Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Plovdiv_1926
Контакти:

Re: Ботев Пловдив-Локомотив Пловдив

Мнениеот Plovdiv_1926 » 06 май 2013 11:01

demy27 написа:Всички прогнози за разгром в жълто напълно кореспондират със селският им манталитет. Те не искат просто победата, те искат да ни разбият, да ни унижат, искат да се гаврят с нас, искат да ни карат да се чувстваме гости на собственият си стадион /голям смях/ Предишното дерби завърши 2:2 като в един момент те водеха, но даже и да бяха били пак нямаше да са доволни, защото нямаше да са получили това, за което дошли - разгром. Аз знам защо отивам на мача и знам какво искам да видя - мъжка игра и битка докрай. И видя ли това ще съм доволен без значение резулата. Те са тези за които любовта към отбора се изразява с цифри.
А за това, че мача не е никакво дерби - просто нямам думи. Специално съм говорил със фенове от Барселона на Барселона и Еспаньол, от Мадрид на Реал и Атлетико, от Милано на Интер и Милан и фенове на Нюкясъл за техните дербита. Всички казват едно - градското дерби е много специален мач. Мач с особен заряд в който футболът се превръща в нещо повече точки, купи, титли и класиране. Мач за честа на града. Само нашите образци тук или са толкова ограничени, че не го виждат това, или са такива лицемери, че след дългият период на доминация на Локомотив за тях е по-лесно да отрекат нещо, което не им харесва. Да, за нас това е мачът, защото аз искам в неделя, като ходя по главната да съм с гордо вдигната глава, защото отборът който обичам е победил в мача за честа на Пловдив. Те обикновенно в неделя не са в Пловдив и не могат да прекопават картофите с вдигната глава :)

+1926 Много точно. Дори при брокерите ни изкупиха половината отбор, за да могат да ни унижават и бият, за да могат да ни заличат, защото това винаги е била една от основните цели особено като са били силни- да ни заличат.
Последна промяна от Plovdiv_1926 на 06 май 2013 11:05, променено общо 1 път.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 май 2013 11:04

черно-бял написа:Ех, кога ли тези дербита ще се играят на стадион Пловдив, там им е мястото според мен, както го правят софйските "грандове" на националния! Но отговора както вървят нещата с реконструкцията е никога!!!

Напротив играйте си го на клубните стадиони, няма нищо по-хубаво като атмосфера от това едно дерби на клубен стадион! Казвам ти го от личен опит, от това да биеш като гост на чуждият стадион няма по-сладко нещо!

От както се играят отново мачовете на Националният се изгуби голяма тръпка, най-малко което нормалните хора не ходят на него! За мене истинско дерби е на клубен стадион и ви завиждам искрено, че вие играете така!

От всички дербита които съм ходил между Левски и ЦСКА които сигурно са над 30 поне, няма нито едно на националният което да се доближи до тръпката която изпитваш на клубните стадиони! Поне за мене е така! ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 06 май 2013 13:34

СИН_ИМПЕРАТОР написа:Литекс с два пъти по-малък бюджет от този на пернатите, взеха две титли през 2010 и 2011г. :lol:

A Левски, с два пъти по-голям, вече пета година прибират калъфки! :twisted:

s.th.1926

Мнениеот s.th.1926 » 06 май 2013 14:23

В сряда единственото сигурно нещо е, че целият стадион ще пее ЛОКОМОТИВСКИ песни. Да чуеш съперника ти да пее твоите песни или да използва твоите скандирания, от това няма по-голям комплимент за една публика. Един ЦСКА-р ми се хилеше в събота по телефона, че освен традиционните ЛОКОМОТИВСКИ песни хората със НЕпловдивски корени се скъсали да пеят чорбарската "Обичам, обичам...". Казах му за кой ли път, че са бездарници. А той добави, да абсолютни!

Същите думи могат да се кажат и за футболистите, с едно изключение бай Иван. Белзомеският (нИделив) е наляла мускули, но определен не е дръпнал изобщо напред. Спрокел беше радост за моите очи, а Бандата и Марсиньо на ходом направиха бековете сандър. Медиеен балон гостуваше в събота на Армията. Къри Стерилов е толкова треньор, колкото аз съм космонавт... Като добавим и пазенето на 3-4 титуляри, направо е жалък. В Любимецът на Пловдив играят МЪЖКАРИ, дано и Котев да се оправи. Напрежението в другите, признати за малолетни от УЕФА. Там нямат и връзка с публиката пееща Локомотивски песни... Така, че ЛОКО ще играе със сирачета. Локомотив ще победи!!!!!!!!!!!!!!!!!

