Ливърпул - Евертън (05.05.13 г. ,, 15:30 ч . )

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Ливърпул - Евертън (05.05.13 г. ,, 15:30 ч . )

Мнениеот 9lives » 06 май 2013 17:48

Liverpool_EC написа:
leoric написа:
Liverpool_EC написа:
leoric написа:

.

,никой не се опита да задържи С.Кларк и това е...

Той сам си тръгна от уважение към Далглиш. Едва ли щеше да остане дори да го бяха помолили. Но при него се забелязва други и със Ливърпул и с Уест Бром. Много силен старт, но след това сериозен спад в класирането.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 май 2013 17:54

leoric, styopa..Защо изобщо повдигате въпроса за нападателите при Роджърс ? Имаме ли проблеми с вкарването на голове при Роджърс ? Нямаме .
Ливърпул е вкарал 100 гола откакто Роджърс е поел клуба.
Ливърпул имаше проблеми с вкарването на голове при Далглиш !
Аз от 2 години говоря ,че Суарес без коня до него ще е много по ефективен и с креативни играчи около него. Роджърс направи имено това и логично Суарес стана по ефективен ,както и останалите .
Алън ,Асаиди и Борини са офанзивни играчи а както казахме в офанзивен план Ливърпул е перфектен ! Проблемите ни тоя сезон не са в боринита моринита а в ДЕФАНЗИВЕН ПЛАН И ВРАТАРСКИЯ ПОСТ !!! Кой от тия постове е довел Роджърс ? Никой !!!
И какво излиза ? Че вие говорите празни приказки цял сезон и бягате от основния проблем на Ливърпул .ФАКТ !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 06 май 2013 18:02

suareshampion написа:leoric, styopa..Защо изобщо повдигате въпроса за нападателите при Роджърс ? Имаме ли проблеми с вкарването на голове при Роджърс ? Нямаме .
Аз от 2 години говоря ,че Суарес без коня до него ще е много по ефективен и с креативни играчи около него. Роджърс направи имено това и логично Суарес стана по ефективен ,както и останалите .
Алън ,Асаиди и Борини са офанзивни играчи а както казахме в офанзивен план Ливърпул е перфектен ! Проблемите ни тоя сезон не са в боринита моринита а в ДЕФАНЗИВЕН ПЛАН И ВРАТАРСКИЯ ПОСТ !!! Кой от тия постове е довел Роджърс ? Никой !!!
И какво излиза ? Че вие говорите празни приказки цял сезон и бягате от основния проблем на Ливърпул .ФАКТ !

Човек, мен не ме грее колко гола сме вкарали повече, след като разултатът е същият ! И как да нямаме проблеми с вкарването? В последните 5 мача имаме 3 нулеви равенства. Това ако не е проблем, не знам кое е. Колко гола вкарахме на Стоук, Уест Хем и останалите дърварски отбори, които ни сгазиха с преса? Единствената причина да имаме 100 гола, е Суарез, без него се вижда, че сме гола вода. 6-те гола срещу Нюкасъл не са показател, защото бяха жалки в защита. Не защитавам Далглиш, не обвинявам и Роджърс. И двамата толкова си могат. И 200 гола да вкараме при него, като допускаме 150 от корнери и статични положения, ще сме пак 7-8. Каква е разликата?

Кажи и колко гола вкараха или асистираха "офанзивните" на Роджърс да се посмеем малко.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 май 2013 18:11

leoric написа:
suareshampion написа:leoric, styopa..Защо изобщо повдигате въпроса за нападателите при Роджърс ? Имаме ли проблеми с вкарването на голове при Роджърс ? Нямаме .

Човек, мен не ме грее колко гола сме вкарали повече, след като разултатът е същият ! И как да нямаме проблеми с вкарването? В последните 5 мача имаме 3 нулеви равенства. Това ако не е проблем, не знам кое е. Колко гола вкарахме на Стоук, Уест Хем и останалите дърварски отбори, които ни сгазиха с преса? Единствената причина да имаме 100 гола, е Суарез, без него се вижда, че сме гола вода. 6-те гола срещу Нюкасъл не са показател, защото бяха жалки в защита. Не защитавам Далглиш, не обвинявам и Роджърс. И двамата толкова си могат. И 200 гола да вкараме при него, като допускаме 150 от корнери и статични положения, ще сме пак 7-8. Каква е разликата?

Кажи и колко гола вкараха или асистираха "офанзивните" на Роджърс да се посмеем малко.

