Как да наддам килограми?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Как да наддам килограми?

Мнениеот doktora25 » 05 май 2013 15:08

Може ли само да попитам какъв е тоя фитнес на който се трупат, а не се горят калории? Защо го съветвате да ходи? Аз от фитнеса отслабнах.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Дидиии
Контакти:

Мнениеот Дидиии » 05 май 2013 15:16

doktora25 написа:
Дидиии написа:
doktora25 написа:Неотдавна и друг тук питаше същото. Ще ти отговоря по същия начин. Не ти трябва. Много повече имат обратния проблем - не могат да отслабнат и те са в много по-неблагоприятно положение от твоето. Радвай се на това, което имаш. Качването е много лесно, свалянето е ад.

Луд ли си?
Аз съм 190 и 71 кг и съм страшно слаб, а пича е 60 килограма! Аз се чудя, как въобще съществува. :shock: Качването при ектоморфи е също толкова трудно, колкото и свалянето при ендоморфи. Разликата е, че едните се измъчват, че не ядат, а другите се хранят с всичко, но тялото им не задържа енергията.
Иначе съвета ми към него е да тренира сериозно и да си потърси в нета специализиран форум за фитнес. Там ще ти отговорят на всички въпроси относно храненето.

Значи искаш да ми кажеш че с хранителен режим от сорта на:
Закуска, следобедна закуска и към полунощ: по 2-3 банички с по един литър боза
Обяд и вечеря: богати на пържено, мазно и тлъсто с по половин хляб и ядене до преяждане
Чипсове, вафли, сладкиши на воля
Заедно с никакъв фитнес, максимум 1 км ходене на ден, никакво спортуване (с изкл. на физическото в училище) не може ли да се постигне желания ефект?
Според мен може, но просто не го препоръчвам.

Човекът очевадно не се храни достатъчно и в никакъв случай няма да успее, да погълне такова количество храна.
И да, от това меню няма да качи килограми, а кръвна захар и холестерол.
Има 3 типа човешко тяло: Ектоморф, Ендоморф и Мезоморф. Първо прочети по темата и тогава давай съвети. ;)
А на пича ще му кажа, че от нищо не трябва да те е срам. Абсолютно нищо.
Да, първия път ще се чувстваш некомфортно. След 5 път вече няма да ти пука. След 3 месеца ще си уверен в себе си, заради резултатите ти, а след 6 месец ще вървиш все едно залата е твоя и ти си нейния БоК .
Айде още утре тръгвай към най-близката зала и хич да не ти пука. Вземи някой приятел с теб за лафове, ако толкова ти пука от мнението на "анаболните" пичове. ;)
Последна промяна от Дидиии на 05 май 2013 15:19, променено общо 1 път.

Дидиии
Контакти:

Мнениеот Дидиии » 05 май 2013 15:18

doktora25 написа:Може ли само да попитам какъв е тоя фитнес на който се трупат, а не се горят калории? Защо го съветвате да ходи? Аз от фитнеса отслабнах.

Ако си тлъст е нормално е отслабнеш, ако си слаб е нормално да качиш мускулна маса - просто логика ;)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 05 май 2013 15:28

OfanzivaCSKA написа:Пичове, нали се сещате, че ако имате моето телосложение на права лопата, би ви било срам да идете на фитнес?.. :twisted:

Не е смешно да отидеш на фитнес за да изглеждаш по-добре, смешно е да си стоиш така!!! Аз съм ходил на фитнес доста и веднъж не съм виждал на някой да му се подиграват, че тренира! Ама може да тръгнат извън фитнеса да ти се подиграват, че не тренираш. Така че без да се притесняваш оттиваш на фитнес и си трениираш! :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
1914Списаревски
Контакти:

Мнениеот 1914Списаревски » 05 май 2013 15:29

За 6 месеца в залата, резултатите няма да са кой знае какви, особено щом е толкова слаб.Наистина си прекалено слаб, аз до преди 2 години бях 60кг и 175 см. и не се харесвах, а си представям ти как си.От фитнеса ще се оправят нещата, но си трябва търпение.Ако може някой да те посъветва, какви хранителни добавки да вземаш и яж мазни храни,ядки, шоколад, ориз, извара, мляко, банани,месо, мед...

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 05 май 2013 16:26

Дидиии написа:Човекът очевадно не се храни достатъчно и в никакъв случай няма да успее, да погълне такова количество храна.
И да, от това меню няма да качи килограми, а кръвна захар и холестерол.
Има 3 типа човешко тяло: Ектоморф, Ендоморф и Мезоморф. Първо прочети по темата и тогава давай съвети. ;)

Прочетох ги тия неща, сигурен съм че има много истини в тях, но ако питате мен тия науки са измислени само за да взимат парите на хората по фитнесите. Истината е че ако ядеш малко и спортуваш много - слабееш, ако ядеш много и водиш застоял живот - пълнееш. Всичко друго е вятър работа.
Или може би най-добре да се посъветва с някой диетолог (ама истински, не по фитнесите).
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 05 май 2013 16:38

Яж много сланина и по хляб на ден. Бъди "доброто прасенце" в семейството. До 10 години ще питаш как да отслабнеш, щото си станал тромав гигант на който не му стига въздуха.
Лично за себе си мога да отбележа, че от 14-16 до 24-25 години каквото и да съм ял, както и да съм се тъпкал си стоях 180 см и 70-75кг, но много тичах по топката, ходих постоянно пеша, по рядко с колело, обикалях фитнеси и успоредки из парковете - бях подвижен и енергичен, а на всичкото отгоре пушех цигарки. Днес съм на 27 - не пуша от 7 месеца, а спрях да играя интензивно-всеки ден- футбол от 2 години и съм 185см - 95 кг.

Дидиии
Контакти:

Мнениеот Дидиии » 05 май 2013 17:39

1914Списаревски написа:За 6 месеца в залата, резултатите няма да са кой знае какви, особено щом е толкова слаб.Наистина си прекалено слаб, аз до преди 2 години бях 60кг и 175 см. и не се харесвах, а си представям ти как си.От фитнеса ще се оправят нещата, но си трябва търпение.Ако може някой да те посъветва, какви хранителни добавки да вземаш и яж мазни храни,ядки, шоколад, ориз, извара, мляко, банани,месо, мед...

Ако се храни, както трябва, за 6 месеца ще стегне мускулите, ще ги закръгли да се вижда кое е гърда и кое не. След 6 месеца с тия кила ще извади преса и момите ще луднат по него. Само ще трябва да ходи гол през зимата, ама тва е необходимото зло. :D

sandi74

Мнениеот sandi74 » 05 май 2013 18:41

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”