още не сме чак на опашката де..........
Локо Пд-Левски!Дерби на опашкарите!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Локо Пд-Левски!Дерби на опашкарите!
Дерби на опашкарите!!!!!!!!!!!!!!!!!
- slavia_forever
- Контакти:
ЕМИЛ написа:Дерби на опашкарите!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Ми то първенството е в разгара си. Винаги може да постигате нови и нови неща.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
S.T.A.L.K.E.R написа:Червените както казах не ме интересуват,освен това М.Балев,В.Червенков не са заемали никакъв пост там.
Ти преди всичко си антилевскар и после фен на АФД Ч. Море (не искам да се засягат другите фенове на Ч. Море, който преди всичко мислят за собствения си отбор). Съветвам те ОТНОВО- прочети малко история и виж кой е бил от 1950 г. в апарата на ЦК на БКП: в отдел "Пропаганда и агитация" и кой идва идва на власт през 1950 година, и налага сталинистки модел на управление и култ към личността, поставяйки и началото на сляпото подчинение на ДС.
Кажи ми и кой отбор от 1950 до 1962 има 11 титли в 12 сезона.
Чети, чети може и да прогледнеш.
- ALEX_D_GREAT
- Контакти:
Според мен е трудно да се прогнозира дербито. все пак си мисля, че хикс е най-разумният изход от ситруацията.
Армейци, винаги помнете, че ЦСКА е гордостта на България !
Имам някакво лошо предчувствие и за тоя мач. Напоследък положението в отбора е много зле и е задължителна победата.. Стига загуби вече..

zlostar написа:S.T.A.L.K.E.R написа:Червените както казах не ме интересуват,освен това М.Балев,В.Червенков не са заемали никакъв пост там.
Ти преди всичко си антилевскар и после фен на АФД Ч. Море (не искам да се засягат другите фенове на Ч. Море, който преди всичко мислят за собствения си отбор). Съветвам те ОТНОВО- прочети малко история и виж кой е бил от 1950 г. в апарата на ЦК на БКП: в отдел "Пропаганда и агитация" и кой идва идва на власт през 1950 година, и налага сталинистки модел на управление и култ към личността, поставяйки и началото на сляпото подчинение на ДС.
Кажи ми и кой отбор от 1950 до 1962 има 11 титли в 12 сезона.
Чети, чети може и да прогледнеш.
Комплексирани селски хуманоиди като S.T.A.L.K.E.R са срам за всеки отбор. Пропитият им с воня на чесън и потури селски манталитет е това което всички нормални хора ругаят. ЕТО ТОВА Е СЕЛЯНИН В НЕГОВАТА СЪЩНОСТ! Завършен Ганьо. Гнусният пробивен селянин, който с цената на всичко ще се намъкне в големия град и ще се настани там като хлебарка в общежитие.
- S.T.A.L.K.E.R
- Контакти:
SIN написа: Пропитият им с воня на чесън и потури селски манталитет е това което всички нормални хора ругаят. ЕТО ТОВА Е СЕЛЯНИН В НЕГОВАТА СЪЩНОСТ! Завършен Ганьо. Гнусният пробивен селянин, който с цената на всичко ще се намъкне в големия град и ще се настани там като хлебарка в общежитие.
Много правилно си описал своя образ,в огледало ли гледа докато пишеш?
Навярно вече много пъти си разбрал че си такъв,и затова най-накрая реши да ни разкажеш какво представлява една синя свиня като теб.
Работата е ясна още от 1вият кръг. Левски не може да изпадне, както и да го погледнете. Трите отбора, които изпадат тази година са Последен: Ботев, Пред тях: Локо Пд и Бараж: Сливен.
Нас представляют в роли тупой шпаны и садистов,
Но "СкинХед" не значит "злодей".
НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.
Но "СкинХед" не значит "злодей".
НС СкинХед - смелость гнев и гордость.
НС СкинХед уличный солдат.
Айде стига бе, сега и изпадане. Глупости са това, при това злобни. 2-ро или 3-то място, това ще е класирането на Левски.