Първо ти ми отговори на въпроса ...кой от защитниците и вратарите,които ни ПРОВАЛИХА сезона е довел Роджърс ???
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 06 май 2013 18:14

leoric написа:

Аз ще ти кажа

Борини - 2

Асаиди - 0

Стъридж - 8

Коутиньо - 2

Алън - 2

Шахин - 3

Йешил - 0

Истината обаче е че ако вместо Борини още от начало бе взе Стъридж, и ако собствениците не се стискаха за 300 000 за Демпси може би нещата щяха да са по - различни.
Последна промяна от 9lives на 06 май 2013 18:17, променено общо 2 пъти.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 май 2013 18:15

В тия три нулеви равенства колко минути играха въпросните играчи ? Само Борини 20 минутки ! А срещу Сток и Уест Хям ? Единствено Алън и то с КОНТУЗЕНО рамо .
Не казвам ,че съм изключително доволен от това,което са показали до момента ,НО АЙДЕ МОЛЯ ВИ СЕ.. НЕКА ДА СЕ ИЗТЪКВА ОСНОВНИЯ ПРОБЛЕМ ЗА СЛАБИТЕ РЕЗУЛТАТИ ПРИ РОДЖЪРС .... А НЕ ВСЯКО ВТОРО ВАШЕ ИЗРЕЧЕНИЕ ДА ЗАПОЧВА С АСАИДИ ,БОРИНИ И МОРИНИ ???

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 06 май 2013 18:22

[quote="suareshampion"]leoric, styopa..Защо изобщо повдигате въпроса за нападателите при Роджърс ? Имаме ли проблеми с вкарването на голове при Роджърс ? Нямаме .
И какво излиза ? Че вие говорите празни приказки цял сезон и бягате от основния проблем на Ливърпул .ФАКТ ![/quote
Проблем имаме с-у добре организирана защита-издънките тази година на Анфийлд с/у Вила,УБА даже и вчера с Евертън.Головете ги вкарваме с/у трагични защити-Норич,КПР,Фулъм,Нюкясъл. 3 т се дават и за 5:0 и за 1:0.Не съм луд фен на Роджърс,обаче не ми пречи да го видя още една година дали ще си реши проблемите,без значение с какви пари разполага.Дали ще си търси нови защитници или ще си вземе треньор на защитата и ще кара с наличните си е негов проблем.Да рева "оставка" на полусезона е най-лесно... само за Ходжсън го правих,ама той беше ясен, още като го назначиха ония малоумници Х и Джуч.Роджърс поне е млад и няма история,за да се предполага бъдещето му.Има си и позитивни неща при него и само от него си зависи дали ще успее.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 06 май 2013 18:31

Айде бе leoric .. чакам отговорче ??? Кой от защитниците и вратарите,които ни ПРОВАЛИХА сезона е довел Роджърс ???
И от както са в Ливърпул ,вече толкова годни ,какво сме постигнали ..със същите тия защитници и вратари ??? Да те чуя ? Нали ми говориш за смях ? Аз незнам дали има по голям СМЯХ от тия ФАКТИ !

leoric
Контакти:

Мнениеот leoric » 06 май 2013 18:41

Какви факти, бе човек? Какви? Кажи ми защо Асайди не играе и защо бяха хвърлени пари по Сахин? Кажи ми ти. Тези пари излишни ли бяха за клуба? Кажи срещу Олдъм защо бяхме толкова слаби, срещи УБА, Стоук, Уест Хем, Съндърланд първия мач. Кажи ми защо срещу силни физически отбори къде са ни резултатите? Кажи ми колко гола имаме от ъглов и колко ъглови сме изпълнили? Кажи колко гола имаме след заучени ситуации. Има няма 1-2. Точки се печелят, понякога и с тези неща, когато играта ти не върви. Кажи ми защо взе Алън и какъв смята да го играе, според теб? Тип Алонсо ли ще е? Дефанзивен ли? Офанзивен ли? Видя се, че го пробва като партньор на Лукас в задни позиции и беше пълен провал. Не знам има ли и асистенция тоя сезон. Дори Даунинг има повече голове и асистенции от всичките летни попълнения на Роджърс. За какво говорим ми кажете? Тези хора ли очаквате да ни вдигнат. И ще ти кажа, че с тази защита играхме 2 финала миналата година, взехме ФА през 2006 (с 2-мата сегашни титуляри) и играхме финал в ШЛ + полуфинали за ШЛ и ЛЕ. Сега къде играем при лебеда? За купата на съветската армия ли? Хайде, моля ти се. Погледни малко реално на нещата. Аз не съм сигурен и че от Стъридж ще излезе нещо, затова не го броя толкова успешен. Вижда се, че е по-лаком и от Суарез. Единственият топ трансфер на Роджърс е Коутиньо. Това е истината.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 06 май 2013 19:32

Не играхе в този формат на защитата, няма ги Рийзе /Класи над Енрике/, Аурелио също го няма - също страхотен от статични положения. Няма го Хупия, Финън също го няма. Айде да не си говорим наизуст. Това бяха все 100%ви титуляри

Върни се в “Ливърпул”