Изгониха Кривия от Тича???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
green_vn
Контакти:

Re: Изгониха Кривия от Тича???

Мнениеот green_vn » 28 сеп 2009 23:56

Добре де-преди 2 седмици се представят планове за реконструция на "Тича",с конкретни суми...
И днес изведнъж -ТИМ оставяли Морето,не знам си какво?!Е не го вярвам,чак пък такива п***и не мисля че са....

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 сеп 2009 23:59

green_vn написа:Добре де-преди 2 седмици се представят планове за реконструция на "Тича",с конкретни суми...
И днес изведнъж -ТИМ оставяли Морето,не знам си какво?!Е не го вярвам,чак пък такива п***и не мисля че са....

Дано си прав!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 29 сеп 2009 00:01

Дано да не е вярно че ще купуват Левски..просто не искам да си го мисля, ако стане така това ще е предателство срещу целия град дори и да ви се струва смешно(дори и някой фенове на Спартак ни симпатизират в някой мачове).
Тука става въпрос за нещо повече от Кривия и от Спасов както каза Зеления,от добрата форма на някой играчи,а става въпрос за бъдещето на отбора-а то в момента не изглежда розово.Просто в днешни дни всичко е бизнес и никой не му пука за чест достойнсво и най малкото отговорност към всички които обичат отбора.
Лично аз предпочитам ако купят Левски, да ни продадат.Предпочитам в Б отколкото втора дупка на кавала,съвсем сериозно.
Просто жалка работа отвсякаде,все пак да не бързаме дано да не стане,нека не коментираме нещо докато не стане факт..

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 29 сеп 2009 00:07

Каквото става ще става, скоро ще е ясно до тук само свободни съчинения от разни сайтове като чуха за България еър...

А Зеления и зеленобелия се изложиха като кифладжии, особено ако имат 40 години стаж както казва единия. Трябва ли хора които могат да са ви деца ако се съди по ника им да ви учат на футболна култура и любов към клуба??? Картите тръгнали да си продават, може и сергия да опънете на следващия мач, веднага ще ви ги лапнат, пълен смях...

Кривия е един прост наемник на който не му дреме за клуба и не заслужава да носи фланелката на Черно море след мизериите които станаха заради него. Да реват за него такива дългогодишни фенове като вас видяли толкова много легендарни футболисти на отбора? Този човек се подиграва с клуба и респективно с вас, а вие те готови задника да му оближете, хвърляте си картите и се отричате от клуба...

Никой не е над клуба!

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 сеп 2009 00:10

Moriak написа:Каквото става ще става, скоро ще е ясно до тук само свободни съчинения от разни сайтове като чуха за България еър...

А Зеления и зеленобелия се изложиха като кифладжии, особено ако имат 40 години стаж както казва единия. Трябва ли хора които могат да са ви деца ако се съди по ника им да ви учат на футболна култура и любов към клуба??? Картите тръгнали да си продават, може и сергия да опънете на следващия мач, веднага ще ви ги лапнат, пълен смях...

Кривия е един прост наемник на който не му дреме за клуба и не заслужава да носи фланелката на Черно море след мизериите които станаха заради него. Да реват за него такива дългогодишни фенове като вас видяли толкова много легендарни футболисти на отбора? Този човек се подиграва с клуба и респективно с вас, а вие те готови задника да му оближете, хвърляте си картите и се отричате от клуба...

Никой не е над клуба!

Мнениеот зеления на 28 Сеп 2009 23:29

boys85 написа:

зеления написа:Палячо си ти, смешник! Зеленобелия го познавам от 40 години - с него сме били по стадионите още много преди ти да се родиш. Видяли сме и много хубави и много лоши неща станали с Черно море. Толкова ли не си в час, че не разбираш, че това с картата е шега. Но той, както и аз и другите по - стари фенове на отбора днес сме ужасени. Но никога не сме оставяли и не ще оставим Морето. Така, че не ни поучавай какво да правим!

Щом е така взимам си думите назад!
Но най-малко от вас трябва да се чуват такива неща.

