Teo написа:На полувремето Батков ще си свърши работата!
ти винаги познаваш успокои ме човече,може и да не е Батков-някой друг примерно.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Teo написа:На полувремето Батков ще си свърши работата!
Stanislav_Ivanov написа:PFK_Levski написа:Нормално с оглед на титулярния състав .... пуснал е хора дето не треа да помирисват терен - Илиян Йорданов , ПЛАМЕН ДИМОВ ( най - лошия трансфер може би в последните 20 години ) , Прохазка играе зле ..... Базил не играе добре , Йовов се опитва - ама само до там .... абе второто влиза Стефан Велев , Гаджев , и може би Вутов или Жоао и вкарваме . А ТЕО да си пие хапчетата му препоръчвам , говоря за амфетамините ..... ама да гледа да превиши с дозата ,че няма друг лек за него освен смъртта .....
Как разбра,че Димов е слаб трансфер при едно полувреме игра ?
veni__85 написа:forever bluet написа:Срам ме е от този отбор на Левски. Пак ли съдията трябва да ни спасява? Ама тези лайнари обикновенно се осират в такива ма4ове. Нормално! Позор!
Не знам дали си наистина фен на отбора или някакъв хейтър с фалшив профил. Какво означава това "Пак ли съдията трябва да ни спасява?" Освен на мача с Литекс за купата , не виждам къде ни е спасявал съдията може би когато пуска голове от засада на противника дава ни ЧК , отменя чист гол на Йовов.
Така , че чорбарче под прикритие , колкото и да те е яд Левски тази година ще направи дубъл !!!
parvanoff написа:obi4am_pirin написа:parvanoff написа:priceles написа::)![]()
слабички са шампионите споко съдията ше помогне
Първо не сме шампиони. Второ, добре, че един от най-големите грандове на българския футбол /визирам МиньорО/, показва такава невероятна игра, иначе щеше да е много скучен мач, ако играеха защитно...
![]()
П.П. Щеше да ме е срам да съм фен на такъв отбор /Миньор/, но ето, че имало, че и за съдии говорят, че и се показват на всеослушание, че са фенове на отбор, който не е чувал думата футбол като гледам...И под него Фенът на другия МегаГигаУлтрагранд Пирин, само дето не знам къде играят изобщо
А още по-надолу дойде и фенът на най-измисления отбор на Земята, който вероятно пише от тоалетната, като гледам какви ги ръси...
Не ти е важно на теб да знаеш къде играе Пирин...важното е че ние не сме извести в Европа като ЕВРОИД....
Ааа, ти очевидно и от Марс падаш или живееш в някоя пещера в Рила, защото си пропуснал един много простичък факт-най-успелия отбор след промените е Левски, а твоят не се сещам откога не съм го виждал изобщо. Сигурно играят пещерен футбол из планините на Югозападна България
Teo написа:Не се притеснявайте, първото полувреме беше за заблуда на хората, че Миньор се опит опитват да удържат равенството, сега искам много внимателно всеки един от вас да види как ще играят МиньорО второто и накрая ще коментираме.
Jorkorazporko написа:Левски са трагични както винаги! Мисля, че е време да се намеси съдията, или някой футбалер на Миньоро да си заслужи рушвета! Второто ще има гавра с футбола, както винаги на мачовете на Левски!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта