Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?
Thsmith,това не е сериозно.Ако спирането на проекта АЕЦ Белене е лява политика-то избирателите на ДСБ са доста объркани хора.Отделно икономическата политика на ГЕРБ е тази налагана от Меркел в ЕС.Всички мислехме,че ако има ред и се спазва това което иска ЕС от нас ще ни доведе до просперитет,за съжаление това не се оказа вярно.Спазването на правилата на съюза ни доведе до провал.Отделно шефовете на ЕНП показаха ясно коя партия подкрепят в Бг.Ако Костов бе превъзмогнал егото си,сега десните щяха да са много по-силни и сплотени.Но за съжаление той не е такъв човек.За него личните облаги са пои-важни от интересите на България и това вреди на всички.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Боко на разпит в прокоратурата! Време е да си понесе отговорността!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
W84me написа:Боко на разпит в прокоратурата! Време е да си понесе отговорността!
За кое - за това, че подслушва незаконно себе си?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
vaskonti написа:W84me написа:Боко на разпит в прокоратурата! Време е да си понесе отговорността!
За кое - за това, че подслушва незаконно себе си?
За Мишо "Бирата"!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
- alexveselinov
- Контакти:

[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
GOLEADOR написа:Thsmith,това не е сериозно.Ако спирането на проекта АЕЦ Белене е лява политика-то избирателите на ДСБ са доста объркани хора.Отделно икономическата политика на ГЕРБ е тази налагана от Меркел в ЕС.Всички мислехме,че ако има ред и се спазва това което иска ЕС от нас ще ни доведе до просперитет,за съжаление това не се оказа вярно.Спазването на правилата на съюза ни доведе до провал.Отделно шефовете на ЕНП показаха ясно коя партия подкрепят в Бг.Ако Костов бе превъзмогнал егото си,сега десните щяха да са много по-силни и сплотени.Но за съжаление той не е такъв човек.За него личните облаги са пои-важни от интересите на България и това вреди на всички.
Когато бяха миналите избори какво беше мнението на Бойко за АЕЦ ? Искаше да го прави, нали? Видя обаче, че комисионните вече са раздадени и няма какво да свият от там и взе едно полезно решение. Нищо повече.
Иначе съм готов да спорим ако имаш желание. Бих бил доволен ако ми покажеш какво "дясно" е наложил през тези години.... защото дори миналото правителство от уж левите ги удря в земята само с плоския си данък...
Що се отнася до ЕНП... политиката на всички партии от ЕП винаги е била да подкрепя най-голямата партия в съответната държава член на редиците им. Можеш да пробваш да ме обориш. Това няма нищо общо с вътрешната политика на съответната партия , а е практика заради гласуванията в ЕП.... където членовете на ЕНП гласуват заедно.
Между другото ДСБ вероятно ще напусне ЕНП и ще премине в редиците на консерваторите ECR (където и е мястото.) Що се отнася до последното... Няма нужда да се сплотяваме с някой който не е на нашето мнение и няма нашите възгледи. Няма как да се изкривим и да го подкрепяме в сделка "танто за танто". ДСБ има ясни виждания и следва само тях.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:Когато бяха миналите избори какво беше мнението на Бойко за АЕЦ ? Искаше да го прави, нали? Видя обаче, че комисионните вече са раздадени и няма какво да свият от там и взе едно полезно решение. Нищо повече.
Напротив.Тогава като инвеститор бяха RWE.Те се оттеглиха 2010 година ако не се лъжа.
Борисов си подкрепяше докато има инвеститори.Като няма чужд инвеститор е нормално решение.Честно казано не виждам в случая нито с подкрепата и нито с отказа някаква кой знае каква политика... дясна или лява.
RWE оттеглиха поради много притеснения в прозрачността на проекта(т.е. неща натрупвани през времето). Може би до някъде и това е причината никой друг да не заяви желание.
RWE никога не е имало намерение да покрие целия проект, а само част от него. По малко от 1/2 ната.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
A.Pinochet[/center]
A.Pinochet[/center]
Thsmith написа:RWE никога не е имало намерение да покрие целия проект, а само част от него. По малко от 1/2 ната.
Без значение.Все пак е по-добре от 0.
Смисъл... според мен истината е такава.Белене без чужд капитал заминава проекта на кино.Който и да е на власт.Естествено го има и варианта на заемите,но едни 20 млрд точно сега за нас биха били самоубийство в дългосрочен план.
Някой може да си пусне тв7, за да види какво представляват голяма част от сънародниците ни, някои журналисти и някои политици...
