Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Всекидневна около Левски.....

Мнениеот blue avalanche » 05 май 2013 11:47

Teo написа:
Случая Стоилов - Гонзо е различен, първо Стоилов трябваше да се докаже пред феновете от Пловдив и за това ви победи, докато Гонзо имаше някаква серия от 3-4 поредни загуби, както знаеш това беше мача в който и той трябваше се доказва или през задната врата. И в двата случая както и да ги завъртате и сучете те играха - първо заради самите тях, второ да се докажат срещу вас и трето да не им коства работата. Докато сега при Сухия работата е по-сложна защото му трябват точки за да не изпадне, но може и да жертва Ботев да ви направи шампиони, което е по-вероятното, защото каже ли да играят футболистите така, както се хвърлиха срещу нас максимата е точка да вземете. Но надали...

Значи Гонзо и Стоилов се "доказвали",пазели си работата,а Здравков нито се "доказва",а и работа не му трябва...Правилно ли съм разбрал?
И когато Ботев се "хвърлят" вие биете,пък ние-хиксче,така ли?Нищо,че ние вас(биещите Ботев) ви изгермечихме.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 05 май 2013 11:49

хахахха :lol: :lol: :lol:
Тео ли си, бебе ли си, за съжаление си! Сам си противоречиш в мненията, изобщо разбираш ли си това, което пишеш?
Заслужаваш една специална фен тема, където всички да се радваме на бисерите ти. :lol:
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 май 2013 12:17

blue avalanche написа:
Teo написа:
Случая Стоилов - Гонзо е различен, първо Стоилов трябваше да се докаже пред феновете от Пловдив и за това ви победи, докато Гонзо имаше някаква серия от 3-4 поредни загуби, както знаеш това беше мача в който и той трябваше се доказва или през задната врата. И в двата случая както и да ги завъртате и сучете те играха - първо заради самите тях, второ да се докажат срещу вас и трето да не им коства работата. Докато сега при Сухия работата е по-сложна защото му трябват точки за да не изпадне, но може и да жертва Ботев да ви направи шампиони, което е по-вероятното, защото каже ли да играят футболистите така, както се хвърлиха срещу нас максимата е точка да вземете. Но надали...

Значи Гонзо и Стоилов се "доказвали",пазели си работата,а Здравков нито се "доказва",а и работа не му трябва...Правилно ли съм разбрал?
И когато Ботев се "хвърлят" вие биете,пък ние-хиксче,така ли?Нищо,че ние вас(биещите Ботев) ви изгермечихме.

Стоилов се доказва пред феновете на Пловдив и за това не ви пуска, а на Гонзо му зависеше работата от мача с вас. Сухия няма пред кой да се доказва, неговата работа е да спаси Ботев от изпадане, но и да изпадне няма да бъде уволнен - защото ако се хвърлят срещу вас на 100% тоест ви отдалечават от Лудогорец, следователно схемата е следната --> дава ви 3 точки, изпада (тук жертва Ботев заради вас в името на Каузата).

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 05 май 2013 12:49

а ти мислиш, че ние не можем да вземем победа срещу нито един отбор, такава някаква логика вадиш?! Понеже Враца са извънземни и ние дори центъра не можем да минем, камо ли да вземем точица, ако те не ни легнат...Не се излагай, момче. Лоша черта при вас е, че вместо да насочите цялата си енергия и да се борите да заприличате на нещо като нормален ФК, ти и такива като тебе постоянно киснат в нашия форум и търсят само дребни и елементарни провокации. В началото донякъде имаха ефект, но вече почвате да омръзвате. Гледайте си кочинката и не вземайте отношение за щяло и нещяло...Бъдете мъже и се дръжте като такива. Ние си знаем къде ни стяга чепика и се опитваме да го оправим. Дали ще ни бъде- един Господ знае. Но поне си гледаме в нашата паничка и си гоним целите. Другите просто не ни вълнуват.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 05 май 2013 12:53

Тео, онзиден гледах Ботев с Етър! Мога да ти кажа, че Ботев в момента са тоооолкова слаби, че ме е срам да ги гледам. :oops: Щом Етър, който 4 часа преди мача не знаеше дали ще играе, вкара гол във Враца и имаше моменти, когато играеше по-добре..... смятяй! :oops: Честно да си призная не знам откъде и как дойде това 3-4 с ЦСКА във Враца :oops:

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 05 май 2013 13:23

TodorT написа:Тео, онзиден гледах Ботев с Етър! Мога да ти кажа, че Ботев в момента са тоооолкова слаби, че ме е срам да ги гледам. :oops: Щом Етър, който 4 часа преди мача не знаеше дали ще играе, вкара гол във Враца и имаше моменти, когато играеше по-добре..... смятяй! :oops: [u]Честно да си призная не знам откъде и как дойде това 3-4 с ЦСКА във Враца :oops:

Тодоре, ще ти кажа от къде дойде това 3:4 - Мотивация за победа, подпечата от левскара Сухия.

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 05 май 2013 13:28

хаха какви схеми :lol: Споко ;) Всички са навързани като свински черва.
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 05 май 2013 13:28

Teo написа:
TodorT написа:Тео, онзиден гледах Ботев с Етър! Мога да ти кажа, че Ботев в момента са тоооолкова слаби, че ме е срам да ги гледам. :oops: Щом Етър, който 4 часа преди мача не знаеше дали ще играе, вкара гол във Враца и имаше моменти, когато играеше по-добре..... смятяй! :oops: [u]Честно да си призная не знам откъде и как дойде това 3-4 с ЦСКА във Враца :oops:

Тодоре, ще ти кажа от къде дойде това 3:4 - Мотивация за победа, подпечата от левскара Сухия.

Факт.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 май 2013 13:47

Teo написа:

Ми той и Мъри е левскар,ама Ботев вчера нещо не бяха "мотивирани"...И защо трябва "левскаря Сухия" да мотивира Ботев срещу ЦСКА след като вие изобщо не сте в "играта"?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 май 2013 15:07

Teo, ставаш за сценарист.
Изображение

Върни се в “Левски”