно нормален, аз лично не вярвам да пускаме на Ботев (Вр), защото нашите помагат на Локо (Сф) както обикновено

аз да се извинявам на някой? защо? за какво по-точно, че не те разбрах? Състава е много добър и с тези играчи Славия е нормално да ги пребие, всичко различно е криминално. Говорим, че се изляха кофи с пари на 2-ка, но аз лично смятам това за невъзможно.
има разлика между Казвам и ПОказвам, тук само показвам, то много хора го видяха, от над 45 букмейкъра изваден.
вече 300 000 евро само на едно място са заложени - борсата, отделно на другите 40 места не е ясно.. дано не стане така, но ако стане трябва мързеливите прокурори да се задействат

има разлика между Казвам и ПОказвам, тук само показвам, то много хора го видяха, от над 45 букмейкъра изваден.
вече 300 000 евро само на едно място са заложени - борсата, отделно на другите 40 места не е ясно.. дано не стане така, но ако стане трябва мързеливите прокурори да се задействат

B-1912 написа:аз да се извинявам на някой? защо? за какво по-точно, че не те разбрах? Състава е много добър и с тези играчи Славия е нормално да ги пребие, всичко различно е криминално. Говорим, че се изляха кофи с пари на 2-ка, но аз лично смятам това за невъзможно.
Обаче с трик Славия поведе, за да се вдигне коефициента за победа на Ботев.
Къде дреме БФС и прокуратурата.
Готово нагласиха го..........
палячовщина и подигравка.