Левски - Миньор (Перник) /06.05.2013 от 18:00 часа/

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski4Ever
Контакти:

Re: Левски - Миньор (Перник) /06.05.2013 от 18:00 часа/

Мнениеот Levski4Ever » 07 май 2013 12:47

Честито левскари! Пролича си, че срещу нас всеки отбор се хвърля на кръв. Нямам нищо против това, но защо само срещу нас? Нека играят така и срещу другите отбори. Може би обаче другите отбори не могат да си позволят премии, като тези, обещани от Лудогорец.
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 май 2013 12:53

BOSS написа:
Явното е ,че нямаше никаква засада . Явното е , че имаше чиста дуспа . Пламенчо явно си ритна футболиста на Миньор , като се направи , че удара е част от крачката му , а съдията се направи че не е забелязъл, защото в тоя момент се чудеше как да изгони някой от Миньор и докосване по бузата му беше достатъчно . А втори жълт картон в 60мин. не даде на играча на Миньор , защото преди това не даде чиста дуспа за Миньор и щеше да засмърди много яко . Все пак всичко си има някакви граници , нали трябва да ви пази и достойнството по някакъв начин освен да ви добута до победата .

Каква дузпа бе момче?! :o Малее вие съвсем полудяхте. Аре поне следващия път гледайте мача преди да плюете, че ставате смешни после с претенциите си. А ти всъщност какви претенции имаш, варненецо? Вместо да коленичиш тука и да лижеш подметките на футболистите на Левски, че ви оставиха с един конкурент по-малко в борбата да не изпаднете, съдията ми захванал плачкото. :mrgreen: Аре тая година и вие подир орките :mrgreen:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 май 2013 12:57

terata написа:
BOSS написа:
Явното е ,че нямаше никаква засада . Явното е , че имаше чиста дуспа . Пламенчо явно си ритна футболиста на Миньор , като се направи , че удара е част от крачката му , а съдията се направи че не е забелязъл, защото в тоя момент се чудеше как да изгони някой от Миньор и докосване по бузата му беше достатъчно . А втори жълт картон в 60мин. не даде на играча на Миньор , защото преди това не даде чиста дуспа за Миньор и щеше да засмърди много яко . Все пак всичко си има някакви граници , нали трябва да ви пази и достойнството по някакъв начин освен да ви добута до победата .

Каква дузпа бе момче?! :o Малее вие съвсем полудяхте. Аре поне следващия път гледайте мача преди да плюете, че ставате смешни после с претенциите си. А ти всъщност какви претенции имаш, варненецо? Вместо да коленичиш тука и да лижеш подметките на футболистите на Левски, че ви оставиха с един конкурент по-малко в борбата да не изпаднете, съдията ми захванал плачкото. :mrgreen: Аре тая година и вие подир орките :mrgreen:

Не бе,той просто си пише ей така...На принципа:"Мама ме е учила преди лягане и след събуждане да акам..."
И най му е кеф да го прави в нашия подфорум.Защото той е като "разграден двор".

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 07 май 2013 14:14

Raid написа:
peliforewer написа:Имам няколко въпроса ,защото явно си "компетентентен".Първо,работа на Гаджев ли е да дърпа паднал играч и мястото на вратаря Илиев на центъра ли е при спряла игра.Второ,след шамара който изяде Гаджев,защо не падна ами след последвали бутания,това беше класическа симулация.Но да оставим тази ситуация,нека погледнем действията на съдията ,перфектен първото полувреме и уплашен второто.Опасна игра и фаул и жълт картон за Софрониев,огледална ситуация второто полувреме във вреда на Левски,нито фаул,камо ли картон.Когато Левски атакува,авантажи,оставяне на играта да продължи,ако има подобна ситуация за Миньор играта веднага се спира.Второто полувреме е еталон на "правилно"съдийство и всеки които има нормални познания за футбола му е ясно за какво става въпрос.Това че разни "императори","синчеци","фифита"/Ралито няма да я спомена че ми е симпатична с наивността си,но за съжаление е доста посредствена,да е жива и здрава/ и др.се мъчат да ме накарат да кажа на черното бяло не ме впечатлява, нека се радват,сега са на гребена на вълната,но не може да не давате на инакомислещите да си кажат мнението.

