LIMASSOL написа:Преди малко завърши мача на резервите с Арсенал 1-1 с изравнителен гол на Вили Бижев

в 89мин след страхотен пробив на Айби.
С тази точка се класирахме за 1/2-финала с Ман Ю на 11 май.
В понеделник гостуваме на ОТ на Манчо в последен мач от редовният сезон който е без значение.
Това беше първи мач на Вилиян за Ливърпул и първи гол.Ако имате туитър драснете му нещо,дори на е с американски паспорт,той си е наше момче
@villbijevLFC XI: Ward, Flanagan (c), McLaughlin, Sama, Jones, Roddan, Peterson (Bijev 81), Teixeira (Dunn 81), Morgan, Adorjan, Ibe

Отново те поздравявам за информацията за младежките гарнитури на Ливърпул .
Въпроса е обаче ..дали може някой от този отбор ,да помогне на първия отбор през новия сезон и разбира се по този начин ,да спестим пари за трансфер ?
Аз харесвам единствено Джордан Ибе ..страхотен е ..но пък е още много малък ..
Маклофлин също не е лош ляв бек ,както и централния Лойд Джоунс ,но и той е малък..
Останалите мисля ,че ще бъдат продадени или преотстъпени .
Имах големи надежди за Морган ,но за сега не показва това развитие ,което очаквах от него.
Адорян по начина си на игра и движение по терена(леко забавено)

..ми напомня на Акуилани . А доколкото знаем ,Роджърс не харесва такъв тип футболисти и за това мисля ,че Адорян ще бъде продаден .Тейшера и той ми идва малко муден .
Най лошото е ,че не виждам качествени вратари да идват отдолу. Никой не ми харесва от Уорд,Белфорд,Фултън ,Гулаши .Има ли други ?
Такъв голям клуб ,нямаме един добър вратар .Смях.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.