Призовавам за повече уважение.
Всеки отбор си има фенове.
За мача 2на1
Берое-Локо Сф-1:1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Берое-Локо Сф-07.05/20 часа
I'M BLIND!IMPRESS ME!
- greenlandia
Като се замисля за нас няма значение тоя мач.Но задължително играем феърплей,което означава победа за БЕРОЕ.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
1.ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
2.И аз призовавам за повече толерантност в този форум(поне на днешният ден)
3.Надявам се да измъкнем нещо от Берое макар,че ще е много трудно.
САМО ЛОКО!
САМО ЛОКО!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

FLANKER написа:1.ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
САМО ЛОКО!
ВОИСТИНА ВОСКРЕСЕ!
Те над 90 % от мненията в тази тема нямат нужда от коментар... И аз съм за толерантност в този форум, а и не само на този ден

По темата, въпреки че очите ни и надеждите ни са насочени към финала на 15-ти, все пак имаме и мачове за първенството. А на никой не му е приятно да губи отбора му, особенно като домакин

-
- Контакти:
Задължително трябва да засилим Локомотива по релсите към Б група
2-0 е мача!

- Rene Higuita
- Контакти:
Имали фенове в Свобода и 6-те части на Надежда ..... ахахааах имате 2-3 блока
Вие сте последни по посещаемост до момента в "А"група бе :
№ Отбор Зрители Средно на мач
16. Локомотив София 12997 - 999
--- и почти съм сигурен че бройката е по-малко от изнесената официално, пак на око ви докарват от няма и къде !
Истината е че Гигов тръгне ли си, а изпаднете ли той ще се махне, не София, ами и Мюнхен да е, пари няма кой да ви даде.... е ще има някакви ентусиасти да пускат по-малко, като за отбор из Б и В група, ама толкова. Разбирам животинските че са заблудени, ама вие поне гледайте по реално бе ..... пак с някакви фантазии, пак с голямото самочувствие ... както каза чокито, достойно за уважение е че не сте при сини или червени, ама все повече почнахте да падате в очите на хората с глупавите си писанки. Елате 1 кола хора, нека отбора ви покаже игра, вземете каквото можете, но много се съмнявам. 2:0

--- и почти съм сигурен че бройката е по-малко от изнесената официално, пак на око ви докарват от няма и къде !
Истината е че Гигов тръгне ли си, а изпаднете ли той ще се махне, не София, ами и Мюнхен да е, пари няма кой да ви даде.... е ще има някакви ентусиасти да пускат по-малко, като за отбор из Б и В група, ама толкова. Разбирам животинските че са заблудени, ама вие поне гледайте по реално бе ..... пак с някакви фантазии, пак с голямото самочувствие ... както каза чокито, достойно за уважение е че не сте при сини или червени, ама все повече почнахте да падате в очите на хората с глупавите си писанки. Елате 1 кола хора, нека отбора ви покаже игра, вземете каквото можете, но много се съмнявам. 2:0

Един град, Една любов, Един отбор - Берое Стара Загора
Rene Higuita написа:Имали фенове в Свобода и 6-те части на Надежда ..... ахахааах имате 2-3 блокаВие сте последни по посещаемост до момента в "А"група бе :
Истината,само истината и цялата истина.
Няма мое,няма твое,светът е Берое.
2:0
[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
Първи мач за Берое пред старозагорската публика след полуфинала със Славия.Този мач ще се играе здраво и за публиката която ще е надъхана за финала другата седмица и трябва да бъде подгряна победоносно .Двамата юноши на Локо СФ Крумов и Венци Христов ще почиват ,така че ,няма да има сантименти .Очакваме традиционната за Берое здрава игра в немски стил.Победа !
Stay calm and
Купата е наша!
Stay calm and
Купата е наша!