О'кей.
Но приятел, тук не става дума за някакъв наемник или нещо друго от сорта. Става дума (ако това излезе истина), че собствениците се подиграха с хилядите фенове на този голям отбор.
И изобщо не ми минава и през ума за някакво отказване от моряците. Все едно да се откажа да живея.

Аватар
зеления

* Лично съобщение

Ти слепец ли си или нещо злобичката идва в повече.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Moriak
Контакти:

Мнениеот Moriak » 29 сеп 2009 00:40

Ако нещо ми идва в повече е любовта към клуба.

Аре със здраве

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 29 сеп 2009 01:49

Moriak написа:Ако нещо ми идва в повече е любовта към клуба.

Аре със здраве

Ако е така, о'кей. Със здраве.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 29 сеп 2009 08:19

България Ер спонсор на Левски?Сега да изясним.Ще махнат логото на М тел,за да сложат България Ер?Ами не.Тогава?Ще има билбордче зад вратите ли?Да.ЗПАД Армеец например така спонсорира ЦСКА,а също е на ТИМ.Абсолютно изсмукано от пръстите на някоий болен лефскарин е такава статия.Измислена и направо изкривена истина.Знам,разбирам ги как си фантазират и мечтаят ТИМ да купи Левски,да даде пари...но няма!Батков клоуна остава,а синята комедия продължава с или без билборда на България Ер зад вратата или на тъча.Колкото до Кривия-халал да им е,но надали ще им влезе в употреба,защото просто са прекалено слаби и смешни.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 29 сеп 2009 08:38

Без Кривия и ние бяхме малко или много смешно отборче.Поправете ме ако греша.Пристигна Кривия на Тича и започна да прави разликата между нас и останалите отбори.Смееха ни се че бил дядо,но човека показа какво е да си истински професионалист.Сега отново му се смеят че бил дъртьо и в Левски ще ставал за смях.А на говедата им трябва точно такъв играч.ЛИДЕР!!!Какъвто имахме ние и го разкарахме.Бил взривил съблекалнята!?Ами лидерите не са мишки и не понасят някой да им се качва на главата.Някоя мишка,котто 100 години да играе на Тича няма да я забележим,освен в случаите в които ще искаме смяна заради слаба игра.Дано греша!Дано отбора тръгне нагоре след освобождаването /изгонването/ на Кривия.Само че дълбоко се съмнявам.В момента няма кой да поведе отбора от играчите.На нас-ПУБЛИКАТА се пада тази роля!Нека в събота се опитаме да заместим САШО!Да подкрепяме докрай нашите играчи!Да се опитаме да ги вдигнем,а не да смачкаме и без това малкото останало им самочувствие.Всички моряци,на ТИЧА!!!С подкрепа до край.Без викове оставка,без навикване на играчите защитаващи емблемата на МОРЕТО.Както и да играят!Защото те носят зелено-бялата фланелка.Ако някой иска да им каже нещо,да заповяда на тренировките на отбора.Не да избива комплекси от трибуните!Само Черно море!!!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 29 сеп 2009 08:52

Според мен решаващо е не дали ТИМ ще оставят моряците, акой ще дойде след тях. Важното е да милее за отбора, да развива ДЮШ и т.н. Няма смисъл да давам пример с Черноморец. И да не е някоя мутра-еднодневка, като дези дето затриха Спартак. Що се отнася до ТИМ, те доказаха, че трудно дават пари и Черно море не им е приоритет. След третото място и набраната инерция, на фона на мижавата вътрешна конкуренция, можеха да се привлекат 3-4 стойностни играчи, с които сега щяхме да изглеждаме по съвсем различен начин. Но не стана. Няма да споменавам инвестициите в стадиона. Ако ТИМ отидат в Левски /в което се съмнявам/ положението няма да е по-различно. Там парите за издръжка ще са много повече, а възвръщаемостта минимална. Прогнозата ми е че Левски засега си остават с Батков, а нас ни виждам най-много 4-5, което пак ще си е успех.

Върни се в “Черно море”