Преди ЦСКА - Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Преди ЦСКА - Ботев Пд

Мнениеот kartago » 05 май 2013 05:18

костенурк написа:Слаб мач Цска имаха само едно положение накрая на първото.Вкараха случаен гол на нас ни отмениха редовен гол за пореден път.Жалко сега ще си го искараме на кондукторите с Вандер, Минев ,Иршак,Онянов ще е друго Мъри подцени мача

Знам, че не обичате когато модератор реши да си каже мнението, но ние също сме участници във форума и имаме това право! Казвам го като абсолютно страничен наблюдател, просто "ЦСКА" в този мач повече търсеше победата! А иначе съм повече от съгласен с Радуканов, в момента не "Лудогорец" или "Левски" или "ЦСКА", поне за момента "Ботев" е най-силния отбор в България, "Левски" направиха НЕВЕРОЯТНА грешка като оставиха тоя "дъртак" Иван Цветков да ги напусне, за мен продължава да е най-стойностния играч поне за момента в милата ни татковина! Фен му бях, докато беше и в "Левски", продължавам и сега да го следя! ...(апропо, мое мнение, за мен засада имаше, а и да не забравяме, че съдиите се презастраховат!)

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 05 май 2013 08:17

vaskonti написа:
Canara^ написа:Изглежда, че наистина от раковоството неискат да играем в Европа :arrow: На няколко пъти го казаха, но все си мислех, че няма да е така :idea:

От един мач ли си извади тоя извод? Ако не искате в ЕКТ, защо цяла пролет нижете победа след победа? Ами ако Лудогорец стане шампион, а Левски вземе купата, тогава какво?

Васко, кво му се връзваш на тоя провокатор(най-вероятно кибик-а или невестулката)?
Иначе, колкото и странно да звучи, мача го подценихме :roll: Явно Мъри е решил, че подобно на Локо Сф и тоя мач ще го вземем с доста от резервите, но си проличава за пореден път, че те отстъпват (все пак повечето от тях играха при нас още в Б-група).
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 05 май 2013 09:22

Ако сте гледали внимателно Ботев играеха за равен.За това се създаде впечатление за пасивна игра.Напротив упражняваха преса непрекъснато отзад играеха плътно прирани и се подсигуряваха добре.За това Камбуров беше изолиран, едва след като почнаха да стрелят от средна дистанция Марсиньо и Саша се пропукахте.
Точката за Ботев беше добре дошла защото оставаха трети, а ЦСКА има трудно гостуване в Ст.Загора.Същевременно Мъри се опита да запази Иршак,Веско и Ломския.Та от два стола на земята.Конспирация няма защото Ботев е най- богатия български клуб в моента и Цецо иска да си види инвестицията реализирана в Европа.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 05 май 2013 09:27

kartago написа:
костенурк написа:Слаб мач Цска имаха само едно положение накрая на първото.Вкараха случаен гол на нас ни отмениха редовен гол за пореден път.Жалко сега ще си го искараме на кондукторите с Вандер, Минев ,Иршак,Онянов ще е друго Мъри подцени мача

Знам, че не обичате когато модератор реши да си каже мнението, но ние също сме участници във форума и имаме това право! Казвам го като абсолютно страничен наблюдател, просто "ЦСКА" в този мач повече търсеше победата! А иначе съм повече от съгласен с Радуканов, в момента не "Лудогорец" или "Левски" или "ЦСКА", поне за момента "Ботев" е най-силния отбор в България, "Левски" направиха НЕВЕРОЯТНА грешка като оставиха тоя "дъртак" Иван Цветков да ги напусне, за мен продължава да е най-стойностния играч поне за момента в милата ни татковина! Фен му бях, докато беше и в "Левски", продължавам и сега да го следя! ...(апропо, мое мнение, за мен засада имаше, а и да не забравяме, че съдиите се презастраховат!)

Картаго,като модератор да не се извисяваш над другите.В тази държава всеки има право на мнение.За това казват че единствено в агитките на софийските и пловдивските отбори има развито гражданско общество.Ще те открехна.Мача на Армията беше продаден.Преди двубоя не го вярвах,но след гледането му се убедих.И бъди сигурен че виновника за това ще изгори.Ще го кажа и лично на Цецо.

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 05 май 2013 09:30

onegavon написа:Ако сте гледали внимателно Ботев играеха за равен.За това се създаде впечатление за пасивна игра.Напротив упражняваха преса непрекъснато отзад играеха плътно прирани и се подсигуряваха добре.За това Камбуров беше изолиран, едва след като почнаха да стрелят от средна дистанция Марсиньо и Саша се пропукахте.
Точката за Ботев беше добре дошла защото оставаха трети, а ЦСКА има трудно гостуване в Ст.Загора.Същевременно Мъри се опита да запази Иршак,Веско и Ломския.Та от два стола на земята.Конспирация няма защото Ботев е най- богатия български клуб в моента и Цецо иска да си види инвестицията реализирана в Европа.

Така е, равен ни устройваше. Не откриваме топлата вода с тая констатация. На ЦСКА им трябваше победа и съвсем логично повече се напъваха да я постигнат. Ние пък имаме само 3-4 дни до друг много тежък мач и беше нормално да го вземем под внимание и да запазим някои играчи. На малцинствата естествено не им е гот от тая работа, щото се надяваха срещу вас да се хвърлим, а срещу тях да излезем с осакатен състав. Затова и сега приказват, че мача бил даден. Това са глупости. На всеки се случва да играе по някой слаб мач, още повече, че бяхме с доста резерви, които са на много по-ниско ниво.
И въпреки всичко ако не беше отменения редовен гол (4-ти през тази година :idea: ), както и вашия рикошет, Х-са пак щяхме да си го вземем като едното нищо.
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
Red_Girl
Контакти:

Мнениеот Red_Girl » 05 май 2013 10:01

Мача беше адската скука... не знам Ботев за кво са играли, ама ние не играехме за нищо. С тази игра изобшо не сме за Европа.. Мощно к.р за Титан..!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА ;)

[offtopic][rimg]http://prikachi.com/images/123/6869123u.jpg[/rimg][/offtopic]
Изображение

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 05 май 2013 11:27

Red_Girl написа: С тази игра изобшо не сме за Европа.. Мощно к.р за Титан..!

и ние не сме

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 05 май 2013 17:14

мисля че ръководсвото е загърбило 3-то място, догодина повече

Потребителски аватар
Foreigner
Контакти:

Мнениеот Foreigner » 05 май 2013 17:57

Foreigner написа:Къде се е чуло и видяло отборът-майка да не вземе своето...
Генетично е заложено просто. :mrgreen:

Тези мачове се решават на много високо ниво... даже някой фенове на Ботев се радват като падат от Цска. 8-)
Всичко друго е ала-бала.
...

Тракия_Стамболийски
Контакти:

Кривия: Нищо фатално не се е случило

Мнениеот Тракия_Стамболийски » 05 май 2013 18:12

Спортният директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров заяви след загубата с 0:1 от ЦСКА, че нищо фатално не се е случило за "канарчетата".
"Смятам, че не играхме добре и ЦСКА ни надигра тотално. Не показахме това, на което сме способни през първото полувреме. Второто загатнахме, но не бе достатъчно. Всичко мина нормално. Ненормалното е, че загубихме. Продължаваме напред, нищо фатално не се е случило. Имаме 20 футболисти в състава и подкрепям решението на треньора. Който пуснем, трябва да се доказва и да играе. Трябва да се възползват като им се даде шанс да го оползотворяват", каза Кривия.

Върни се в “Ботев”