Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив
цар киро в началото на 90-те години им беше в управителния съвет на ботив.
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
wannabe написа:![]()
ЕЕЕЕ жълтите са във Вееееее![]()
Интересно е също, че привлечени от успехи, бленувани разгроми исторически победи на няколко пъти се юрват към някой стадион, но неизмено си тръгват тихо мълком. Първият път се изсипаха на герена, убедени, че ще бият Левски. Наглоста им постигна нови висоти, като великодушно обещаваха на левскарите да оставят малко билети и за тях. Вторият път беше истерията с билетите за Дербито. Няма такава наглост и простотия като жълтата, да обясняват как са свободни граждани и могат да гледат и да подкрепят отбореца си от където си искат. И трябва да са много прости да не разбират че това си е провокация. Третият път беше с Берое, когато отново им беше показано, че срещу истински отбор с история и традиции нямат никакви шансове, събраха си жълтите парцали и си заминаха. Там отново се изложиха като кифладжии, като във форума на Берое поне сто пъти пускаха снимки от една и съща позиция на тяхната сган и агитката на Локомотив. Очакваха момчетата от Стара Загора да ги обсипят с похвали и суперлативи колко са велики. Само че хората от Берое не са вчерашни и ги спукаха от подигравки, как само ние сме им в акъла и как във всичко което правят се сравняват с нас и всичко което правят всъщност го правят за да се доказват пред нас. Четвъртият път беше срещу ЦСКА. Там ръководството им показа, че Христолов може и да го няма вече там, но духът му и номерата му никога няма да напуснат онова място. И още не са излезли с правдоподобна история, която хем да оправдае ръководството им което се подигра с тях, хем да се окаже, че не са се пазили за мача с нас, хем да излезе, че феновете на жълтите са много велики. Сега предстои мач с Локомотив - Дерби, което е непредвидимо, но едва ли ще се сбъднат мокрите им сънища да ни бият с 4-5 гола.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Пловдив1926 написа:И с 4 гола да ни бият, пука ви, ние 10 години ги дерем 5:3, 4:0, 3:0 в последната минута и какво ли още не унижение и само унижение едно десетилетие. Нормално е сега да дигнат глава, с турската пара и властта са, щастливи са партийните дейци и децата им. Но майната им, те пловдивчани няма да станат, ако ще караибрахима и нови свидетелства за раждане да им купи
Да не забравяме и 2004 ние ШАМПИОНИ а те в "Б" група. НЯМА ТАКОВА ГУСТО, МАЙНААААААА
Раето свещено на гърдите блести носете го с гордост и страст, когато загубите нас ни боли, но пеем ВИНАГИ С ВАС !!!
Охраната на джамията в Пловдив с фанелки на ботив
Нищо изненадващо.Щом на Велик ден си разтвориха анусчетата на големия си брат.
Поздрав между ботявиси:
Ашколсун бултра$ стаийл

Нищо изненадващо.Щом на Велик ден си разтвориха анусчетата на големия си брат.
Поздрав между ботявиси:
Ашколсун бултра$ стаийл

Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!
- Rooster1912
- Контакти:
s.th.1926 написа:В сряда единственото сигурно нещо е, че целият стадион ще пее ЛОКОМОТИВСКИ песни. Да чуеш съперника ти да пее твоите песни или да използва твоите скандирания, от това няма по-голям комплимент за една публика. Един ЦСКА-р ми се хилеше в събота по телефона, че освен традиционните ЛОКОМОТИВСКИ песни хората със НЕпловдивски корени се скъсали да пеят чорбарската "Обичам, обичам...". Казах му за кой ли път, че са бездарници. А той добави, да абсолютни!
Същите думи могат да се кажат и за футболистите, с едно изключение бай Иван. Белзомеският (нИделив) е наляла мускули, но определен не е дръпнал изобщо напред. Спрокел беше радост за моите очи, а Бандата и Марсиньо на ходом направиха бековете сандър. Медиеен балон гостуваше в събота на Армията. Къри Стерилов е толкова треньор, колкото аз съм космонавт... Като добавим и пазенето на 3-4 титуляри, направо е жалък. В Любимецът на Пловдив играят МЪЖКАРИ, дано и Котев да се оправи. Напрежението в другите, признати за малолетни от УЕФА. Там нямат и връзка с публиката пееща Локомотивски песни... Така, че ЛОКО ще играе със сирачета. Локомотив ще победи!!!!!!!!!!!!!!!!!
Наближават избори, и гледам, че се прокарват разни смехотворни информации за Садъков. И аз се сетих за рома Атанас Пашев, най-голямата легенда на закрития вече ... Та "Гари Линекер" беше кандидат на Евророма в Смолян. Друг доказан ром Васко Симов (носа), също е "лИгенда" на онзи закрит отбор. Да не забравим, че Доган казваше за банката на Брокерите: НАШАТА БАНКА. Кумецът на Христолов, член на ДПС колко финансови инжекции е уредил от "източници пожелали да останат анонимни"... Та етническата партия си е открай време там, до Бирената. Стига сте обиждали хората. Издържат ви!!!!!!
http://www.sportline.bg/news/74304/%D0% ... 0%BF%D1%81
Как ще ревеш в сряда след мача, ама просто не е истина

- Ванко_Ултраса
- Контакти:
Как не ги беше срам жълтите така гадно да си свалят гащите на "Армията" не знам, майна?
Тоя слаб ЦСКА вместо да го унижат и жълтите да се изкачат на 3-то място те се надупват грозно...цяла Бълтария им видя срама по ТВ-то.
Ние няма за какво да играем, така че една победа или загуба срещу Левски не променя с нищо положението ни, но да сдадеш така лековато 3-то място и участие в ЕКТ само защото имаш мач с Локомотив
Не знам какво да кажа.Цецо мустака, за кво хвърля толкова пари на вятъра...да лягат на "червените" ли?!
Мъри просто се уплаши от участие в турнирите.Не се чувства готов явно.Но големия му страх е мачът с Локомотив
Какво ли би станало ако жълтите паднат в дербито? Ами представете си, че вземат наистина да паднат
Искам нашите само да не допускат груби грешки в защита и мача го взимаме.Трябва много да се внимава с Виейра и Цветков - тия двамата трябва нашите да ги изолират от играта.
Насищаме средата на терена с халофове, преса и ги дебнем да я объркат.
Тоя слаб ЦСКА вместо да го унижат и жълтите да се изкачат на 3-то място те се надупват грозно...цяла Бълтария им видя срама по ТВ-то.
Ние няма за какво да играем, така че една победа или загуба срещу Левски не променя с нищо положението ни, но да сдадеш така лековато 3-то място и участие в ЕКТ само защото имаш мач с Локомотив

Не знам какво да кажа.Цецо мустака, за кво хвърля толкова пари на вятъра...да лягат на "червените" ли?!
Мъри просто се уплаши от участие в турнирите.Не се чувства готов явно.Но големия му страх е мачът с Локомотив

Какво ли би станало ако жълтите паднат в дербито? Ами представете си, че вземат наистина да паднат

Искам нашите само да не допускат груби грешки в защита и мача го взимаме.Трябва много да се внимава с Виейра и Цветков - тия двамата трябва нашите да ги изолират от играта.
Насищаме средата на терена с халофове, преса и ги дебнем да я объркат.

Пичове, проблема не е кой издържа нас,вас,Левски,ЦСКА и т.н. Нека ако ще и Росен Плевнелиев да стане президент на Ботев кво значение има. Давате снимки от 2009 и от 2013, ами дайте и на вас от 2009, когато пълнехте Лаута, дайте и сега, когато на мач с Левски има едва едва сектор и половина хора. Такива сравнение, които правите са добри, но нека бъдат и в двете посоки. Вашето управление в момента е меко казано идиотско, но какво от това. Важното е да покажем за пореден път какво значи Пловдив и защо ст."Христо Ботев" ще се пръска в сряда в 17:00 часа. Ай ся стига с тия простотии. Ако биете биете, радвате се и толкова, бием ние радваме се ние и живота продължава. Изкуствено създаденото напрежение е безсмислено. Дано се получи истински футболен празник, а не срамен ден за и без това срамният ни футбол. 

suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
Rooster1912 написа:Напоследък забелязвам една доста тревожна за вас тенденция - колкото повече трибуни ви бутат, толкова по-малко ставате. А в сряда вече , след мача на живота ви, ще бъдете окончателно разформировани за дълго време...
Ало, ало, говори нощен ястреб, хореографията я няма?
Ало, ало, тук Истанбул... пари за втора няма да има... този път!

