Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Re: Циркът продължава

Мнениеот Abbiati » 29 сеп 2009 10:59

dib написа:наш фен от равда ги е взел от бургас в петък и ги е донесъл тук.никои не е взимал заплата,наи много от билетите да съм им дали по 300-400 лв

Ейййййй, как пък разбра че от билетите са им дали? От билетите ли платиха сметките и"смешните" екипи? Прекалявате!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Canaries front
Контакти:

Мнениеот Canaries front » 29 сеп 2009 11:02

ами Христолов дори от билети нямаше да плати !
100 години-Красота,Вяра,Борба !!!

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 29 сеп 2009 11:08

dib написа:наш фен от равда ги е взел от бургас в петък и ги е донесъл тук.никои не е взимал заплата,наи много от билетите да съм им дали по 300-400 лв

Абе теб не те ли бяха баннали?

Само ще Ви кажа че тези италианчета ги осигуряваме на по 6-7-8 000 лева!

Това дали се взимат някакви пари ако се подпише професионален договор по някаква програма - то е еднократно, ако изобщо го има, след това заплатките си ги дава клубът с който са подписали!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 29 сеп 2009 11:13

факт е че все още няма видим напредък, така че да не се изхвърляме чак толкова в оптимизма. идва събота, мач с Илиянци, ще видим новата екипировка евентуално, ще видим дали има напредък в играта, щото то само с хъс няма да стане раотата егати...
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

Потребителски аватар
portokal
Контакти:

Мнениеот portokal » 29 сеп 2009 11:29

Така е , ще почакаме и ще видим. Няма смисъл да си чешем езиците сега и само да се караме.
Katochimoto!

Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .

Потребителски аватар
Flash1912
Контакти:

Мнениеот Flash1912 » 29 сеп 2009 11:54

bene написа:факт е че все още няма видим напредък, така че да не се изхвърляме чак толкова в оптимизма. идва събота, мач с Илиянци, ще видим новата екипировка евентуално, ще видим дали има напредък в играта, щото то само с хъс няма да стане раотата егати...

Прав си, ама не е и хубаво да се изхвърляме в песимизма, че току виж наистина вземем, че изгоним някого с нашата простотия...

ПП: Сделката ще стане, защото Зума не знае италиански да се обади на Орнела :lol: :)
Последна промяна от Flash1912 на 29 сеп 2009 11:59, променено общо 1 път.

dib
Контакти:

Мнениеот dib » 29 сеп 2009 11:58

Abbiati написа:

Ейййййй, как пък разбра че от билетите са им дали? От билетите ли платиха сметките и"смешните" екипи? Прекалявате!

кои сметки и кои екипи са платени

Потребителски аватар
bene
Контакти:

Мнениеот bene » 29 сеп 2009 11:59

мисля, че тук малко бъркате понятията. от тва което изчетох почти не видях песимизъм, а по-скоро призиви да не се лети в облаците и да се гледа реално на свършеното, което пък някои грешно тълкуват като песимизъм. така или иначе треа да съдим по делата, а не по думите!!!
О Ботев Пловдив, имам лудост в главата си от теб!

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 29 сеп 2009 12:16

dib написа:
Abbiati написа:

кои сметки и кои екипи са платени

ти май си поредния буфер който умира от страх да не стане нещо хубаво в нашия клуб и само целиш разединяване на публиката ни
селски вземи си скункса не се сърди

jiveqzabotev
Контакти:

Мнениеот jiveqzabotev » 29 сеп 2009 13:30

Момчета предлагам всички да замълчим и изчакаме. Нека не се караме по-между си, нормално е да има и песимисти и оптимисти! Нека подкрепим любимия отбор в София и нека изчакаме да видим какво става, а чак след тогава да обсъждаме как ще действаме ако бъдем излъгани!

Спрете се вече боли ме сърцето като гледам как спорите!
БОТОЕВ ПЛОВДИВ ДО ГРОБ!

Върни се в “Архив”