Наближават избори, и гледам, че се прокарват разни смехотворни информации за Садъков. И аз се сетих за рома Атанас Пашев, най-голямата легенда на закрития вече ... Та "Гари Линекер" беше кандидат на Евророма в Смолян. Друг доказан ром Васко Симов (носа), също е "лИгенда" на онзи закрит отбор. Да не забравим, че Доган казваше за банката на Брокерите: НАШАТА БАНКА. Кумецът на Христолов, член на ДПС колко финансови инжекции е уредил от "източници пожелали да останат анонимни"... Та етническата партия си е открай време там, до Бирената. Стига сте обиждали хората. Издържат ви!!!!!!

http://www.sportline.bg/news/74304/%D0% ... 0%BF%D1%81
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
wannabe
Контакти:

Мнениеот wannabe » 06 май 2013 15:12

Изображение
ЕЕЕЕ жълтите са във Вееееее :lol: :lol:
88 години СЛАВА
slash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник ;)
НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОН :cry:

Потребителски аватар
vlado161
Контакти:

Мнениеот vlado161 » 06 май 2013 15:44

те и на Лаута щяха да ни бият с 3-4 гола разлика .. :) смешковци

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 06 май 2013 15:47

За трети път проектът "Тракия" е в ход, първите два опита бяха несполучливи. Особеното е, че активистите на този проект се активизират, когато осъществят активна, но нездрава и определено користна, връзка с властта.

Първият опит бе по времето на свещения за всеки истински тракиец комунизъм. С помощта на партията майка и клика от бивши партизани, проектът "Тракия" съсипва пловдивския футбол за първи път. Вторият опит, почти 30 години по-късно настъпва при аналогично мафиотско срастване на отбора с механизмите на властта. Резултатът е ясен, а наследникът на АФД "Тракия" става първият български отбор, наказан от УЕФА. При третия опит за възраждането си, проектът отново съществува благодарение на неразривна връзка с властта. Проектът "Тракия" няма нищо футболно, а е една машина за пране на пари, която осигурява на простолюдието хляб и зрелища.

От другата страна е любимият отбор на културната общественост.

Щели да ни победят, кои са те? Кои са те без властта и закрилата на партията преди и на властимащите сега?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Мнениеот Пловдив1926 » 06 май 2013 16:00

И с 4 гола да ни бият, пука ви, ние 10 години ги дерем 5:3, 4:0, 3:0 в последната минута и какво ли още не унижение и само унижение едно десетилетие. Нормално е сега да дигнат глава, с турската пара и властта са, щастливи са партийните дейци и децата им. Но майната им, те пловдивчани няма да станат, ако ще караибрахима и нови свидетелства за раждане да им купи :twisted:
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 06 май 2013 16:23

Irish stout написа:За трети път проектът "Тракия" е в ход, първите два опита бяха несполучливи. Особеното е, че активистите на този проект се активизират, когато осъществят активна, но нездрава и определено користна, връзка с властта.

Първият опит бе по времето на свещения за всеки истински тракиец комунизъм. С помощта на партията майка и клика от бивши партизани, проектът "Тракия" съсипва пловдивския футбол за първи път. Вторият опит, почти 30 години по-късно настъпва при аналогично мафиотско срастване на отбора с механизмите на властта. Резултатът е ясен, а наследникът на АФД "Тракия" става първият български отбор, наказан от УЕФА. При третия опит за възраждането си, проектът отново съществува благодарение на неразривна връзка с властта. Проектът "Тракия" няма нищо футболно, а е една машина за пране на пари, която осигурява на простолюдието хляб и зрелища.

От другата страна е любимият отбор на културната общественост.

Щели да ни победят, кои са те? Кои са те без властта и закрилата на партията преди и на властимащите сега?

Тук има доста интересни неща,но предлагам да ги коментираме след Дербито. :arrow:

http://www.dw.de/%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0% ... -16793259#
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Върни се в “Локо Пловдив”