D.Georgiev написа:Сега изгледай мача, попитай уважавания от теб потребител заслужаваше ли "Черноморец" точка, след силното първо и формалното второ полувреме? Истината е, че стояхте много добре до почивката, но второто полувреме със или без съдия, с червен или зелен картон, трябва да се радвате че си отидохте с три гола. Момчетата ви се измориха, знаеха как да играят до 0:0 и нямаха идея, какво да правят след като изостваха в резултата. Въпреки това много добро впечатление ми направи врататя ви. Не се залъгвайте, "Лудогорец" този мач наистина игра, а това не го казвам често.
D.Georgiev написа:petkan написа:Ще го изгледам като се върна. Може и да не съм прав, но ти пък се опитай през това време да опровергаеш сухата статистика на списващите за сайтовете. До първият ви гол (който също е нередовен според повечето), колко положения имаха Лудогорец и колко Черноморец? След него е ясно, а и е вече дежа вю от миналата година
Засадата за която говориш се вижда след едно или две повторения и е не повече от 5-10 см. Това какво трябва да значи?Съвсем не ви беше това проблемът в този мач. Много бързо забравихте победния си гол от първия мач в Бургас. Контузиите и неопитността ви попречиха да вземете нещо от мача, а твърдението че като получите гол и нямало смисъл, само по себе си е безсмислено. Ако беше така Херо да ви изкарва отбора след първия получен гол във всеки мач. Отбор винаги може да се опита да върне попадение. Истината е, че играхте с голямо желание, но не ви стигнаха силите. В комбинация с конузиите (които се надявам да не са сериозни) нещата бяха ясни. В този мач резултатът можеше да бъде както 1:0, така и 5:1. Победа или точка за вас просто нямаше да отговаря на показаното от двата отбора.
Така, изгледах го. И какво видях? Юношеският състав на Черноморец, който не се бори за нищо направи три положения за гол пред вратата на домакините, срещу половин такова за кандидат – шампиона Лудогорец. Видях игра, тактика и позициониране, срещу която отборът с претенции в това първенство нямаше идея как да се противопостави, за да постигне целта си. Видях, че спортните журналисти са далеч по-обективни от феновете на Лудогорец и конкретно от теб. Отговорът ти не ме задоволява (не, че си длъжен да ми отговаряш де), но след като си си направил този труд, можеше да бъдеш по-коректен, при положение, че и въпросът ми беше конкретен. Готов си за политик! Демагогията не ти е чужда

Задавам си въпроса още веднъж, като леко го видоизменям, тъй като вече съм гледал мача, и добавям още един:
До първият ви гол (абсолютно нередовен), колко положения имаха Черноморец и колко Лудогорец и с какво вторите надиграха първите?
Ако съдията не си беше затворил очите за бруталното влизане на Моци, как Лудогорец, който за 60 минути не направи нищо кой знае какво смислено щеше да вземе този мач, с човек по-малко и за 30 минути?
п.п.Цитираш и първият мач в Бургас, но го правиш неподготвен. Прилагам линк в опровержение:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=v5ZMAH_0JlI[/youtube]
А в заключение ще спомена, че според мен ти беше един от малкото пишещи във вашият форум, чийто мнения ми се струваха обективни. Явно съм се лъгал!
п.п.2. От видяното по телевизора, не мога да си затворя очите и да отрека, че в Разград има прекрасни представителки на нежния пол. Дано поне те не са слепи за истината!