Аякс стана шампион на Холандия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Аякс стана шампион на Холандия
Далеч са от онзи отбор на Микелс и Щефан Ковач.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
Браво на тях. Винаги съм ги предпочитал пред ПСВ. Жалко за Фейенорд. Доста мъки изтърпяха лудите им фенове и тази година бяха на ръба да се класират поне за плейофите за Шампионска лига, но днес здраво са се подхлъзнали в Ден Хааг и изостават вече на 3 точки от ПСВ. А ако бяха останали равни вероятността ПСВ последния кръг да се загуби точки при гостуването на Твенте щеше да е голяма. Все пак поздравленията са за Аякс. Един от гигантите в европейския футбол.

shotgun blues написа:Честито да им е !Чакаме поредните таланти ,които ще произведат
Че те са ги произвели-Алдервейрелд, Ериксен, Сана, Сигторсон, Фишер......не е като да няма

Иначе аз съм за Фейенорд, дано ги видим в ШЛ догодина.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- we are the champions
- Контакти:
Забравих най важното лятото да ни донасят Ериксен на бял кон

MagicMoments написа:С 102 гола вкарани досега ПСВ няма да е шампион![]()
Суарез вкара 35, Аякс свърши със 106 гола и 85 точки и пак не бяха шампиони 2010та.
Честита титла
Tommi написа:Далеч са от онзи отбор на Микелс и Щефан Ковач.
Толкова години всички са далеч от Легендата Аякс, променила из основи тактиката за играта Футбол.
Имаше едно момче , играещо с НОМЕР14.
Честото на феновете на най-великия холандски тим!

[center][wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/233/6425233S.jpg[/wrapimg][/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]
[center]Hello hello, we are the City boys, Hello hello, we are the City boys, And if you are a United fan surrender or you'll die, We all follow the City![/center]