Изгониха Кривия от Тича???

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Re: Изгониха Кривия от Тича???

Мнениеот зеления » 28 сеп 2009 23:01

Lord VOODOO написа:
thebully написа:http://www.novsport.com/news58143_1.html - ще става тя една,ама да видим

Ако приемем слуха за покупката на Левски от ТИМ за верен.... тогава ТИМаджии трябва да продадът моряците..., не защото не могат да си позволят да издържат два отбора, а защото се получава конфликт на интереси и доколкото знам един собственик няма право да има два отбора в едно и също първенствоа и в ЕКТ!!!
Така че дано не е вярно, защото няма да намерим други собственици като ТИМ дето да наливат толкова пари в отбора! (Друг е въпроса, че за този сезон не развързаха кесията...., май става ясно защо :( )

Ти сам си отговори с последното си изречение.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
green_vn
Контакти:

Мнениеот green_vn » 28 сеп 2009 23:02

Мисля че прекалено апокалиптична картина за бъдещето на отбора ни се "рисува" тук,едва ли ще се стигне до там.Точно преди година пак слушахме същите схеми

Потребителски аватар
зеленобелия
Контакти:

Мнениеот зеленобелия » 28 сеп 2009 23:08

boys85 написа:
зеленобелия написа:Чстито на врсички врагове на Кривия.От догодина за съжаление ще играем с Любимец Брестак Каварна. Продавам абонаментна карта до края на сезона-5 лв.

Палячо, такива като теб не ни трябват.Сигурно си фен от 2-3 години, мислиш си че това е тежък период? Какво да кажем за 90-те години, когато заради некадърниците, които се изредиха в клуба висяхме 6 години в Б...Отборът се обича и подкрепя винаги :!:

Не те знам ти от колко години си фен но аз гледах мача Ч.море-Левски 3-1 през далечната 1978 г.То ва ни беше последната победа над говедата а сега можеш ли да ми кажеш още колко десетилетия ще минат до като ги бием пак. Затова ме боли.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 28 сеп 2009 23:12

скоро време ги виждам на Герена да се подписват и те за нещо :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 сеп 2009 23:13

boys85 написа:
зеленобелия написа:Чстито на врсички врагове на Кривия.От догодина за съжаление ще играем с Любимец Брестак Каварна. Продавам абонаментна карта до края на сезона-5 лв.

Палячо, такива като теб не ни трябват.Сигурно си фен от 2-3 години, мислиш си че това е тежък период? Какво да кажем за 90-те години, когато заради некадърниците, които се изредиха в клуба висяхме 6 години в Б...Отборът се обича и подкрепя винаги :!:

Палячо си ти, смешник! Зеленобелия го познавам от 40 години - с него сме били по стадионите още много преди ти да се родиш. Видяли сме и много хубави и много лоши неща станали с Черно море. Толкова ли не си в час, че не разбираш, че това с картата е шега. Но той, както и аз и другите по - стари фенове на отбора днес сме ужасени. Но никога не сме оставяли и не ще оставим Морето. Така, че не ни поучавай какво да правим!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 28 сеп 2009 23:14

@зеленобелия, всички ни боли, но заради един наемник, който се е махнал да плачем и да се отричаме от клуба не върви!А за другото, нито Черно Море, нито Варна е ТИМ, най-малко ще тъгувам за тях, ако се махнат. ;)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 28 сеп 2009 23:21

зеления написа:Палячо си ти, смешник! Зеленобелия го познавам от 40 години - с него сме били по стадионите още много преди ти да се родиш. Видяли сме и много хубави и много лоши неща станали с Черно море. Толкова ли не си в час, че не разбираш, че това с картата е шега. Но той, както и аз и другите по - стари фенове на отбора днес сме ужасени. Но никога не сме оставяли и не ще оставим Морето. Така, че не ни поучавай какво да правим!

Щом е така взимам си думите назад!
Но най-малко от вас трябва да се чуват такива неща.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 28 сеп 2009 23:29

boys85 написа:
зеления написа:Палячо си ти, смешник! Зеленобелия го познавам от 40 години - с него сме били по стадионите още много преди ти да се родиш. Видяли сме и много хубави и много лоши неща станали с Черно море. Толкова ли не си в час, че не разбираш, че това с картата е шега. Но той, както и аз и другите по - стари фенове на отбора днес сме ужасени. Но никога не сме оставяли и не ще оставим Морето. Така, че не ни поучавай какво да правим!

О'кей.
Но приятел, тук не става дума за някакъв наемник или нещо друго от сорта. Става дума (ако това излезе истина), че собствениците се подиграха с хилядите фенове на този голям отбор.
И изобщо не ми минава и през ума за някакво отказване от моряците. Все едно да се откажа да живея.

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 28 сеп 2009 23:37

зеления написа:
boys85 написа:

О'кей.
Но приятел, тук не става дума за някакъв наемник или нещо друго от сорта. Става дума (ако това излезе истина), че собствениците се подиграха с хилядите фенове на този голям отбор.
И изобщо не ми минава и през ума за някакво отказване от моряците. Все едно да се откажа да живея.

+1
Черно море

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 28 сеп 2009 23:47

boys85 написа:А за другото, нито Черно Море, нито Варна е ТИМ, най-малко ще тъгувам за тях, ако се махнат. ;)

[offtopic]За моряците съм съгласен! Отбора не е ТИМ, но за града...., абе тия си направиха партия, дето се казва "Нашият град" и се държат така сякаш наистина това е техният град! Реално могат да правят напълно каквото си поискат, те колят, те бесят и никой за нищо не може да им каже гък!!! Да си чул поне веднъж някой да е надцакал тимаджии във Варна? Някой нещо да им е забранил? Кмета сегашният или предишният да е направил нещо срещу тях? Ами премиера или министъра на вътрешните работи??? (Без значение от кое правителства! Ако Бойко Борисов се страхува от някого в България и не иска да се изправя срещу него, това са точно ТИМ!!!) Да не би на всички тези хора, както и на всички нас варненци да не ни е ясно от къде тръгнаха ТИМ и как си направиха бизнеса....? Всички знаят за какво иде реч, даже ЕС прави доклад за ТИМ и поиска от правителството да направят нещо по въпроса, ама никой не смее да им свие сармите! Помня как един шваба журналист прави разследване за ТИМ и накрая в материала си беше определил родната групировка за по-силна от Коза Ностра!!!! - Това е сицилианската мафия все пак! ;)[/offtopic]

Казваш, че няма да тъгуваш..., а кажи ми според теб кой може да купи отбора и да го издържа, за да останем фактор в първенството? (позиция, която сме на път да загубим този сезон!)
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Върни се в “Черно море”