88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник

- Irish stout
- Контакти:
Rooster1912 написа:s.th.1926 написа:В сряда единственото сигурно нещо е, че целият стадион ще пее ЛОКОМОТИВСКИ песни. Да чуеш съперника ти да пее твоите песни или да използва твоите скандирания, от това няма по-голям комплимент за една публика. Един ЦСКА-р ми се хилеше в събота по телефона, че освен традиционните ЛОКОМОТИВСКИ песни хората със НЕпловдивски корени се скъсали да пеят чорбарската "Обичам, обичам...". Казах му за кой ли път, че са бездарници. А той добави, да абсолютни!
Същите думи могат да се кажат и за футболистите, с едно изключение бай Иван. Белзомеският (нИделив) е наляла мускули, но определен не е дръпнал изобщо напред. Спрокел беше радост за моите очи, а Бандата и Марсиньо на ходом направиха бековете сандър. Медиеен балон гостуваше в събота на Армията. Къри Стерилов е толкова треньор, колкото аз съм космонавт... Като добавим и пазенето на 3-4 титуляри, направо е жалък. В Любимецът на Пловдив играят МЪЖКАРИ, дано и Котев да се оправи. Напрежението в другите, признати за малолетни от УЕФА. Там нямат и връзка с публиката пееща Локомотивски песни... Така, че ЛОКО ще играе със сирачета. Локомотив ще победи!!!!!!!!!!!!!!!!!
Наближават избори, и гледам, че се прокарват разни смехотворни информации за Садъков. И аз се сетих за рома Атанас Пашев, най-голямата легенда на закрития вече ... Та "Гари Линекер" беше кандидат на Евророма в Смолян. Друг доказан ром Васко Симов (носа), също е "лИгенда" на онзи закрит отбор. Да не забравим, че Доган казваше за банката на Брокерите: НАШАТА БАНКА. Кумецът на Христолов, член на ДПС колко финансови инжекции е уредил от "източници пожелали да останат анонимни"... Та етническата партия си е открай време там, до Бирената. Стига сте обиждали хората. Издържат ви!!!!!!
http://www.sportline.bg/news/74304/%D0% ... 0%BF%D1%81
Как ще ревеш в сряда след мача, ама просто не е истинаАма ти си го знаеш де
Ние няма да ревем, тарикат мъж не писка.
Виж, вие да не ревете,ако мачът не се развие според очакванията ви. Както е ставало мноооооооооого пъти, по времето на любимия ви комунизъм се оправдавахте с някакви имагинерни уговорки, после с Христолов, есента с не знам си кой, да не настане "Време разделно"

СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
точно вие оревахте орталъка и не можахте да приемете мъжки една загуба от трупа италиански полуаматьори, та трябваше на Дани Кики да му връчвате знаме с лика на любимия ви ДХ-С, че да си начешете комплекса...но нищо де, той си получи шута в задника, а вие още не можете да приемете оная загуба от онзи много, много разнороден и веселяшки отбор...
специално за статистиците ви - периодът на "суша" без победа в дербито е по-дълъг при вас, отколкото при нас като и в двата случая има отсъствие от А група...
това пък за "гърбената" хореография въобще няма да го коментирам - все едно някой да влезе в апартаментите ви, да ви открадне шаловете и фланелите и после да ги обяви за "наказани"
специално за статистиците ви - периодът на "суша" без победа в дербито е по-дълъг при вас, отколкото при нас като и в двата случая има отсъствие от А група...
това пък за "гърбената" хореография въобще няма да го коментирам - все едно някой да влезе в апартаментите ви, да ви открадне шаловете и фланелите и после да ги обяви за "наказани"