pampi написа:Това склерозата е коварна болест, особено милиционерската склероза , така характерна за феновете на "Левски-Спартак"
А бе ей, няма и месец от както спряхте клубния си автобус на пътя и започнаха саморазправа с играчите . То бяха изцепки по форумите,то бяха заплахи, то беше рев и скърцане на биберони... Пумпалът се завъртя и вече от "Разпни ги" минахте на "Осана" . След няколко седмици Лудите като ви напълнят шушоните, пак ще запеете старите рефрени...
Сега обаче било интересно и "направо се втрещявали"...

Pampi, нито съм спирал автобуси, нито възнамерявам да викам на някого "Осана". Реакцията на по-емоционалните фенове беше срещу бездушието в отбора, съответно после приветстваше проявата на дух и борбеност. Толкова.
Аз съчувствам на хората, привърженици на ЦСКА, които страдат от ТИТАН и безумията им. Но ми се вижда изключителна проява на лош вкус да си скверниш стадиона, който нали беше свещен, а и в крайна сметка да прилагаш нещо, което са направили феновете на третодивизионен сръбски отбор, при положение, че имаш претенциите да си агитка номер 1 у нас.
Да не говорим, че никой няма да се замисли колко е лесно да влезеш на стадион у нас. Че утре може да внесат гранатомет за мача срещу Ботев. И това важи за всички стадиони, не само за Армията. Предполагам не е трудно и на Герена и на Националния и т.н.