Журналист, който няма понятие от нищо, а изказва мнение... Хора, които нямат понятие от нищо, а се опитват да вдигат шум и да правят циркове... Нищо конкретно не се казва, както и от много хора тук...
Първо изглежда ти за толкова време не разбра, че позицията на ГЕРБ е, че българската държава няма, нито възможности, нито икономическа изгода да прави една централа. Това казва много за теб. Има две възможности-или не си го рабрал или пък си го разбрал и за да донесеш някакъв позитив на своята партия се опитваш да оплюваш друга. Само едно ще кажа-аз съм гласувал за СДС до 2009-та година. Не съм десен-смятах, че те са най-малкото зло на България, защото няма никакво значение дали някой е десен, ляв или центрист-важно е мерките, които е правил и смята да прави, за да се подобри положението в страната ни. Имай предвид, че баща ми бе член на тази партия и им знам огромна част от кирливите ризи, но не ги казвам, защото няма нищо градивно да се плюе по други партии. Само ще опровергая това, което си написал и е пълна измислица и фактите го показват. Не забравяй, че Костов е бил в правителство преди 1997-ма година и си припомни съставът на това правителство, и не е спирал да бъде в парламента от 1990-та година. И понеже си запознат с дясно и ляво, я ми кажи точно какви десни неща е направил Костов, които ГЕРБ не са ги направили?
Журналист, който няма понятие от нищо, а изказва мнение... Хора, които нямат понятие от нищо, а се опитват да вдигат шум и да правят циркове... Нищо конкретно не се казва, както и от много хора тук...
Thsmith написа:GOLEADOR написа:Thsmith,това не е сериозно.Ако спирането на проекта АЕЦ Белене е лява политика-то избирателите на ДСБ са доста объркани хора.Отделно икономическата политика на ГЕРБ е тази налагана от Меркел в ЕС.Всички мислехме,че ако има ред и се спазва това което иска ЕС от нас ще ни доведе до просперитет,за съжаление това не се оказа вярно.Спазването на правилата на съюза ни доведе до провал.Отделно шефовете на ЕНП показаха ясно коя партия подкрепят в Бг.Ако Костов бе превъзмогнал егото си,сега десните щяха да са много по-силни и сплотени.Но за съжаление той не е такъв човек.За него личните облаги са пои-важни от интересите на България и това вреди на всички.
Когато бяха миналите избори какво беше мнението на Бойко за АЕЦ ? Искаше да го прави, нали? Видя обаче, че комисионните вече са раздадени и няма какво да свият от там и взе едно полезно решение. Нищо повече.
Иначе съм готов да спорим ако имаш желание. Бих бил доволен ако ми покажеш какво "дясно" е наложил през тези години.... защото дори миналото правителство от уж левите ги удря в земята само с плоския си данък...
Що се отнася до ЕНП... политиката на всички партии от ЕП винаги е била да подкрепя най-голямата партия в съответната държава член на редиците им. Можеш да пробваш да ме обориш. Това няма нищо общо с вътрешната политика на съответната партия , а е практика заради гласуванията в ЕП.... където членовете на ЕНП гласуват заедно.
Между другото ДСБ вероятно ще напусне ЕНП и ще премине в редиците на консерваторите ECR (където и е мястото.) Що се отнася до последното... Няма нужда да се сплотяваме с някой който не е на нашето мнение и няма нашите възгледи. Няма как да се изкривим и да го подкрепяме в сделка "танто за танто". ДСБ има ясни виждания и следва само тях.
Първо изглежда ти за толкова време не разбра, че позицията на ГЕРБ е, че българската държава няма, нито възможности, нито икономическа изгода да прави една централа. Това казва много за теб. Има две възможности-или не си го рабрал или пък си го разбрал и за да донесеш някакъв позитив на своята партия се опитваш да оплюваш друга. Само едно ще кажа-аз съм гласувал за СДС до 2009-та година. Не съм десен-смятах, че те са най-малкото зло на България, защото няма никакво значение дали някой е десен, ляв или центрист-важно е мерките, които е правил и смята да прави, за да се подобри положението в страната ни. Имай предвид, че баща ми бе член на тази партия и им знам огромна част от кирливите ризи, но не ги казвам, защото няма нищо градивно да се плюе по други партии. Само ще опровергая това, което си написал и е пълна измислица и фактите го показват. Не забравяй, че Костов е бил в правителство преди 1997-ма година и си припомни съставът на това правителство, и не е спирал да бъде в парламента от 1990-та година. И понеже си запознат с дясно и ляво, я ми кажи точно какви десни неща е направил Костов, които ГЕРБ не са ги направили?

Последна промяна от parvanoff на 07 май 2013 17:49, променено общо 1 път.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!