1. Принципно знам, че съм компетентен, но не знаех, че е толкова явно. (офтопик: пише се "компетентен" - едното "тен" ти е излишно. Кавичките - също).
2. Не, не е работа на Гаджев да дърпа паднал играч. Съдията правилно го санкционира със жълт картон.
3. Мястото на Илиев не е на центъра. Затова и беше наказан също със жълт картон.
4. Това, че Гаджев е паднал секунда или две след шамара прави червения картон на африканеца дискусионен? Наричаш "класическа симулация" падане след шамар? :mrgreen: Забавно! :mrgreen:
5. Предлагам да не обсъждаме картоните на Софрониев, че може да се окаже, че си вкарваш автогол...
6. "Когато Левски атакува,авантажи,оставяне на играта да продължи". Ако си гледал мача, вероятно знаеш, че това е откровена лъжа. Именно при мелето съдията спря атака на Родригес, имаше поне още един случай, в който отсъди нарушение (мисля, че срещу Везалов) вместо да даде авантаж. Припомни ми за подобна ситуация във вреда на Миньор - аз не се сещам. Дори и да е имало, дали е било признак на "двоен стандарт", както обичате да се изразявате?
7. Никой не те кара да казваш на черното - бяло. Имаш си мнение и независимо от това, че е изкривено и пристрастно, имаш пълното право на това и аз уважавам това ти право. И не, не сме "на гребена на вълната". Критичните коментари за играта на Левски съм ги направил малко по-нататък.

Жив и здрав.

90+1 - Жълт картон за Гаджев.Гаджев при мелето в 86 мин. не получи никакъв картон,защо ли.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 07 май 2013 14:22

onegavon написа:С колко ни би Жилина и коя година ;) ?

с 4 - 1 във важна предсезонна контрола.
Точно няколко месеца, след като ни отстраниха.

И не ми казвай - "Ама това е контрола" и други такива ала-бализми ... Точно тогава "Червени" фенове, журналисти и играчи, се перчеха, че щели "да покажат на Левски как се бият тия селяни".
Е, доста добре ни показаха ... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 май 2013 14:29

Защо пембените реват за черве картон на Гаджев? Той не е удрял шамар на маймуната, че да бъде гонен...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 май 2013 14:31

W84me написа:Защо пембените реват за черве картон на Гаджев? Той не е удрял шамар на маймуната, че да бъде гонен...

Мани ги, те си реват по презумпция. Нали все с нещо трябва да се оправдават.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 07 май 2013 15:44

BOSS написа:
W84me написа:
BOSS написа:Нищо не казвате за дуспата и за измислената засада при 1:1 ? Кой започна мелето при червения картон и каква работа има вратаря на центъра да рита паднал футболист ? Колко пъти ще му спестяват червени картони на тоя селяк за ритане на противников играч без топка ?
Респект към младите момчета от Миньор , че играха мъжки и направиха гранда за смях !!!
Да ви е честита победата , кандидат шампиони !!!

Засадата си е явна, Пламен Илиев не е ритал никого и си получи жълтия картон, дотук с твоите пасквили! :mrgreen: Точно в тази среща розови, зелени и пембени да реват срещу съдията е жалко! Ако беше свирил по правилата перничани оставаха с 10 души още в 60-а минута!

Научи се да пишеш :mrgreen:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 07 май 2013 15:53

Още не мога да вникна, къде и в кой момент съдията е дал рамо на Левски.
Червения картон на Миньор е просто нарисуван. Гаджев дали е преиграл няма никакво значение има удар на противников играч при спряла игра.

Иначе Миньор никой не ги е премирал, както споделят Батков и Боримиров. Срещу Левски те винаги се хвърлят здраво, а и в този мач си се бореха за точки, които са ценни за тях.
Изображение

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 07 май 2013 15:58

PFC Litex написа:Още не мога да вникна, къде и в кой момент съдията е дал рамо на Левски.
Червения картон на Миньор е просто нарисуван. Гаджев дали е преиграл няма никакво значение има удар на противников играч при спряла игра.

Иначе Миньор никой не ги е премирал, както споделят Батков и Боримиров. Срещу Левски те винаги се хвърлят здраво, а и в този мач си се бореха за точки, които са ценни за тях.

Еее не, не мога да повярвам. Обективен коментар от фен на друг отбор различен от Левски!!! Да, Гаджев преигра, факт, само че факт е и че имаше удар срещу него. Не виждам за какво е целия този рев. По-нагоре някакви спестени дузпи, пардон дуСпи за Миньор се споменават, червени картони за Гаджев и Пл.Илиев искат...не проумявам просто!

А относно премиите, вервай ми, такива е имало. ;) След края на мача имаше 2-3 от Миньор къде лежеха на терена и си биеха кратуните у тревата, все едно са изгубили финал за КЕШ. :mrgreen: Не им се верваше, че изпуснаха сигурни кинти в 90-тата минута на мача.

Върни се в “Архив”